Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2011.

Psykopaatti & Jumala  2

Voiko psykopaatista kasvaa Jumalan avulla hieno ja toisia rakastava kunnon kansalainen ? Tämä askarruttaa nyt kun katson uutisia jossa aiheena on tuo Norjan traaginen tuhotyö. Itse kun tulin tässä uskoon vähän aikaa sitten, uskon että se on mahdollista. En ole elänyt mitään kovinkaan pahaa elämää mutta liikaa oli jo epäjumalia elämässäni joten oli aika muuttua. Mielestäni liika itsekkyys on kaiken pahan alku ja juuri.


Paluu maallisiin nautintoihin ! =)  3

Masennuin, pysähdyin, lamaannuin, ajattelin & lopulta rohkaistuin muuttamaan elämääni parempaan suuntaan sillä se alkoi olla jo melkoisen välttämätöntä voidakseni edes siedettävästi. Kävin henkistä mielen taistelua ja kaikki maallinen sai hetkeksi jäädä odottamaan tai se meni oikeastaan siinä sivussa kun sain todennäköisesti voimaa ja johdatusta jostain ylempää että fyysinen liike pysyi ja kävin pelaamassa säännöllisesti sulkapalloakin vaikka mieli myllersi melkoisesti.

Keitele Jazzit päättyivät eilen ! Täällä oli sähkökatkos ukonilman aikaan kun lähdin viime hetkillä käymään kaupassa. Onneksi ei kaupassa kuitenkaan ollut sähköt pois. Ostin vähän ilojuomaa päättyvien jazzien kunniaksi kun se tuntui nyt sopivalta ! Kotiin tullessa oli alaovi edelleen lukossa ja käytävät & koti pimeänä. Se olikin aika pitkä sähkökatkos, varmaan lähemmäs 1,5 tuntia. Noh sitten aloin valmistautumaan iltaan, ei mitään kiirettä, ihan rauhassa nautiskellen. Jazzein ilta oli luvassa eikä kiire ollut bändejäkään katsomaan, lähinnä nuuskimaan taas tunnelmia ja elämää tuonne vilskeeseen.

Otin pari siideriä matkaan ja join ne penkillä jossa olikin perjantaina ollut hauskat säpinät.. =D Silloin olin täysin selvinpäin ja törmäsin siinä silloin varsin vekkuleihin vaasalaisiin. Seurakunnan nainen iski kyntensä kaveriini ja minuun kirjaimellisesti, suukotellen & halien varsin aggressiivisesti.. xD Siistiä toimintaa oli.. :P Nyt lauantaina oli vähän rauhallisempaa ja minäkin nyt vähän kännissä, mutta kivoja tapahtumia oli nyttenkin luvassa jonkin verran, oli ihmisiä, oli eläimiä, ei mitään seksuaalista siis ! =D Mutta kaikkea muuta mukavaa ! =)

Pulloja oli joitakin maassa ja kun mulla oli muovikassikin mukana niin päätin siinä jazzia kuunnellessa ajella vähän pyörällä ympäriinsä ja tehdä samalla hyvä työ ja kerätä vaaralliset ja vähän tuottoisetkin pullot pois. Pieni kapinahenkikin iski tota nykyistä pullopolitiikkaa vastaan.. kun jazzit hiljenivät, siirryin enemmän kaupungille päin, noukin baarien lähistöltä pullot myös, kätkin yhden pussillisen välillä ja jatkoin sitten kohti pubia. Viimeksi keskiviikkona olin käynyt Pub Markuksessa & nyt päätin mennä toiseen baariin kun pääsymaksukin oli siellä vain 3 euroa. Eikä vain siksi vaan ihan vaihtelun vuoksikin katsomaan mikä meininki on tuolla enemmän nuorison pubissa Kalliossa. Joo ja vanhaksihan siellä itsensä tunsikin ! =D Onneksi muutama muukin ja vielä tuttukin yli 3-kymppinen siellä oli sit myös juttukaverina. Nuoreen serkkuunikin 18v. tuli törmättyä ensimmäistä kertaa pubimaailmassa, hassua ! =D

Ilta oli kiva, join muutaman oluen, olin rentoutunut, juttelin monen eri ihmisen kanssa. Yhden kanssa astrologiastakin. Sain hänen syntymäaikansa ja juttelin hänestä jo vähän astrologisesti. Pitääkin katsella sitä vähän huomenna ! =) Niin hän olikin tuttuni vuosien takaa. No oli siinä sitten vielä toinenkin jolle aurinkomerkin perusteella jotain yleisluontoista kerroin myös. Sitten tuli vielä kiva ylläri ennen kuin päätin lähteä pois kun käteinen alkoi käymään vähiin. Joku tyttö tuli luokseni ja sanoi että olin eka lähin mies jonka huomasi ja ojensi mulle lähes täyden oluttuoppisensa kun ei jaksanut juoda ja hänen piti lähteäkin. Jännä homma en muista edes(humalalla on vähän osuutta asiaan) minkänäköinen ja kuka se tyttö oli, mutta muistan että kiitokseksi tuopista suutelin häntä suoraan suulle ! :) Nami nami..

Ja sitten muiden ihmisten katseista välittämättä ulos mennessäni kaivoin taas muovipussin ja keräsin toisen kassillisen täyteen pulloja, hain kätköstä toisen kassin ja lähdin polkemaan kotia kohti ! Muutama kerta pari pulloa purskahti täysistä pusseista ulos.. melkoista taiteilua sitten kerätä ne taas maasta kaatumatta.. :P Sitten avasin oven kotiin, vatsassa kiersi pahanlaisesti, pullot äkkiä nurkkaan, wc:n ovi auki ja olipahan niin viimeinen hetki kuin olla ja voi että kun ennätin pöntölle, alkoi oksennus lentämään ja vieläpä lähes joka tippa sinne minne kuuluikin.. yes ! Oli levoton yö nukkua sitten kuumuudessa kun olokin oli mitä oli. Ja hiljaista oli kyllä sitten sunnuntaiaamuna joka venyi ja venyi vain sängyssä hiljaa maaten.. =D Lopulta sitten helpotti, ehdin vähän sunnuntain vedonlyöntiäkin katsoa ja koneella olla. Ulkonakin lopulta vielä ehdin käymään ennen 21.00. Nyt olo on jo huomattavasti parempi ja ruokakin taas maistuis ! =)


Keitele Jazzit alkoivat !  1

Tulin äsken baarista ja joka vuotuinen Äänekosken ykköstapahtuma Keitele Jazzit pärähtivät käyntiin ! Tänä vuonna en aio mennä sisälle laisinkaan sillä mitään itselleni niin tärkeitä bändejä siellä ei tänä vuonna ole. Tänään oli se popein tai rockein päivä kun oli Pelle Miljoona & JJU Jousiensemble, Maija Vilkkumaa & Kotiteollisuus. Kaikki nämä olen jo nähnyt ennenkin, tosin en Pelle Miljoonaa tuossa muodossa.. Kävin kuuntelemassa teltan ulkopuolella kuitenkin Kotiteollisuuden keikan ja jatkoin siitä baariin kuuntelemaan Antony Parviainen Trioa jossa on entisiä Machine Men bändin miehiä.

Mulla kävi jo välillä mielessä että lopetan kokonaan alkoholin käytön kun minkä lie uskonnollisen herätyksenkin tuossa vähän aikaa sitten sain !? En ole enää niin poissa tolaltani niin uskalsin jo vähän alkoholiakin taas ottaa. Kohtuudella tosin mutta kuitenkin. Ihan siistiä oli kun pubikeikan jo pikkuhiljaa loppuessa olin siirtynyt lähelle ovea juttelemaan yhden tutun kanssa niin kaksi Kotiteollisuuden miestä asteli sisään pubiin ! =D

Olin siis ihan aitiopaikalla ja kun basistilla tuntui olevan vessahätä niin näytin hänelle missä vessa on & muutaman sanasenkin vaihdoin sitten baaritiskillä. Myös itse "pääpiru" Jouni oli katse-etäisyydellä tiskillä. Hänen kanssaan en jutellut, mutta katsoin hetken miestä kun harvemmin kuitenkin täällä Äänekoskella noin suuria taiteilijoita aina näkee !? =D Mut siisti homma, ei ihan mun suosikkibändi kylläkään ja pidemmän päälle turhan synkät sanoituksetkin, mutta on heillä kieltämättä varsin ikivihreitä biisejäkin jo plakkarissa et ei kuitenkaan mikään paskempi tapaus..


Suonenjoki, Hankasalmi, Keuruu..

Viikko sitten tuli käytyä Suonenjoella ! Se olikin oikein piristävä ja yllättävä reissu keskellä ahdistuksen päiviä. Muutin reissussa normaaleja toimintatapoja joka tekikin hyvää. Normaalisti noin viikonloppuna kun tulee lähdettyä kesäillassa pikku reissulle, tulee kyllä otettua vähän alkomahoolia. Edellisen kerran tuli otettua vähän liikaa.. nyt en ottanut tipan tippaa vaikka ilmaistakin olisi ollut paikan päällä tarjolla. Ylpeä olin nyt vain itsestäni ! =)

Niin Suonenjoella oli Mansikkakarnevaalit. Ilmainen sisäänpääsy vaikka esiintyjiäkin oli ja varsin runsaasti. Siellä valittiin mansikkatyttö, oli musiikkia kuten Tumppi Varonen & Problems, Risto Kaskilahti ja Jukka Laaksonen show, Lamourettes ja muuta mukavaa. Tuli myös tanssittua, ei väkisin vaan siksi että se tuntui mukavalta siinä hetkessä kun musiikkikin oli hyvää jorattavaa ! =D

Yön ja aamun tunteina tuli sitten pyörähdettyä myös Hankasalmella. Sieltä tein 24 tunnin paikasta pari kivaa ostosta. Tänään olisi olleet Keuruun Markkinat, mutta nyt tuntui siltä että tänään teen kyllä jotain aivan muuta kuin lähden sinne. Ohjelma ei ollut niin houkuttelevaa & kerran aiemmin eli viime kesänä olen ollut siellä joten mikäpä pakko sinne nyt olisi ollut lähteä. Ei niin houkutteleva paikka. Tänään ei siis matkustelua vaan sopivasti lepoa ja vähän liikuntaa liikoja suunnittelematta. Rauhoitutaan, rentoudutaan.


Kaikista ei ole pakko pitää..

..niin paljoa kuin ehkä toisinpäin sillä kaikki eivät ole hyvästä sinulle tai toisinpäin. Joskus se on molemminpuolista ja silloin se onkin helppoa, mutta toisinaan myös niin että toinen pitää enemmän ja toinen vähemmän. Rakkaudessa siihen monesti varmaan itse kukin törmää.. mutta myös monenlaisissa muissakin suhteissa ja monesti siitä enemmän välittävästä voi tulla rasite. Liian kiltti ei kannata olla sillä jos toisesta tulee rasite ja toinen on onnellinen tietämättään että toinen ei, niin se ei kyllä ole oikein ja suhde kannattaa napsauttaa poikki. Mielummin tietty hellävaraisesti kuitenkin toista kunnioittaen.

Avioliitoissa tätä näkee usein esim. kun mies on väkivaltainen ja lyö. Mitenköhän paljon siinä on enää rakkaudesta kyse ja kumpi mahtaa rakastaa enemmän ? Sekään ei ole välttämättä aina niin selvillä. Omalla kohdallani ajattelenkin että siihen avioliittoon ei kannata aivan suin päin mennä vaan sulatella jonkin aikaa sitä suhdetta ja sitten kun on huomannut että on jo kasvanut aika lailla yhteen ja ensimmäisistä pahemmista yhteenotoistakin on selvitty, voisi olla ehkä jo sitten sen avioliiton aika !?


Polkupyöräily on mukavaa !  1

Tässä olisi suht paljonkin kerrottavaa viime päiviltä, mutta nyt melko lyhyesti sillä yritän välttää kaikkia "pakkojani" (kuten blogien kirjoittamista) niin paljon kuin se suinkin on mahdollista muttei kerralla kuitenkaan liian radikaalisti. Nyt yritän keskittyä melkein vain ja ainoastaan polkupyörään tässä blogissani. Muutenkin kaikki positiivinen on nyt hyvästä. Tulevat bloginikin ovat varmaankin positiivissävytteisiä kun aina ei elämä ole niin helppoa, niin silloin on paras korostaa positiivisuutta ja etsiä kaikki hyvä mistä sitä vaan kykenee löytämään.

Niin mulla oli noin puolen vuoden polkupyöräilytauko kun pyörä hajosi silloin keskellä talvea & ajattelin sitten että tuleepahan tehtyä hyötykävelyäkin sitten enemmän kun painokin oli päässyt vähän nousemaan ! Joten jätin taktisesti pyörän remonttikuntoon. Mutta nyt näin kesällä kun pyöräily on aina vielä mukavempaa ja helpompaa kuin muulloin, niin oli aika korjauttaa se ! Oli jo sopivan ikäväkin sitä pyöräilyä ja suht nopean vauhdin tuomaa hurmaa :) Kiva lisä muiden kesäisten lajien lisäksi. Pyöräilemisiin !


Yhteensattumia !

Asioilla on tapana järjestyä on ollut viime päivien teemana.. olin lopen kyllästynyt tämän hetken junnaavaan elämääni muutamia päiviä sitten. Nyt olen tajunnut levätä riittävästi, muuttaa joitakin elämäntapojani & kappas kummaa elämä tuntuu taas paljon paremmalta ! Osansa on ollut myös mielenkiintoisilla yhteensattumilla. Näin tuossa pari päivää sitten ulkomailla asuvan Facebook-kaverini. En todellakaan meinannut uskoa silmiäni ! :o He sanoivat käyvänsä noin kerran vuodessa Suomessa ja tämä olikin eka kerta kun näin tämän kaverini sen jälkeen kun hän oli muuttanut ulkomaille. Oli oikein piristävä kohtaaminen ! =)

Sitten yhdellä toisella kaverillani oli melkoinen tempaus meneillään.. hieman hurjapäisempi kaveri kyllä kuin minä itse ! =D Noh sain tietty olla huolissani hänestä ja näin siirtyi omassa pahassa olossani tarpominen sivummalle.. Muutenkin monet asiat ovat alkaneet sujua toivotulla tavalla kuin itsestään ! Mietinkin tuossa hetki sitten, että oli kyse sitten burn-outista, aivokemian häiriintymisestä tai uskonnollisesta heräämisestä niin pitäisi ilmeisesti oppia myös rukoilemaan silloin kun menee hyvin ! Ehkä se olisi muutenkin kaunis tapa & ehkä elämä ja mielenrauha pysyisi tasaisempana näin. Yhtä kaikki, olen kuitenkin tyytyväinen että elämä jatkuu taas !


Piristävä päivä ! =)

Halusin tehdä erilaisia asioita kuin normaalisti. En nyt niin hirveästi eri juttuja juuri tänään tehnyt, mutta se on jo riittävän paljon kerralla että on avustamassa useamman tunnin siskon lapsien hoidossa ! =D Lapset tykkäävät minusta & minä heistä ! Vaivaava mieleni sai vaihtelua ja helpostusta oloonsa. Heidän kanssa saa juoksennella & touhuta kaikenlaista. Voi käyttää hyvin myös mielikuvitusta ja heitä on yleensä varsin helppo miellyttää ! Pelkkä läsnäolokin melkein jo riittää. Eipä tässä sen tärkeämpiä tälle päivälle kuin että kyllä mä taidan joskus itsekin vielä lapsia hankkia ! :)


Astrologia & usko elämään !  3

Koska olen jo pitkään tutkinut astrologiaa & seuraan omaa tilannetta siinä myös usein, elämänkatsomukseni tulee hyvin pitkälti sieltä. Nyt mahdollinen uskoon tuloni ei ole kuitenkaan ristiriidassa sen kanssa. Hain apua vaikeantuntuiseen tilanteeseeni & sain uskon elämään takaisin ! Siitä on nyt ollut ensisijaisesti kyse, mutta löysin tarpeen muutokseeni myös astrologian kautta. Tajusin sen hieman jälkikäteen, mutta elämä onkin elämistä varten eikä elämistä astrologisten kuvioiden kautta ja mukaan. Tässä oleellisesta transiitista nyt jotain :

Uranus opposition Pluto: Sweeping changes

End of March 2011 until end of February 2012: Now is the time to make sweeping changes, not only in your consciousness, but also in the circumstances in which you live. Conditions that have been developing slowly will force major changes upon you now. If you are flexible, you will be able to start a whole new phase of life, even though you may have thought that the time for new starts in your life is past. You will have a new birth of awareness, and you will be able to deal with your life unhampered by old patterns of thought that have limited you.

But if you cannot adapt and be flexible, this will be a period of great turmoil and stress as you try desperately to hold on to circumstances, possessions and relationships that no longer have any real function in your life. What you are trying to save is not something real, it is only an illusion.

The impetus for change may come through persons who present you with many upsetting surprises, all of which show that your life is no longer what is was. The key point to recognize is that this process is not bad for you, it is just upsetting at first until you get into the flow of events. It can be quite exciting and will certainly inject an element of youth into your life again, with the advantage that now you will have the wisdom to handle it properly.


Tarkennus Jumalan etsintään ! =)  2

Empä lopettanutkaan blogeilua, mutta pakkojuttuna en sitä enää aio harrastaa vaan silloin kun siltä tuntuu että pitää jotain kirjoittaa !

Niin pyysin Jumalalta apua epätoivoisen yöni keskellä. Ja taisin sitä myös saada sillä olo on kohenemaan päin ja elämänusko palasi.

Juttelin sitten koko yön Jumalan ja muutaman edesmenneen tuttuni kanssa. Tosin en ole varma kuulivatko he !? =D Ja välillä yön hiljaisuudessa olin jopa kuulevani jotain mutta se saattoi olla vain omassa päässä se..

Nyt pari päivää miettineenä ja päättäneenä jatkaa elämää, totesin että minun tarvitsee tehdä muutama iso muutos elämääni. Siihen tarvitsen kyllä lisäksi vähän ulkopuolistakin apua. Mutta paljon pystyn tekemään jo omillakin voimilla ja päättämällä luopua joistain vanhoista huonoista tavoista.

Tajusin myös että olen ollut nyt viime aikoina yksinäinen ystävien & Facebookin ympäröimänäkin. Tajusin nyt senkin että mistä se johtuu. Minulta puuttuu kunnon parisuhde ja rakkautta. Normaalisti hyvinkin toimeliaana henkilönä en paljoa ehdi ajatella noita asioita. Mutta nyt olen ehtinyt. Niimpä saalistavana mieshenkilönä tuon tajutessani ja elämänhalun palautuessa olen lähtenyt tekemään toiveikkaana jotain myös tuon asian eteen ! =) Katsellaan rauhassa nyt sitten tuleeko mitään merkittävämpää suhdetta !? Vähintäänkin uudet ystävät ovat kuitenkin juuri nyt erittäin tärkeitä piristämään päiviäni kuten toivottavasti myös Sinun.. =)