Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.

Google Map !  1

Eilen tuli vähän tutkittua ensimmäistä kertaa tuota juuri nyt kohuttua Google Map-palvelua ihan lähietäisyydeltäkin ! Oli se vaan aika jännää löytää melkein talo kuin talo sieltä.. arveluttaa tosiaan hiukka tuo intimiteettisuoja että onko se niin tarpeellista että tietää juuri tuon hetken mukaiset talot usein pihoineenkin yksityiskohtaisesti.. voi esimerkiksi nykyaikana sitten soitella jollekin sukulaiselle jota ei ole vuosiin tavannut että jopas on teilläkin kotipihassa paljon uusia istutuksia sitten viime näkemän kun katsoin google-mapista ! =D


Subin 'ongelmaputki' !

Tuli sunnuntaina katsottua pari ohjelmaa Subilta peräkkäin jossa ihmisillä oli ongelmia ! Ensimmäinen juttu kertoi maailman lihavimmasta teinistä jonka äiti oli selvästikin läheisriippuvainen ja suuri osasyyllinen poikansa lihomiseen ! Naisella olikin melkoinen trauma kun hänen toinen poikansa oli kuollut ennen aikojaan.

Toisessa ohjelmassa mentiin päihdeklinikalle jonne ilmoittautui USA:n julkkiksia. Erittäin mielenkiintoinen tosi tv-sarja jossa sekä huumeiden, lääkkeiden että alkoholin ongelmakäyttäjät pistettiin katkolle. Toisaalta vähän surullistakin katsoa miten pohjalle aineet voivat kuuluisia näyttelijöitä tms. viedä..

Oli hieman raskasta katsottavaa kyllä katsoa ongelmaisia ihmisiä pari tuntia putkeen.. noiden jälkeen kaipasikin jo kunnon komediaa ! =D Mut hyvä et ihmiset saavat apua & pääsemme tälläistäkin sitten tirkistelemään. Yllättävän monen riippuvaisen taustalla onkin melkein aina joku trauma, hylkäämistä, hyväksikäyttöä tms. että tulipahan vaan mieleen että turha noille juopoillekin on aina vaan nauraa.. vaikkei itse painisikaan samanlaisessa suossa.


Jääkaapin siivous !

Eilen tarjoutui hyvä tilaisuus pitkästä pitkästä aikaa siivota jääkaappi vanhoista muruista ja jäätyneestä nesteestä.. kun aamupalan jälkeen jääkaappi ammotti tyhjyyttään.. illalla sen tosin vasta hoksasin kun olin uutta tavaraa 3 kassillista sinne tuomassa.. joten ennen tavaroiden pakkaamista päätinkin puhdistaa jääkaapin & irroitin samalla kaikki irto-osatkin jotta lian sai joka välistä pois ! Se kannatti, sillä nyt se onkin harvinaisen hygieeninen ja siisti ! =)