Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Edellinen

Vapaalle ainakin hetkeksi aikaa..

Juu tänään oli viimeinen työpäivä kuntosalilla. Nyt sitten miettii olisiko mitään järkeä käydä opiskelemassa itsensä pikaisesti kuntosaliohjaajaksi ja siitä eteenpäin Personal Traineriksi ? Nimenomaan olisiko järkeä jos haluaisi jatkaa Äänekoskella asumista ? Isommilla paikkakunnilla siinä olisi ainakin järkeä. Nyt ollaan kuitenkin lähellä työtä mistä ainakin nauttisin, ihmisten parissa työskentelyä, kannustamista ja sporttista touhua eli kivaahan tämä vaan että kannattavaa myös ? Salia en kuitenkaan ihan heti ajatellut perustaa.. et jos johonkin valmiiseen paikkaan pääsisi töihin niin hyvä.

Noh tuli sitä eilen muitakin vaihtoehtoja ajateltua, ainahan voi hakea useampaankin paikkaan ja peruttaa jos tulee parempia suunnitelmia mieleen. No opin ainakin yhden uuden asian eilen tilatessani työeläkeotteen.

Olipas sateinen päivä, ei edes sateenvarjo auttanut kun polvet kastui.. moisessa rankkasateessa. No sitä se on kun pyörällä liikkuu. Niin nyt voi muuten sitten halutessaan ainakin hetken aikaa pyöriä täällä Cityssä vaikka koko päivän ajan =D No tuskimpa sentään, mutta eiköhän sitä nyt ehdi silloin tällöin peräti kommentoimaankin.. =)

King of the Kuntosali =D Mine ? Not ! =D
King of the Kuntosali =D Mine ? Not ! =D

Muuttuuko ihminen ja kuinka paljon ?

Tätä kysymystä jäin pohtimaan kun kuulin yhdeltä ihmiseltä millainen olin nuorena. Luoksepääsemätön eikä muhun saanut helposti kontaktia, radikaali & levoton yllätys yllätys =D Noh se olikin sitä vaikeaa nuoruusaikaa, jolloin kaikki vitutti ja ajatukset olivat lähinnä tuhoisia. =D En myöskään pitänyt nuorena juurikaan toisen ihmisen läheisyydestä ja kosketuksista laisinkaan, se oli vastenmielistä. Ehkä sekin kuuluu nuoren miehen kasvuun ? Tai sitten se oli vain tarpeiden täydellistä peittämistä ?

Tunteiden näyttäminen oli lähinnä mahdottomuus silloin, nykyään tunteet toimivat ihan ok jo muita ihmisiä kohtaan, mutta se vastaanottaminen se on yhä välillä todella vaikeaa. Olen jotenkin tottunut sellaiseen elämäntyyliin että kaikki tuollainen ylimääräinen ei ole niin minua varten. En kaipaa välttämättä hellyyttä kovinkaan usein, tämä lienee jo myös vanhenemisen ja kyynistymisen seurausta =D Eli kun ihmisten parissa liika läheisyyskiintiö tulee kerralla täyteen, on kiire pois.. tosin joskus on kiva noita tyttöjä hoivailla, näin päin se käy ja se on kovin luonnollista =) No kausittaista tämä toisen ihmisen kaipaus on mullakin kuten varmaan yleensäkin, mutta kyllä kranttu olen siihenkin.

Sosiaalistunut olen paljon noista nuoruuden ajoista, mutta pystyykö silti sitä syvällä olevaa perusluonnetta kauheasti muuttamaan ? Joo nykyisin olen todella avoin aatu verrattuna niihin pahimpiin sisäänpäin kääntyneisiin aikoihin. Silloinkin käytin urheilua pakotienä ahdistuksen poistoon kuten vieläkin.

Niin enkä ole mikään vanhempien seuraaja ollut elämässä jolla olisi valmiit suunnitelmat miten edetä, päinvastoin. Itse asiassa hieman rikkonainenkin koti isän poissaolon takia varhaisnuoruudessa, muuten suht normaali lapsuus voisin sanoa. Jotenkin olen tottunut kovin vapaaehtoisen itsenäiseen menoon(toisaalta oli mullakin velvoitteita kuten mummosta huolehtiminen) joten normaali perhe-elämä & perheen perustaminen jo taustaani ja luonnettani vastaan sotii paljon. Mutta siihen perheen perustamiseen aion itsekin vielä pyrkiä, mulla on ollut vain pitkä tie kuljettavana ennen sitä ja voi vieläkin olla ymmärtääkseni itseäni ja tarpeitani ensin paremmin.

9.luokka. Hevi on parasta! Jo synkkänä(todellakin) junnuna, hah! ;O)
9.luokka. Hevi on parasta! Jo synkkänä(todellakin) junnuna, hah! ;O)

Äänekoski hiljeni..

..kun vuoden 2007 Jazzeilut ovat nyt vihdoinkin ohi ! Tänä vuonna olinkin harvinaisen paljon touhussa mukana. Kerrankin myös nämä olivat eri v-loppuna kuin Kotkan Meripäivät. Viime vuonna taisin kuitenkin ekaa kertaa olla kummassakin mukana kun olin joko ke tai to eka täällä Jazzeissa & seuraavana aamuna jatkoin Kotkaan..

Eilen lauantaina en kuitenkaan enää lähtenyt teltalle asti. Keli ei ollut kovin hyvä vaan koko päivä epävakainen ja sateinen. En viitsinyt enää 30 euroa pulittaa, seurustelukiintiökin oli jo aika täynnä eli ei välttämättä enää jaksanut tavata yhä uusia ja uusia vanhoja ja uusia tuttuvuuksia.. kuitenkin nyt olisin voinut lähteä parin sukulaisen matkaan Jazzeilemaan sillä he tulivat varta vasten tälle lauantai-illalle tänne Äänekoskelle. No seurusteltua tuli heidän kanssaan kyllä muutenkin et ei ollut niin tarpeellista lähteä enää messiin.

No sitten lauantaina tuli vastaanotettua myös nuo Italian matkaajat jotka kävivät myös Venetsian & San Marinonkin katsastamassa ! Matkasta sai hyvän kuvan noin 500 valokuvan esityksen merkeissä =D Käteviä nykyään myös nuo digikameroiden videonpätkät joista sai myös nautiskella ja tuntui melkein että itekin oli Venetsiassa =D Ihan hyvää oli myös Italialainen kalja.. =P

Joo nyt loppuu kyllä tää ryyppääminen kun palataan taas normaaliin arkeen & voisi keskittyä taas enemmän tuohon liikuntaan.. Noh en mä kuitenkaan eilen malttanut ihan kotiinkaan jäädä sillä oli missikisojakin pubissa luvassa ja sinne siis suunta vielä ! Mietin pitkään yhden ihmisen, tytön kohdalla et miten toi on niin tutunnäköinen.. et missä oon nähnyt sen. No lopulta se selvisi ja höpöttelinkin hetken aikaa. Mutta muuten tää ryyppääminen ja juhlimisen loppuhetki oli vähän kiusallinen kun aloin olla pahalla päälläkin jo.. varmaan ton väsymyksen vuoksi.. joten tolta illalta en enää sen kummemmin jaksanut ihmisten kanssa seurustella. Olinhan jo aika tuiskeessakin.. ah terassi & tupakka yhdistelmä oli kuitenkin ihan jees ja veks !

Katusählyäkin kävin hetken aikaa eilen seurailemassa, katukorista en kuitenkaan nähnyt. Ilmeisesti oli juuri tauko siinä vaiheessa kun olin päiväkäynnillä kaupungilla ja tällä Jazzkadulla. Nämä ovat täällä jo perinteitä kuten myös tulitikunheittokisa ! Ei näyttänyt sade paljoa menoa haittaavan..

Tänään tuli käytyä vielä sukulaisia morjestamassa ja sen jälkeen tuli katsottua hieno matkailuohjelma kakkoselta eli toi Matkapassi & Karibian kierros oli osana ! Erittäin mielenkiintoista, tonne pitää kyllä joskus päästä sukeltelemaan ja karnevaaleille..

Ja loppuun vielä jalkapalloa. No tottahan toki ! =D Tänään ykkösessä tapahtuu kun 2 tosissaan nousua tavoittelevaa joukkuetta kohtaavat ainakin sarjataulukon perusteella Jyväskylässä. JJK-KUPS kärkikamppailusta on siis kyse.. siel on varauduttu oikein yleisöryntäykseen sillä ottelua varten on varattu 100 hengen lisäkatsomo. En nyt jaksanut sitä valitettavasti lähteä katsomaan, mut veikata kyllä vois ja ehkä turvallisesti tota x-merkkiä siihen.. JJK:lla ei niin paineita ole onneksi koska perinteikkäällä Kupsilla on aivan ehdoton tavoite nousta taas kerran takaisin tonne veikkausliigaan. JJK:lla on vain muutama pelaaja joilla on kokemusta liigassa pelaamisesta, Kupsilla taas avausmiehistö on täynnä entisiä liigapelaajia. Toivottavasti Jyväskylä saa 12.pelaajan yleisöstä eli go go JJK !

Sain tuliaisia Italiasta eli kerrankin näin tissit.. =D
Sain tuliaisia Italiasta eli kerrankin näin tissit.. =D


Keitelejazzeissa.

Kolmas päivä putkeen että otan alkoholia. Osasin odottaa että tänään näkee paljon "paluumuuttajia" tai siis entisiä äänekoskelaisia jazzien pareissa. Mutta että näin yllättäviä kohtaamisia & että näin hyvä tuuri kävi sitä en arvannut.. Muutaman kuvankin sain otettua, joten laitetaanhan sitten tännekin. Kyllähän oli vaan siistiä nähdä paljon vanhoja tuttuja + uusia tuttavuuksia eli hieno iltahan siitä tuli.. =) Taidankin lähteä vielä lauantainakin jazzeilemaan kun tulee sukulaisia vähän kauempaakin vierailemaan.

Melkoinen nostalgiailta näin hevidiggarille kun ensin oli Uriah Heeppia tarjolla tosin yhdellä alkuperäisjäsenellä vain.. tosin basistikin vuodesta -75 mukana et ei mikään ihan uusi jäsen hänkään =D Joo ja keikka oli hyvä, hemmot nauttivat ilmiselvästi soittamisesta ja se näkyi ! Sitten kiireen vilkkaan kuuntelemaan baariin Deep Purple-coverbändiä Syvää Lohenpunaa joka oli kerrassaan mainio. Jopas oli vanhan ajan meininkiä tarjolla, enää ei olisi puuttunut kuin Black Sabbath & Page..

Uriah Heep
Uriah Heep

Viikate/erotiikkaa/kavereita.

Siinäpä illan resepti ! Joo Viikate kävi ensimmäisen kerran Äänekoskella. Tästä bändistä on myös hyviä muistoja sillä vuosi 2001 tai 2002 olin vierailemassa yhden kivan tytön luona Joensuussa jolloin käytiin myös baarissa missä Viikate esiintyi. Kuuntelimme tosin vain soundcheckin mut anyway se on jäänyt mieleen.

Joo Viikatteen keikka miellytti minuakin & sitten suunnattiin kohti erotiikkaa, myös Viikate suunnisti samaan paikkaan. Juomaa naamariin, paljon kavereita & erotiikkaa eli hyvin ilta sujui. Nyt en ole edes niin kännissä kuin eilen jolloin vedin pitkästä aikaa laatat ja kele suoraan lattialle ! No onneksi en kuitenkaan matolle =D Juu öitä vaan, huomenna meno taas jatkuu !

Viikate laajemmin.
Viikate laajemmin.

Varaslähtö Keitelejazziin !

Alkuperäissuunnitelma oli että juuri ennen Jazzeja treenattaisiin ja urheiltaisiin kovaa, mutta kaveri soittikin juuri töistä lähdettyäni et lähdenkö parille kupille ja joo lähdinhän mä sitten !

Joo nyt ollaankin aika kännissä, huomenna töihin ja keitelejazzin rokki-iltaan. Jos vaan kunto sallii, huomenna pitää kyllä vähän kuntoillakin..

Joku vanhempi äijä erehtyi baarissa luulemaan mua isäkseni eli olin niinkun seiväshyppääjä tämän illan =D Joo siistiä oli kohdata jotain vanhoja mun isän kavereita, olin kuulemma niin samannäköinen et ei epäilystäkään.. joo tiesin kyllä että muistutan isääni.. mutta että noin paljon että tunnisti oli yllätys.

Baarissa tuli puhuttua myös vanhan futisfrendin myötä, joka olikin nuorena varsin lupaava futaaja, mielenkiintoista kovin samat muistot oli futiksen huippuvuosilta. Töissä joutui jo harvinaisen paljon korjauspuuhiin kun vaijeri oli mennyt poikki, mut tuli siitäkin selvittyä.

Mut nyt mä oon niin kännissä et mun pitää painua tonne nukkumaan jotta jaksan huomenna mennä töihin että kuuntelemaan musiikkia.

Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D
Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D

Wc-paperi ostoksilla..

Yleensä olen ostanut sitä halvinta laadusta tinkien, mutta nyt menin ostamaan oikein extrasoft wc-paperia. Melkein oli puolet kalliimpaa, mut ei se mitn. Oih tätä ihanuutta.. =P

Jaahas aamupäivän sateinen keli on muuttumassa aurinkoiseksi, joten tässähän pääsee ajamaan nurmikkoa & sitten hetkeksi vielä työn pariin. Näin sujuu tämä iltapäivä !

.. ja osa IV The End =D
.. ja osa IV The End =D

Kommunikoinnin riemujuhlaa !

Mulla vaihtuu nyt ns. työpari joka viikko kesälomien takia, joten pääsee viikottain aina tutustumaan hieman paremmin yhteen ihmiseen aina kerrallaan ! Tänään alkoi taas uusi viikko ja nyt löytyikin semmonen kaveri jonka kanssa keskusteltavaa herranjumala kun sitä riittikin.. työpäivä oli hetkessä ohi moisen pölinän takia =D

Jostain syystä tuli astrologiastakin lopulta puhe & niinhän siinä sitten kävi että mentiin työkoneelle ja syötettiin kaverin tiedot yhteen ohjelmaan ja vot syntymäkarttahan siellä paljastui. Kysyinkin etukäteen että oletko valmis kuulemaan persoonallisuutesi pääpiirteet nousevaa merkkiä myöten !? Pienen oppitunnin pidin sitten aiheesta siinä samalla ja hyvin osui monet asiat kohdalleen kuten kumppanin tarve joka sattui just eikä melkein kohdalleen sillä kaverin kartalla laskeva merkki oli samassa merkissä kuin emäntänsä aurinkomerkki. Näin se astrologia paljasti taas kerran monenlaisia jänniä osuvia juttujaan.. =)

Ennustatko mun kädestäni ? Part two..
Ennustatko mun kädestäni ? Part two..

Suomen futarit iskussa maailmalla !

Toni Kuivasto ratkaisupelaajana

Toni Kuivasto ratkaisi voiton Djurgårdenille Elfsborgia vastaan.
Toppari Toni Kuivasto nousi ratkaisupelaajaksi, kun Djurgården kukisti kotikentällään Elfsborgin maalein 2-1. Kuivasto syötti joukkueensa ensimmäisen ja teki toisen maalin.

- Molemmat olivat erikoistilannemaaleja. Tasoituksessa siirsin maalin eteen takatolpalta ja Silva oli paikalla. Toinen tuli kulman jälkeen ja pääsin siirtämään yliajalla pallon maaliin jalalla, Kuivasto kertasi.

- Se oli meille hieno voitto. Nousimme hallitsevaa mestaria vastaan takaa-ajoasemasta voittoon. Nyt voimme lähteä hyvillä mielin lyhyelle tauolle.

Kuivaston lisäksi Daniel Sjölund ja Aki Riihilahti pelasivat koko ottelun. Elfsborgin Jari Ilola on vielä polvivamman vuoksi sivussa.

Arkivuo ratkaisijana Norjassa

Norjan sarjan häntäpäähän juuttunut Sandefjord otti makean voiton uuden stadioninsa avauspelissä. Sankari oli Kari Arkivuo, joka teki kaksi maalia 3-1 voitto-ottelussa Lynia vastaan.

- Uusi stadion oli lähes täynnä ja tunnelma oli mahtava. Se oli hyvä peli meiltä ja joukkueen itseluottamus paranee varmasti, Arkivuo kertoi.

- Aiemmin tällä kaudella oli tullut vain yksi maali, joten oli hienoa parantaa lukemia.

Sandefjordin muista suomalaista Sampo Koskinen ja Tuomas Haapala eivät olleet tällä kertaa joukkueen kokoonpanossa.

Lenkkeily on kivaa ilman sukkia.. =P Tais ilmeisesti vähän hiertää ? =D
Lenkkeily on kivaa ilman sukkia.. =P Tais ilmeisesti vähän hiertää ? =D
Edellinen