Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.
Edellinen

Happy New Year !

Kone oli hetken aikaa kunnon putsauksessa ja toimiikin nyt huomattavasti paremmin. Siitä hetken hiljaiselo. Harvoin tulee kipeänä oltua, mut nyt iski flunssa ja kipeänä ja kännisenä tässä nyt blogia kirjoittelen & uutta vuotta viettelen.. Alkuperäissuunnitelmana oli viettää uutta vuotta kahden naisen kanssa, mutta se nyt kariutui eikä muutenkaan kipeänä viitsi edes ilotulitusta lähteä katsomaan. Tämä onkin ensimmäinen uusi vuosi tietokoneen äärellä, sitä ennen uusi vuosi on usein vaihtunut kännykän äärellä raketteja paukuttaen & eri paikkakunnillakin on tullut sitä välillä vietettyä. Näin se aika muuttuu, tietokoneet ovat tätä päivää ! Tänään tuli sitten vihdoinkin liityttyä sinne irc-galleriaan, joten tervetuloa vaan muutkin ! Hyvää Uutta Vuotta 2006 !!!

Wau mikä levy !

Tuli tossa eilen itelleenkin jokunen joululahja ostettua & millaisen kokoelmahelmen löysinkään, ai että ! Joku kyseisen musiikkityylin harrastaja ymmärtää että levy ei voi olla kovin huono kun on tälläiset esittäjät : Anathema, Christian Death, Cathedral, My Dying Bride, Tiamat, Paradise Lost, Moonspell, Tristania, Lake of Tears, The Sins of Thy Beloved, Cemetary, Theatre of Tragedy & Candlemass. Kertakaikkiaan nautinnollinen musiikkielämys =)

Valokuvaus.

Pitäisköhän opetella valokuvaamaan oikein kunnolla niin saisi ainakin niin hyviä kuvia kuin suinkin mahdollista !? Tumma sävy hieman paljastavaan vartaloon yhdistettynä voisi toimia, hmm pitääpä opetella, löytyisköhän netistä ohjeita valotuksen ja muiden teknisten asioiden kohdalle ? Hmm, täytyypä katsella. Kaiken lisäksi valokuvaus on varsin kivaa etenkin maisemia ja muita ihmisiä kuvatessa, taitolaji sekin.


Edellinen