Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.
Edellinen

Astrologiaa.  1

Tein eilen pitkästä aikaa yhdelle varsin uudelle nettituttavuudelleni astrologisen kartan. Hmm oli erittäin mielenkiintoista syventyä mitä tähdet ihmisestä kertoivat. Tärkeimpiä asioita ovat aurinko, nouseva ja kuumerkki, venus & mars, kartan muoto miten planeetat ovat kartalla keskittyneet, mihin huoneisiin ja planeettojen keskinäiset sijainnit. Varmaan aika hepreaa niille jotka eivät aiheesta paljoa ymmärrä, mutta erittäin mielenkiintoista ja itselleni luonteenomaista tutkia näitä.

Kaikki astrologiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä, jos haluatte oppia tuntemaan itseänne paremmin. Jos sinussa on paljon vesimiehen merkkiä kuten mulla ovat tärkeä kuu & jupiter vesimiehessä, ei ole yllätys että olet kiinnostunut astologiasta sillä vesimiehen merkki liitetään usein myös astrologin ammattiin =DILTAPÄIVÄÄ !

Törmäsin tänään pitkästä aikaa yhteen nuoruuden kamuun, jonka taisin houkutella vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan muistaakseni vuonna 1989 !? =D Joo sitä tuli jo alaikäisenä pelattua Lontooseen ! =D Suomessahan vedonlyönti laillistettiin vasta vuonna 1993. Sitä ennen tuli toki jo vakioveikkausta pelattua. Päätin tänään myös että yhdet futiksen mm-kisat pitää vähintään kokea kyllä paikan päällä ! Melko lupaava pitkävetolista nyt viikonloppuna, joten eikun pelaamaan moi ! =) MM-kisoja odotellessa.. "Jos et veikkaa et voi voittaa"


KESÄDIEETTIÄ PUKKAA !

Tänään aloitin dieettaamaan kesää ajatellen. Oli kyllä kiva syödä välillä vähän runsaammin, kun sitä ennen tuli vietettyä reilu vuosi vähällä ravinnolla. Muutama kilo ehti kyllä tulla lisää sillä välin kun söi vähän runsaammin, mutta empä kyllä ole lihava nyttenkään, mutta ihan kiva kiristää hieman ylimääräistä silti pois ! =D On tässä aina se positiivinen puoli että eipähän tule ostettua paljoa ruokaa, joten rahat säästyvät johonkin muuhun kuten laskuihin =D Tämä dieetti ei kyllä kauaa kestä ei ole niin tarvetta siihen, mutta kivaa vaihtelua elämään kuitenkin =)


USKOMATON EILINEN ILTA.

Lordi meni ja todellakin valloitti koko maailman ! Epätodellinen oli hieman olo kun pisteitä ropisi jatkuvasti hurjalla määrällä Lordille & Suomelle. Yleensä ollaan jouduttu tottumaan että lähes ainoat pisteet jos niitäkään edes tulee, tulee lähinnä muista pohjoismaista & Virosta. Zero pointskaan ei ole ollut vierasta. Monesti on hehkutettu että nyt Suomi voisi menestyäkin ja melkein aina tulee vaan säälipisteitä ja hieman apeana sitten kotiin. MUTTA NYT Suomi menee tekemään kaikkien aikojen piste-ennätyksen Euroviisuissa =DDDDDD Täysin kornia ! Kyllä oli mahtava fiilis, kun Suomi voitti. Kiitos Lordi, tämä on niitä asioita joista Suomi muistetaan ja historiallinen teko joka jää kaikkien mieliin pysyvästi.

Suomi näyttää menestyvän myös jääkiekossa, joten nyt ehdin futismatsiinkin !


Urheilua, urheilua..

Vaikka nyt onkin jo jännittävät puolivälieräottelut käynnissä jääkiekossa, ei pidä unohtaa kuningaspelin ja seurajalkapalloilun vuoden huipennusta tänään kun Barcelona kohtaa Arsenalin Pariisissa ! Kyllä meitä urheilun ystäviä taas hemmotellaan aijai =) Ja huomenna se jääkiekkokin vasta käy vielä mielenkiintoisemmaksi kun Suomikin tulee kehiin. Urheiluhullu ei tunteilleen mitään voi & ai että kun kesäkuussa on vielä jalkapalloilun mm-kisatkin, mitään parempaa en urheilun osalta tiedäkään :)


PORNAHTAVAA ÄITIENPÄIVÄÄ ! =D  1

Oli meinaan eilen taas se aika vuodesta että perinteisesti tuli käytyä erotiikkamessuilla; taisi olla 5.perättäinen kerta samassa paikassa. Meininki oli oikein hyvä etenkin kun mut "pakotettiin" 2 kertaa lavalle ! =D Onneksi humala oli aivan sopiva ja pyörin muistaakseni siellä jotenkin muiden mukana =p Ekassa esityksessä mut riisuttiin lähes alastomaksi, sain onneksi vähän laitettua vastaan ettei ihan aatamin asussa tarvinnut olla =) Toisessa esityksessä jossa olin mukana brittinainen laittoi mut käsirautoihin & hetken kiusasi.. Showt olivat hyviä & mukaansatempaavia, kannattipa käydä taas ! Kesällä ois tarkoitus suunnistaa vielä ainakin yksille erotiikkamessuille =p


Viikon mesetauko vietetty !  1

Tapana on joskus tehdä suunnitelmia joista pidetään myös kiinni ! Tällä kertaa päätin olla viikon käyttämättä meseä. Siinä vierähtää aika aina niin mukavasti että voi jäädä joskus muita asioita tekemättä. Nyt oli sen verran muuta hommaa, että oli hyvä ratkaisu pitää sitä taukoa. Mutta nyt on tauko vietetty & ilmaannun taas meseen mielivaltaisesti jollen mielipuolisesti =p, joten terve taas kaikki kamut =)
Ps. Tietenkään en kertonut etukäteen tästä kenellekään, mutta taisitte pärjätä hyvin ilman minuakin. Nyt hyökkään takaisin astiaan hah hah haa ! =D


Kannustin Suomea, pelasin Tshekkiä.  1

Ja tasuri tuli. No tällä yhtälöllä ei kohteesta sijoituskohteeksi ollutkaan hupivetona ihan hyvä sillä yllättävän iso kerroin oli Tshekeillä centrebetilläkin peräti 3.00 kun Suomella vain 1.90. Ajattelin myös että tässä vaiheessa on varaa vielä hävitä eikä putoa vielä pois jatkosta. Tuskin jatkossa tulen pelaamaan Suomea vastaan sillä taidan tyytyä pelkkään kannustukseen. Saas nähdä että entäs Suomen puolesta ?

Edellinen