Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2012.

Lidleilyä & luontoiltaa !!

Täällä oli lidl remontissa, joten muutama viikko meni ilman sen kaupan antimia josta suurimman osan ruuasta aina kuitenkin ostan. Oli vähän hölmöä että aluksi silti lidlen mainoslehtiset putosivat postiluukusta kotiin vaikka kauppa ei ollut edes auki. Äänekoski on kuitenkin tässä lähikunnille jos ei Jyväskylää lasketa, se isoin kaupunki kuitenkin joten kaupassa kävijöitä käy myös lähikunnista ja landelta. Ei varmaan kiva ylläri kun lidlessä oli vain poraus käynnissä.. kun kävivät kääntymässä !? Itsekin erehdyin yksi ilta kun olin tässä flunssassa käymään muka siellä ja just sillon se remontti oli alkanut. Vähän se turha pyöräily kipeänä otti päähän, mutta siitä on nyt jo toivuttu ! =D

No ne lidlen re-avajaiset olivat sitten nyt keskiviikkona. Tottakai kävin siellä sitten töiden jälkeen. Myymälä on nyt sitten uudistettu ja nyt on uunituoreita leipiä ja pulliakin tarjolla entiseen verrattuna ! Maistiaisia niistä olikin nyt sitten tarjolla. Kävin kahvit siellä juomassa & mussuttamassa niitä vehnäksiä. Ei se nyt niin kauheasti ollut muuttunut, mutta vähän tilavampi kuitenkin, ympäristöystävällisempi sekä uudistettu lattia. Tänään lauantaina oli sitten lastenlauantai lidlessä & kaupassa seikkaili muiden mukana myös Pelle Akusti joka tarjosi karkkia ja mehujäätä lapsille. Ulkona oli taas makkaraa ilmaiseksi tarjolla. Ja kävinkin syömässä 2 erilaista herkullista makkaraa ennen Suomen pelin alkamista. Toiseen erikoisempaan makkaraan tykästyinkin ! =)

Sitten kummipoika pyysi siskoani soittamaan minulle, että tulisin leikkimään ja katsomaan jääkiekkopeliä sinne ! =) Matkalla sinne menin päiväkodin ohi ja siellä sain katsella hienoa luontonäytelmää :) Orava oli tiellä ja viime hetkellä vasta huomasi minut kun menin hänen ohitseen pyörällä. Pysähdyin ihmettelemään ja vihelsin oravalle joka alkoi ihmeissään tuijottamaan uteliaana. Hetken kuluttua siihen saapui toinenkin orava. Pentu sekin. He alkoivat leikkimään, pyrähtelemään keskenään maassa ja puussa minusta juuri välittämättä. Viheltelin vieläkin ja välillä yllättävän kesyjen pentujen uteliaisuus oli sitä luokkaa että hyvä etteivät tulleet ihan lähelle. Sitten siihen tuli muitakin ihmisiä ja lähdin jatkamaan matkaa jääden ihmettelemään oravien kesyyttä.

No peli meni sitten miten meni, mutta kovasti leikittiin sekä sisätiloissa että ulkona iloisin mielin :) Luontoiltakin tavallaan vielä jatkui koska siinä taloudessa on jo muutaman vuoden ollut lisko. Mutta sitä harvemmin näkee kun talvisin se on välillä horroksessa ja muutenkin paljon näkymättömissä piilossa. No mutta nyt lisko oli hyvin nähtävissä ihan silmästä silmään. Se nukkui, mutta kun kummipoika koputti vähän lasiin, se avasi silmät. Leikin väsynyttä liskon kanssa aukaisten ja laittaen välillä silmäni kiinni. Se matki vähän minua, ainakin luulen niin eli varsin inhimillinen olento vaikka melko erakko paitsi kyllä se ruokkijansa ja omistajansa kuulemma tuntee.


Sexhibition Jyväskylä.

Tuli lauantaina käytyä pyörähtämässä n.10 tunnin verran katsomassa vähän erotiikkaa ! Koska olen näissä aika paljon jo pyörinyt niin osaan tähänkin suhtautua sekä terveellä kritiikillä että asianmukaisesti. Puitteet olivat tähän mennessä hienoimmat mitä olin nähnyt. Oli satsattu Jyväskylän Paviljongissa valaistukseen ja tilat olivat harvinaisen avarat. Tuli ihan festarifiilis kun oli lavakin niin hieno. Esiintyjinä oli sekä tuttuja kotimaisia kuten Mr. Lothar, BB-Janica & Safyra. Pääesiintyjänä oli upean kaunis Kirsten Price. Ulkomailta oli myös Rob Diesel & Jenny Hard-ohjelmapari joka esitti liveaktia aina mällinheittoon asti joka onkin jo vähän harvinaisempi näky täällä Suomessa..

Kritiikkiä antaisin lähinnä esiintyjien huonoon katsojien mukanaottamiseen ! Oikeastaan BB-Janica oli ainoa joka otti avustajia lavalle "puuhalavan" lisäksi. Ulkolaiset vetivät vaan "kylmästi" oman shownsa ilman avustajia. Liekkö sitten maksettu liian huonoa palkkaa näille ? =D Mitä mä olen näissä tapahtumissa ollut, niin suorastaan outoa näin. Itse olen ollut esim. hollantilaisen pornotähden sekä englantilaisen povipommin kanssa lavalla. Yleisöä oli ihan kivasti. Kuulemma paremmin kuin edellisiltana perjantaina. BB-Nino toimi siellä muuten juontajana.

Puuhalava oli uusi juttu minullekin. Se oli vähän eri kulmassa oleva lava jossa oli myös joitakin ammattilaisten esityksiä mutta huomattavasti vähemmän. Sen tarkoituksena oli innostaa ja kannustaa yleisöä tulemaan tekemään omia temppujaan lavalle ! Jyväskyläläiset olivat kyllä harvinaisen ujoja. Noin ison yleisön joukosta olisi luullut saavan vähän paremmankin shown aikaan. Ehkä oli sen verran nuorta porukkaa pääosin etteivät he kehdanneet tai sitten pariskuntia jotka eivät ole niin avoimia kuitenkaan.. no katsoin lopussa syntynyttä häslinkiä aikani ja ärsyynnyin vaisuun menoon jota Mr.Lothar juonsi, että ampaisin lopulta itsekin lavalle ! =D Otin pitkät housuni pois ja strip-housujen alta raotin yhdelle likalle vähän suuhunpantavaa ja suihinhan hän alkoikin sitten ottamaan ! ;D Hahahaa saatiinhan vähän vipinää. Lähestyin sitten vielä toistakin, mutta hän sanoi vain tanssivansa vähäpukeisesti. Okei oma osuuteni oli sitten siinä, laitoin vaatteet päälle ja poistuin lavalta kohti päälavaa katsomaan että mitäköhän ihmettä siellä oikein tapahtuu =)


Työt & lätkän MM-kisat alkoivat !!

Uusia ja jänniä aikoja siis eletään kun tällä viikolla alkoivat työt uudessa paikassa & tänään alkoivat myös aina kevään jännittävät jääkiekon MM-kisat ! Työpaikka on ainakin alun perusteella aivan erinomainen. Lyhyt työmatka, auttamistyötä, mukavat työkaverit, joustava työaika esim. maanantaina tarttee mennä vasta 10 töihin sekä erilaiset työpäivät. Nyt on talon tavoille totuttelun sekä uuden opettelemisen aika eli kiinnostavaa ja samalla myös haastavaa aikaa elelen.

2 erää takana Suomen avauspelissä ja nihkeä eka peli kuten yleensäkin ainakin numeroiden perusteella. Vedonlyönnissä pelasinkin Valko-Venäjän kahta eri tasoitusvetoa. Saas nähdä pystyykö Valko-Venäjä pitämään pelin tiukkana loppuun asti ? 1 maalin voitto Suomelle olisi mulle parasta sekä isänmaallisuuden että vetojen kannalta. Saas nähdä milloin tulee kisojen ensimmäinen yllätys ? Joko Suomen tai Ruotsin pelissä vai täytyykö odottaa vielä lauantaihin tai sunnuntaihin tai jopa kauemmin ? Jännittäviä ja hyvätasoisia kisoja odottaen ! =)