Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2011.
Edellinen

Terveysbuumi senkun jatkuu..

Juurikin just nyt voisi venytellä vaihteeksi taas kunnolla että jaksaa taas jalkoja treenailla tässä lähipäivinä viimeistäänkin ! Kävelyä on lisätty & nyt uutuutena hyötykävelyä kun tänään huomasin että takakumi on pyörässä tyhjänä.. oli kiirus joten jalkaisin sitten matkaan vaan ! Muutenkin olen tosi laiska tollasten rikkinäisten asioiden suhteen. En edes ole vielä jaksanut katsoa mikä siihen oikein tuli.

No kunnes jaksan vien sen joko huoltoon tai korjaan itse. Mutta sitä ennen ajattelin ottaa hyödyn tästä ajasta ja kävellä pari viikkoa nyt aina pyöräilyn sijasta. Pitää muistaa vaan lähteä vähän normaalia aiemmin matkaan. Kyl se pari viikkoa nyt vähintään saa olla rikkinäisenä toi pyörä, muuten houkutus päästä nopeammin paikkoihin pyörällä taitaa käydä liian suureksi..

Ja livetietoa : Kesken blogin kirjoittamista tuli puhelu & kamu toikin mulle vielä enemmän juotavaa Virosta mitä oli sovittu, jippii ja jees ei haittaa yhtään !!! :P


Tipaton tammikuu..

..ei ole ollut suunniteltu juttu. Se on vaan sattumalta mennyt niin kun en välttämättä kausittain aina välitä edes niin ilojuomia nautiskella. En ole käynyt baareissa, ei ole ollut sellaisia juhlia, ei ole pyydetty juhlimaan eikä edes kaupasta ole tarttunut mukaan mitään alkoholipitoista.

Mutta nyt tähän on tulossa muutos sillä tilasin kamulta joka on paraikaa Virossa 24 pakkaukset sekä lonkeroa että kaljaa & tokihan nämä ovat vahvempia kuin ne kotimaiset vastaavat :) Eli helmikuussa ainakin jo maistellaan ! =)


Oli hyödyllinen huutiskauppa reissu..

..eilen perjantaina ! =) En ollut lainkaan ostoaikeissa tällä kertaa sillä netin kuvien perusteella siellä ei tällä kertaa näyttänyt olevan mitään niin kiinnostavaa tavaraa.. ajattelin vain lähteä kaverin matkaan ottaen samalla ikävimmät tilastot mukaan joita tulee monesti paremmin Hirvaskankaan Abc-aseman tietokoneella tehtyä heti huutokaupan jälkeen kuin kotona.. mutta onneksi olin väärässä ! Mun ostoslistassa on jo pitkään roikkunut sana kännykkäkotelo kun edellinen pääsi repeämään jo hajalle. Mutta laiskuus on vaivannut sen osalta ja olen kiikuttanut kännykkää aina repussa jo jonkin aikaa. Mutta nyt siihen tuli muutos..

Näytössäkään en vielä huomannut kännykkäkoteloita, mutta siinä vaiheessa kun eräs vanha pappa huusi laatikollisen varmaan satoja kännykkäkoteloita pikkurahalla, hyökkäsin haukkana miestä kohti rahastajan vielä rahastaessa häntä & kysyin että myisikö hän eurolla mulle yhden kännykkäkotelon !? "Ota vaikka 4", sain vastaukseksi :) Aloimpa sitten kaivamaan laatikosta sopivan kokoisia ja näköisiä & niimpä teimme sitten kaupat ! Eurolla 4 kännykkäkoteloa, 2 niistä myös paketissa ja näyttivät nuo toiset 2 olevan myös aivan käyttämättömiä !

Koska multakin on näin kerran pyydetty yhtä kappaletta ostaessani paketillisen jotain samaa tuotetta, rohkenin mennä tuosta vaan kyllä kysymään ! Jos olisit mennyt vaikka expertille ostamaan, niin kyl oisit saanut pulittaa jo yhdestä vähän paremmasta kännykotelosta jo parisenkymmentä euroa ! Joo nyt on sitten valinnanvaraa. Voin laittaa nyt päivän fiiliksen mukaan joko punaisen, sinisen, mustan tai läpinäkyvän valkoisen kännykkäkotelon ! =) Niin ja kun edellinen ehkä se suosituin noista menee rikki, niin uusi vaan heti käyttöön..


Perjantai on huutokauppapäivä !

Perjantaista on tullut aika yleinen huutokauppapäivä ainakin mulla täälläpäin. Tosin oli tuossa puolisen vuotta taukoa etten käynyt ollenkaan ennen toissaperjantaita. Automatka sinne on kuitenkin kun huutokauppa sijaitsee ihan Äänekosken rajoilla Hirvaskankaalla jossa lähellä on myös ABC-asema. Reilu puoli vuotta sitten uutuuden viehätyksenä tuli käytyä lähes joka toinen perjantai & parhaimmillaan lähes viikottain. Joskus lähden ihan kaverin iloksi mukaan matkaan. Toisinaan ostoaikeissa kun suurin osa tavarasta on ennakkoon aika katseltavissa netistä !

Huomenna aion olla erittäin aktiivinen ! Aamulla lenkille, kuten tänäänkin ja sitten voisi veivata päälle vielä rinnan, olkapäät & ojentajat-treenin ! =) Illalla istutaan sitten lepäämässä huutokaupassa ! :D


Kävin testaamassa uuden kiukaan !

Juu tuli käytyä porukoilla tänään saunomassa kun uusi kiuas oli saatu asennettua. Vanha hajosi ennen Joulua joten perinteinen joulusauna jäi väliin ja muutenkin nyt on heiltä sitten sauna uupunut jonkin aikaa. Noh kylläpäs tulikin hyvät löylyt näin keskellä kylmää pakkaspäivää aijai ! =) Hyvä kiuas siis ja antaa tasaisemmin lämpöä kuin entinen. Niin ja uusi suihkulaitekin oli samantien.

Sitten kävin hakemassa vielä Mummon Muussit & säilykelihapullia useamman pakkauksen Tokmannilta kun olivat kaikki kerran tarjouksessa. Nälkä onkin kova kun olen alkanut päästä hyvin säännöllisen treenin makuun taas vaihteeksi ja aamulla olisi tarkoitus lähteä sitten reippaalle kävelylenkille ! =)


Purukumiblogi !  1

Tuttavallisemmin purkkablogi ! Suomalaisista 90 % syö joskus purkkaa. Säännöllisesti purkkaa syö 37 % väestä(aika paljon, minä mukaanlukien). 15-45-vuotiaista jopa 90 % purevat purkkaa. 15-35-vuotiaat syövät eniten. Eli voidaan sanoa että se on aika lailla nuorten juttu ! Jota aikoinaan jopa paheksuttiin. Ja siitähän nuoret tietty innostuivat.. Eipä joka koulussa edelleenkään saa sitä mässyttää.

Niin Jenkki täyttää tänä vuonna 60-vuotta ! Jääkiekkopiireissä on tunnettua tuo hermoja rauhoittava mässytys.. hyvänä esimerkkinä käy vaikkapa Pentti Matikainen joka sanoo ottelun aikana purevan noin 5 purkkapakettia(5 tyynyn) eli noin 20 purkkaa per ottelu ! =D Onhan nykyään todettu myös ksylitolipurkan hampaille tekevä hyvä vaikutus eli on siitä jotain hyötyäkin siis ! =) Mikä on Sinun suhteesi purukumiin ?


Venyttelypäivä !

Nuorempana 90-luvulla venyttelin jossain vaiheessa lähes päivittäin. Eikä ihmekään sillä silloin potkin vielä palloa useasti, heitin dartsia & alottelin puntteiluakin. Ja päälle vielä mailapelit pingis, sulis & tennis. Joten tarvettakin oli kyl enemmän ! Nykyään sitä on pirun laiska siihen hommaan ! Ehkä tuo urheiluvedonlyönti on syrjäyttänyt ajan käytössä sen !?

No mutta tänään ajattelin venytellä vielä edellisistä treeneistä kipeitä lihaksiani jotta ovat taas paremmin vastaanottavaisia uusiin treeneihin. Yritän jatkossakin muistaa pitää välillä näitä venyttelypäiviä jotta palautuminenkin nopeutuisi ja paremman olonkin tähden.

Kirjoittaessani soi Radio Jyväskylä, nyt en harvinaista kyllä tunnista biisiä.. jotain kevytpoppista kuiteski !

Kommentoi kirjoitusta

Pikku Kakkosen posti ! :p

Juu pelasin tänään kummipojan kans Pikku Kakkosen liikennepeliä ! Kukas muu on pelannut lasten kanssa tai ittestään ? :p Kivaa oli tietty vaikka se olikin yllättävän vaikea ohjattava :D "Ajat väärää kaistaa" huudot vaan raikuivat ennenkuin oppi vähän pelaamaan..

Pikku Kakkosen sivuilla oli muitakin erittäin opettavaisia pelejä kuten pullan leivontaa, kalastusta & makkaran paistoa(jossa piti ensin sahata, sitten pilkkoa puut, tehdä nuotio & lopulta sytyttää tuli varovasti ja sitä rataa) Suosittelen muksuille ! :)Hammaslääkäri !

Noniin alkaa pikkuhiljaa ne munkin hampaat olemaan taas reilassa. Pari reikää enää jäi jäljelle kun tänään paikattiin yksi. Ja toivottavasti tuo lisääntynyt hampaidenpesu auttaisi ehkäisemään lisäreikien synnyn helposti reikiytyville hampailleni. Jaahas tänään joutuu laittamaan sähköhammasharjan toisen kerran laturiin niin pelittäis taas vähän aikaa putkeen !

Edellinen