Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on citymarket.

Tänään kävi hyvä tuuri ! =)

Tai ensin huonon tuurin jälkeen tai no ompahan ainakin säästyneet kevääksi aloitettavaksi.. niin tilasin lisäravinteita tuossa ihan vuoden alussa melko mukavasti, mutta postipoika on näemmä mennyt hukkaamaan hakulapun !? Ei ole tähän päivään mennessä tilaamiani tuotteina saapunut. Kysyin vähän aikaan sitten, että pitäiskö mun vielä jotenkin varmistaa tuo tilaus vai mistä oikein mahtaa olla kyse ? Noh kuulin et tuotteet ovat palautuneet lähtöpaikkaansa eli senkin postipoika murrr... eikä edes muistutuskuittiakaan ole näkynyt.

No mutta äsken kävin meidän hienossa joulukuussa avatussa Citymarketissamme tarkoituksenani mennä vartavasten hakemaan gainomax-palautusjuomia treeniä varten. Noh kappas vaan, voiko olla totta että nämä ovat juuri nyt tarjouksessa ? Bonuskortilla 2 kpl. 3:lla eurolla. Kiva homma :) Ostin sitten 4 eli 1 tuli vähän kuin ilmaiseksi. Mukavahan se on aina vähemmän maksaa miten ensin luulee ! =)


Noidannuoli & ilotulitus..

Juu tänään aamulla iski noidannuoli kurotettuani hassusti etukenoon ottaessani edestäni kynää auts.. nyt joutuu olemaan vähän varovainen sitten varmaankin muutaman päivän !? Liekö kylmentynyt ilma altistanut tuolle tai viimeaikainen ahkera treenaaminen vai sittenkin nukahtaminen viime yönä sohvalle ? Vai kenties kaikki yhdessä ?

Lauantaina oli harvinaisen hieno ilotulitus uuden Citymarketin kunniaksi & kyllä on porukkaa riittänyt myös pienemmiltä ulkopaikkakunnilta siellä.. ja muut kaupat ovat kärsineet ilmiselvästi Citymarketin alun hurjasta rynnistyksestä. Sen myötä Äänekoskella onkin aistittavissa aivan uutta säpinää eikä enää tarvitse käydä Jyväskylässä jouluostoksilla kun melkein kaikki se tarvittava löytyy jo kyllä täältäkin :)


K-Market lopettaa toimintansa&Citymarket tilalle !

Joo K-market lopettaa täällä Äänekoskella toimintansa nyt keskiviikkona kun uusi hieno "palatsi" on rakennettu uutta Citymarketia varten ! Mietin tässä juuri parasta strategiaa kuinka hyödyntää lopettavan kaupan alennustavarat.. Kiitos vaan kaverille joka näistä alennuksista tänään vinkkasi ! :) Tänään maanantaina oli 20 % alennus kaikista muista tuotteista paitsi tupakasta, alkoholista & äidinmaitokorvikkeesta. Huomenna tiistaina on 30 % ale ja viimeisenä päivänä keskiviikkona hieno 50 % ale kaikista muista tuotteista paitsi noista jo aiemmin mainituista.

Kävin äsken katsastamassa siellä vähän että mikä tilanne siellä oikein nyt on ja millaista tavaraa vielä tarjolla. Ihmisiä oli aikas paljon, mutta niin tuotteitakin onneksi edelleen ! Ajattelin sellaista strategiaa että menisin sinne ostoksille aikaisin aamulla keskiviikkona 50 % aleostoksille !? =) Siinä tosin on se riski että tuotteita ei ole enää paljoa mitään enää silloin jäljellä ? Toivotaan, että ihmiset ajattelevat hieman samoin ja tulevat vasta keskiviikkona ostoksille. Silloin suunnitelmani on onnistunut :)