Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Edellinen

Lehdestä luin..  2

..en tällä kertaa sarjiksia vaan että ääneseudulla järjestetään kahden päivän raskas2-konsertti nyt perjantaina ja lauantaina. Perjantaina on tarjolla 3 bändiä joiden yhteiskiertue kantaa nimeä "Friends of hell2" Siihen kuuluvat Spiritus Mortis, Minotauri, Reverend Bizarre. Nimenomaan raskautta on kyllä luvassa sillä olen jokaiselta noilta vähintään yhden julkaisun kuullut ja suhteellisen ahdistavaa musiikkiahan nuo =D Eli doomia siis luvassa. Lauantaina on vähän tuntemattomampia bändejä, joten kannattaa varmaan nekin käydä tsekkaamassa niin taas hieman viisastuu.

Lehdestä luin edelleenkin että remontissa ollut baarikin avattaisiin juuri huomenna perjantaina. Ei siis ole vaikeaa arvata mitkä ovat Toni-Ponin perjantaisuunnitelmat =D

Niin ja vielä yksi juttu ! Jos oikein muistan, tänään on yhden pitkäaikaisen radioäänen viimeinen lähetys metalliliitossa. Klaus Fleming(herra taiteilijanimeltään) onkin tehnyt pitkäaikaisen työn heavyn ilosanoman puolesta ja sitä onkin syytä kunnioittaa. Kuunneltu on ties kuinka paljon noita lähetyksiä melko säännöllisesti jo useiden vuosien ajan korvien iloksi ja kiusaksi =D

Huumoria.. =D
Huumoria.. =D

Vireyden maksimointia !  1

Nukuin viime yönä kellon ympäri oho ! Eikä ollut edes pahemmin univelkoja. Ajattelin ottaa pienet iltatirsat niin nukuinkin sitten aamuun asti =D Toki kerran muistan heränneeni yöllä, vilkaisin kelloa ja jatkoin vaan unia..

Olen alkanut ottamaan myös valohoitoa kun sellaiseen kerran on juuri nyt mahdollisuus. Tosin ei tälläinen pervo ilopilleri-pelle aina sellaista edes tarvitsisi, ettei menisi ihan yliaktiivisuuden puolelle =D Kyllä mun syntini on enemmän nuo liian vähäiset unet jolloin saatan olla pahalla päällä, onneksi kuitenkin harvemmin näin =)

Tänään harvinaista kyllä pelasin myös yhtä jääkiekkokohdetta jalkopallon lisäksi sekä sinkkuna että järjestelmiin. Kohteena oli matsi Jyp-Ilves joka tarkan valikoivan muistini perusteella päättyy harvinaisen usein tasapeliin eli merkki x siihen, katsotaas miten tällä kertaa käy !?

Pikkupojaksi taantuminen on jo alkanut näinkin nuorena =Op
Pikkupojaksi taantuminen on jo alkanut näinkin nuorena =Op

Kirjoittaessani soi Insomnium : Since the day it all came down (on muuten pirun hyvä levy)

Kommentoi kirjoitusta

Lauantaielämää.  2

Katsoin ulos ikkunasta enkä näe lunta ollenkaan, outoa. Tänään yritin taas etsiä parhaat kohteet jalkapallon maailmasta. Pelasin esim. Leedsiä sekä sinkkuna että järjestelmään. Alku ainakin hyvä sillä tekivät heti maalin, kerroinkin varsin palkitseva 4.00 eräässä vedonlyöntiyhtiössä. Mutta peli on vielä pahasti kesken..

Sorsapaistia koirille.. =Op
Sorsapaistia koirille.. =Op

Herkuttelua nams nams röyh..  3

Just vasta ehdin kotiin sitten aamun jälkeen. Olipa vaan melkoisesti hoidettavia asioita työpäivän jälkeen. Esim. pyörä piti käydä korjauttamassa ja äsken saavuin peräti 4 kassillista ruokaa mukana hemmaan. Ja tänään onkin sitten herkkupäivä ! En sen suhteen pahemmin pihistellyt =D Ostin meinaan kääretorttua, jotain kakkua, vanukkaita, suklaata, pizzaa, lihapiirakoita, hampparin, lehtitaikinapitkon, chipsejä.. Voi että tätä herkkujen määrää ! =p Paprikaperunalastupussin avasinkin jo.. ohhoh mikäköhän kohta on olo ? =p

Niin ja muuten ostin myös suklaakalenterin, jee ! Siel ois ollu kyl yllärinkin hienoja ja isoja kalentereita, mut tyydyin sellaiseen normaalikokoiseen. Ja nyt herkuttelemaan..

Vanhaa kuvatusta..jätkällähän on nälkä ! Huomatkaa hehtaaririllit =D
Vanhaa kuvatusta..jätkällähän on nälkä ! Huomatkaa hehtaaririllit =D

Uudet harrastukset vahvasti jo harkinnassa.

Tänään on ollut melkoisen sosiaalinen höpöttelypäivä kun on tullut käytyä jo sen verran monessa paikassa. Ajattelin tänään että aloittaisin 2 uutta harrastusta. Tai no sulkapalloa on tullut kyllä ennenkin ajoittain aika paljon lätkittyä, mutta sitä voisi alkaa käydä nyt vähän useammin ja säännöllisemmin pelaamassa. Ja sitten toinen mulle vähän oudompi laji eli salibandy on harkinnassa. Siinä olen kyllä aika huono, mutta eiköhän sekin voisi alkaa edes jotenkin luonnistumaan kun esim. jalkapalloakin luulen osaavani melko hyvin pelata =D Joukkuepelihän sekin vaan on ja varmasti muista lajeista on hyötyä senkin pelaamiseen !

Torso.
Torso.

Keskellä viikkoa.

Yrittäessäni pitää painovoimaa pilkkanani sain sitten palkakseni varsin muussiset jalat =p ;) Tänään tuli muuten vierailtua usean metallibändin kotisivuilla. Kävin vähän utsimassa että mitäköhän levyjä oikein seuraavaksi tilaisin !?

Hertsyykeli sentään et on muuten lämpimät ilmat ! Tätä menoa kohta ei oo kyllä lunta yhtään ja tänään saunan jälkeenkin hyvä että edes sai jäähdyteltyä ulkoilmassa kunnolla hieman liioitellen sanottuna ! =D Ihmeellisiä nykyisin nämä nopeat säänvaihtelut ja vieläpä kovin outoina ajankohtina. Sehän on kohta joulukuukin. Mutta eipä hätää jos viime vuosien ilmojen toistumiseen on yhä uskomista. Meinaan Jouluaattona on ainakin täällä päin Suomea saanut nauttia kyllä jo monta vuotta putkeen joulutunnelmaan oleellisesti kuuluvista lumenhuurteisista puista.

Testament
Testament


Juhlablogi.

Se on nyt sitten peräti jo 200.blogi ! Toivottavasti tänne on tullut välillä kirjoitettua jotain asiaakin. Eilen tulikin jo sen verran pitkästi blogitettua että tälle päivälle ei enää olekaan niin paljoa sanottavaa.

Tässä on parin kolmen viime viikon aikana ollut tosi kivoja mese-keskusteluja. Niistä on tullut oikein hyvälle tuulelle =) Kiitos vain kaikki city-kamuni ! :)

Tänään tuli jostain syystä puhuttua elektroniikkapeleistä. Kuka muistaa vielä ne ikivanhat tietokonepelien esiasteet 80-luvun alusta ? Mulla oli sillon sellanen 1-ruutuinen merirosvopeli ja myöhemmin sain 3-ruutuisen pelin. Nykyisinkin nuoriso ja lapset jaksavat pelata näitä hieman jo kehittyneempiä pelilaitteita joita voi kätevästi kuljettaa mukanaan. Eikä ole yllätys että juuri pojathan ne niitä enemmän hakkaa ylimääräisen energian poiston tarpeeseen. =p Ja kyllä, pelihullut aikuisetkin saattavat olla koukussa =D

Mä tykkään pitää kunnostani huolta ja yksi kiva laji on painoharjoittelu. On tullut oltua taas todella laiska jalkatreenien suhteen. Milloinkahan on tullut taas viimeksi muistettua/jaksettua niitä treenata ? =p No nyt loppuu kyllä laiskuus niiden suhteen ja tänään täytyy antaa jaloille kyllä vähän töitä ja armoahan ei anneta ! =) Toni-Ponihan on itseään kohtaan hyvin masokistinen ja muita kohtaan hmm.. vaikka minkälainen =D Juu tämä oli juhlablogi joten kippis maitoa näin lopuksi ! =p


Kaikenlaista.  1

No niin, eilen tuli sovittua yhdet pitkän ajan tähtäimen treffit yhdessä tietyssä tapahtumassa yhden city-kaverin kanssa, hyvä niin.

Eilen tuli myös tutkittua vähän noita Skype-nettipuheluita. Joskus olen vähän hidas ottamaan uusia asioita käyttööni, mutta ton vois tässä aivan lähiaikoina aloittaa.

Mä luulin suurinpiirtein tietäväni kaikki juhlapäivät tms, mutta tänään törmäsin kovin outoon kalenteriin =p Sen mukaan eilen olisi ollut "Valvomisen sunnuntai" & tänään olisi sitten "Lapsenpäivä". Aika outoja erikoispäiviä mulle vielä toistaiseksi tai tosin kyl mä tiesin et lapsillekin on oma päivänsä.

Töissä on kehittynyt hauska traditio joka maanantai kahvitunnilla. Silloin alkaa aina juuri sopivasti "Kukkulan kuningas" jota aina katsellaan =p Jos joku ei tiennyt mikä sarja se on niin tiedoksi että se on sellainen piirretty opettavainen sarja. Hieman aikuismaisempi kun saman äijän toinen kehittämä sarja eli Beavis & Butt-Head =D

Kiva että on alkanut töissä olemaan vähän enemmän atk-hommia. Kehittyypä taidotkin tai ainakin palautuu mieleen osa joskus opitusta. Konekirjoituksessahan ei ole mitään vaikeuksia sillä olen varsin nopea kirjoittamaan. Itsekehua loppuun : Tottakai löytyy erillinen todistus myös kirjoitusnopeudesta ;)

Rainbow, aarteita etsien.. =)
Rainbow, aarteita etsien.. =)

Kirjoittaessani soi Headbangers Ball : The Revenge & just nyt iki-ihana Arch Enemy biisillään "Nemesis" ;)

Kommentoi kirjoitusta

Edellinen