Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sotka.

Aikuisten pyjamabileet !? xP

Toteutin tänään sitten jo vähän aikaa suunnittelemani ostokset eli ostin uuden sängyn(vähän entistä tilavamman ja laadukkaamman) sekä vuodesohvan vieraita ja päivänotkumista varten ! :P Olin jo kerran käynyt niitä Jyväskylän Palokan Sotkassa katsomassa ja nyt kävin tekemässä sitten niistä ne kaupat. Sänky oli jo valmiksi selvillä, mutta vuodesohvia oli 2 potentiaalista ja vielä lopullisessa valinnassani 3 eri värivaihtoehtoa.

Valitsin lopulta sen ei ehkä niin erikoisen näyttävän näköisen vuodesohvan kuin mitä se toinen vaihtoehto olisi ollut mutta tämä oli sitäkin parempi käytännöllisesti kun siinä oli vetolaatikkokin sekä se oli suorempi ja tukevampi vaihtoehto selälle. Sen kangas oli vähemmän hiostavan oloinenkin kesää ajatellen. Niin nyt vissiin pitäisi sitten järjestää jotkut aikuisten pyjamabileet jossa pompitaan sängyillä !? xD Joku painoraja olisi kuitenkin hyvä olla etteivät yli 100 kiloiset menisi heti mun uusien sänkyjeni lävitse pomppiessaan..


Shoppailemassa..

Tänään avattiin Jyväskylän Palokassa Clas Ohlson-kauppa. Joten sinne siis ! Samalla tuli shoppailtua myös Hong Kongissa. En ollutkaan ennen käynyt kummankaan nimisessä liikkeessä. Hyvät oli kyllä valikoimat ! Samalla kävin myös Sotkassa josta todennäköisesti tulen ostamaan tässä kuussa sekä vuodesohvan että vuoteen. Olin nähnyt sen esitteessä itselleni sopivat joten kävin paikan päällä tsekkaamassa miltä ne oikein näyttävät.

Tältä Palokan reissulta tarttuikin varsin mukavasti nimenomaan hyödyllistä tavaraa mukaan ! =) Blogin lopuksi tylsähkö luettelo siis ostoksista. Ostin kahdet eriväriset farkut, uimahousut(shortsityyliset), kahvinkeittimen(ennakointia vieraiden varalta, itsehän en juurikaan juo), 2 cd-levyä, 50 kuulakärkikynän pakkauksen(tilastonikkarilla & "tieteilijällä" kuluu hurjasti kyniä), rannepuristimet, kahvakoukun selän kutiamista varten sekä ison valion olo-ruoansulatusjugurttipakkauksen sitten Citymarketista.