Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.
Edellinen

Pikkurilliasiaa.

Oho kohta kuukauden ollut vasemman käden pikkurilli outona. Ikäänkuin puutunut tai jotain, kipukynnys suurempi kuin muissa sormissa. Mitäköhän mä oon sen kanssa oikein menny säheltämään, kun ei muista !? Kohta pitää jo lääkärissäkin käydä. Ei tää arkea juurikaan ole haitannut mut ei tuo vasen käsi toimi aivan yhtä moitteetta kuin oikea kun näin vähänkin häikkää siinä on.

Jaahas se big brotterikin alkoi. Hieno homma että kysyntä ja tarjonta kohtasivat heti kun talossa on sekä aikuisviihteen myyjä että alan keräilijä =D Joo eka jakso tuli katsottua. Saas nähdä miten paljon jatkossa tulee ohjelmaa seurattua ?


Aivan hauska v-loppu oli.  1

Eilinen oli ryyppypäivä. Oli hyvä paikka lähteä kun yhden kamun tyttöystäväkin oli matkoilla =p Melkoinen yllätys oli tänään kun astelin ovesta ulos, kun käytävässä pyristeli lintu. Joo harakka pälyili varoen taakseensa ja yritti ikkunan kautta päästä takaisin luontoon. Joku ehti ilmoittaa linnusta ennen minua sillä ei aikaakaan niin oli kiinteistöpalvelu hoitanut jo linnut pois. Niin, linnut, kuulin et siel ois ollu toinenkin lintu eksyksissä jota en huomannutkaan. Joo ja sitten huomasin viikonloppuna kans että yks toinen kamuni oli saanut perheenlisäystä, onneksi olkoon vaan ! Täytyy kyllä käydä katsomassakin ihmettä.

Sitten kun äsken olin futismatsia katsomassa niin oli hassu juttu kun vastustajajoukkueessa pelasi muuan Matti Nykänen =D Mut kyseessä ei todellakaan ollut se ex-mäkikotka. Niin että Masa ei ole alkanut harrastamaan uutta lajia kilpailutasolla tiedoksenne ! Tosin pääpelitilanteissa Masa voisi olla aika hyvä. =D Tuo etunimihän on niin yleinen Suomessa että matti nykäsiä löytyy varmasti aika moniakin.


Pitäisköhän sitä alkaa heittämään Dartsia taas ?

Kuulin tänään että vanha tikkaseura olisi heräämässä henkiin ja vanhat parrat olisivat erittäin tervetulleita taas toimintaan mukaan sillä vanhat parrat näitä paluita ovat järjestelemässäkin. Ekat tikkakisat taisin heittää joskus 12-vuotiaana pubissa. Dartsin kulta-ajat olivat tossa 80-90-luvun vaihteessa, jolloin itsekin eniten heitin. Yli 10 tunnin heittopäivät eivät olleet silloin harvinaisia. Silloin dartsin heitto oli todella suosittua Suomessa ja heittäjiä oli todella monentasoisia. Kuka muistaa vielä tv:stä viihdeohjelman jossa heitettiin loppuosiossa tikkaa auto mahdollisena palkintona ? Muistaakseni 6 tikkaa oli käytettävissä & 121 pistettä piti heittää ja sai auton käyttöönsä ? 2000-lukua kohti mennessä harrastuksen suosio alkoi hiipumaan ja lähinnä tosissaan heittävät jäivät jäljelle kilpailuihin ympäri Suomen. Toistaiseksi viimeiset tikkakilpailut olen heittänyt tossa joskus vuosina 97-98 & 2000-luvulla ovat heittämiskerrat olleet huvikseenkin hyvin hyvin harvassa. Käytännössä 2000-luvulla en ole juurikaan heitellyt. Tuskin nyt heti lähden kisailemaan, mutta voisi ottaa nyt alkuunsa Dartsin takaisin yhdeksi rakkaaksi harrastuksekseni.


Kahvia kahvia otatko lisää kahvia ?

Kahvista tulikin mieleeni että en juo kahvia juurikaan muuten kuin työelämässä ja juhlatilaisuuksissa. Kotoakin löytyy kahvinkeitin, mutta itseäni varten en ole tainnut kertaakaan sitä keittää ja kuitenkin omassa kämpässä on n.10 vuotta tullut jo asuttua. Ainoastaan silloin kun on joku kahvia juova tuttu käymässä saatan laittaa pannun kuumaksi. Nautintoaineriippuvuuksia mulla ei muutenkaan juuri ole. Kiva joskus aina maistella kaikenlaista, mutta ei tarvetta oikeastaan mihinkään jatkuvaan käyttöön.Uusi etappi = vaihteeksi taas työelämässä.

Aloitin tänään hommat yhdessä paikassa ja tarkoituksena on saada alan työkokemusta ja päivittää samalla vähän YO-merkonomin papereitakin. Tässä on ollut jo jonkin aikaa kahden aivan eri alan vaiheilla mitä sitä alkaisi oikein kunnolla "isona" tekemään, joten hyvä tutustua nyt siihen vähemmän tuttuun alaan työpuolella. Eka päivä oli aivan miellyttävä eli työympäristö vaikutti varsin hyvältä.Uneksin ja melkein housuihin kuseksin.

Viime yönä näin varsin todentuntuista ja outoa unta. Olin seikkailemassa jossain sen yhden tv:stä ja nyt kirjastaankin tutuksi tulleen saksalaisen äijän kanssa. Yhtäkkiä keskellä vilkasta kauppakeskusta huomasin, ettei mulla ole kuin alushousut jalassa ja se alkoi hävettämään. Sitten huomasin myös hukanneeni suurinpiirtein kaikki tavarani mitä oli mukana. Pitääpä katsoa unikirjasta mitä tämä mahtaa oikein merkitä =D Muuta en nyt unesta muista.


Edellinen