Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.

Kastetilaisuus !

Tänään oli sitten taas kristillinen ilta kun systerin nuorimmainen poika kastettiin. Siinä mielessä taas ettei edellisestä ollut ehtinyt vierähtää kuin parisen vuotta; siis siitä edellisestä kastetilaisuudesta & välissä oli ne hautajaisetkin. Tällä kertaa minua ei pyydetty kummiksi eikä se kyllä haitannutkaan kun edellisen kerran sain jo sen kunnian ! =) No eihän köyhää saakaan vararikkoon päästää liian monen kummilapsen myötä ! x)

Himpan verran iloisempi tilaisuus oli kyllä kuin viimeksi nuo hautajaiset. Tilaisuus oli varsin hieno kun oma kummilapsikin sai tehtävän pyyhkiessään pikkuveljeltään kasteen rätillä pois ! =) Niin ja ei viimeisenä ja vähimpänä vatsa tuli taas aika täyteen tuolla.. =)


Punttireenit uusiksi !

Ajattelin tuossa vuoden vaihtuessa panostaa pikkasen enemmän punttitreeneihin ! Tässä on varmaankin ainakin pari vuotta menty aika rutiininomaisesti jakaen keho turhan moneen osaan, vissiin näin äkkiä laskien 7 eri osaan.. ja kun en niin säännöllisesti ole tehnyt että välillä voinut olla viikonkin treenaamatta ja jättänyt tosiaan aina päiviä väliin, niin saman lihasryhmän treenaaminen uudestaan on hyvinkin venähtänyt lähes kuukauteen pahemmillaan, joskus joku lihas enemmänkin. Parhaimmillaankin melkein 2 viikon tauolla uusiksi sama lihas. Se on aivan liikaa jos haluaisi kehittyä optimaalisesti saati sitten edes puoliksi niin hyvin kuin mahdollista. Se onkin ollut enemmän sellaista kunnon ylläpitävää treeniä tuo.

Nyt jaoin lihakset 3 eri ryhmään ! 1)Reidet, pohkeet 2) Selkä,hauis & 3)Rinta, olkapäät, trapezius, ojentajat. Vatsoja & kyynäreitä ja ranteita tehdään aina välillä jonkun treenin yhteydessä. Nyt La 23.1 alotin, jatkoin Ke 27.1 ja huomenna 30.1 ajattelin tehdä uusitun kierroksen loppuun ! Aloitan pitämällä paljon lepopäiviä sillä keho ei ole tottunut tekemään niin usein. Viikon kierto tavoitteena sit jatkossa ja uusiks ! Raskaita perusliikkeitä, suht intensiivisesti vetäen eikä turhan pitkiä treenejä. Siinä tavoitetta taas kerrakseen ! =)


Pullojen vieminen on nykyisin suht hankalaa..

Meinaan ensin vein K-Kauppaan ja huomasin et erikoisoluista ei saanut mitään. Ehdin 2-3 pulloa ilmaiseksi sinne työntää.. kunnes välähti mielessä et nämähän voisivat käydä kuitenkin tonne S-Marketiin jonka yhteydessä myös Alkokin on nykyisin. Ja erikoisoluita oli kuitenkin vielä sentään joitakin pulloja jäljellä.. No sinnehän ne onneksi kävikin ! Ja sitten oli mukana vielä Lidl:n omia pulloja jotka piti viedä puolestaan sitten sinne jos panteista halusi hyötyä. Eli 3 kauppaa läpi piti käydä melko pienen summan takia kuitenkin & tarkkana saa olla myös nykyisin et mihin rakoon mitkäkin pullot työntelee.. :P Et tämmönen avautuminen tällä kertaa ! =D


Bingo ! =D

Eksyin eilen pubiin semmoseen aikaan että siellä oli ilmaisbingo käynnissä.. jaahas no ei sit kun pelaamaan ajattelin ! =D No bingoa en kyl saanut vaikka kerran tosin niin huusin.. kun säännöt olivat vähän vielä epäselvät.. :P Viimeksi kai lapsena totakin "eläkeläisten" peliä pelannut muistaakseni tätini kanssa. Noh maanantai on kuulemma pub-bingopäivä, joten ehkä sinne voisi jatkossakin silloin tälläin noihin aikoihin eksyä.. tietty peluri haluaa voittaakin.. tossa ei ole onneksi edes riskiä hävitä eli ainakin siinä mielessä hemmetin hyvä peli ! =D


X Factor !

Jaahas kai se on jo vuoden ekan blogin aika.. ei, ei niin tylsää ei ole kuiteskaan ollut ettei yhtään mitään maininnan arvoista olisi tapahtunut tällä välillä, tekee vaan taukoilu hyvää ettei oo aina konemaisesti kirjaamassa ylös illalla heti että mitä on tapahtunut päivällä.. no nyt luulisi ainakin että aiheita olisi päässä valmiina runsaastikin.. hmm no on niitä tosiaankin ainakin muutama kun pari sekuntia jäin miettimään.. mut nyt siihen päivän aiheeseen >

Katsoin tuo kauan mainostetun ja kohutun Suomi X Factorin avausjakson eilen & pakko myöntää että pidin myös tuosta viihdeohjelmasta. Onhan siinä koko pitkä draaman kaari kun toiset jotka luulivat osaavansa laulaa lähtevät itkien.. ja toiset taas iloitsevat päästessään jatkoon & sitten on vielä näiden 'ilkeiden' tuomareiden reaktiot vielä yksi seurattava mielenkiintoinen asia.. No nämähän olivatkin jo tuttuja asioita entisestäänkin.. Esiintyvät ihmisethän tuon ohjelman tekevät ja ainakin eka jakso oli myös jollain lailla melko huvittava ja näin myös viihdyttävä. Myös tuo poikkeus Idolsiin nähden sekä tuomareiden jatko-ohjelman että ikärajoitusten poiston myötä on hyvä lisä.

Jäi mieleen eka jaksosta tuo Elton Johnia laulava nuori poika paitsi melkoisen hyvästä lauluäänestä etenkin hänen perheestä jossa kaikki näyttivät kutakuinkin samasta muotista veistetyltä ! xD Olivat meinaan sen verran samannäköisiä.. =P "Homo-Elvis" ja meiän kylän mummo olivat aika koomisia kans.. ja katsoin itsekin heti et ihme jossei tuo poikaryhmä pääse jatkoon.. joka pisti tuomarit eka kerta taputtamaan & menihän se kans. Mielenkiinnolla odottaen siis jatko-osia, pakko myöntää siis että aion jatkossakin tuota ohjelmaa seurata..