Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on nettiaika.

Vatsaflunssaa !?

Joo yhä tässä kipeänä ollaan. Nyt maha on ehkä enemmän sen takia sekaisin kun olen alkanut taas syömään kunnolla, yhtäkkisen pakollisen kipeyden tuoman syömättömyyden jälkeen. Hyvä extrapikalaihdutuskuuri siis ! =D Nyt on sairaus siirtynyt enemmän ensin niistämisen puolelle ja sitten kurkkukipuun ja sen karheuteen. Edelleen olo ei ole täysin terve, mutta menettelee ja jaksaa olla ylhäällä, mutta juhlia ei jaksaisi tms.

Vauhdittaakseni tervehtymistä ostin tänään sitten lisää nettiaikaa kotikoneeseen niin ei tartte ravata kirjastossa kattomassa netistä aina päivän pakollisia. Se on muutes aina vatsataudin jäljiltä mukava siivota paskahuussi kuten tänään tein ! :p


Upeeta mahtavaa..

..kun sunnuntai-maanantai-yönä loppui nettiaika ! En ostakaan ihan välittömästi uutta tilalle.. niin saa aikaiseksi paljon muutakin kuin mitä saa netin välityksellä ! =) Eilen tuli lueskeltua paljon, mm. tiedelehtiä sekä uutta Bodaus-lehteä vähän tarkemmin & silmiin osui varsin mielenkiintoinen artikkeli 90-luvun Suomen Gladiaattoreissa olleesta "Mohikaanista" joka on edelleen kovassa kunnossa, itse asiassa melkeimpä paremmassa, ainakin jos rasvaprosentista katsotaan !

Muutenkin tämä nykyaika on tälläistä jatkuvaa tiedonvirtaa, sen jakamista ja vastaanottamista & kommunikaatiota netin välityksellä. Tekee hyvää tauko siitäkin välillä. Televisiotakaan en ole katsonut kun kylässä 2 kuukauteen & nyt en siis edes netin välitykselläkään, ainakaan muutamaan päivään.. mitä nyt kirjastossa mahdollisesti käyn jotain tässä lähipäivinä kurkkaamassa !?

Tänään tuli myös 3. lähetys Manninen Nutraceuticals Oy:stä. Tärkeintä oli tällä kertaa tilata kreatiinia, sekä pari tuotetta syntymäpäivälahjaksi että pari tuotetta tilasin myös kaverille. Itselleni toki ohessa myös vähän muutakin kreatiinin ohessa.