Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.4 päivää vapaata & uusi puhelin !

Joo tänään oli 6 meno ja herätys taas kerran siis ennen viittä mutta ei se mitn tämä oli nyt mukavasti järjestetty että Helatorstain perään perjantaikin on vapaa ja näin ollen pitempi vapaa jakso putkeen ! =) Saa vähän lepäillä ja toki paljon muutakin ! Siitä muusta sitten vaikka seuraavassa blogissa !

Sain tuossa alkuviikosta uuden puhelimenkin ja ihan ilmatteeks ! Oli porukat ostaneet omat uudet kännyt ja näin yksi puhelin jäi romuksi tai ainakin ilman käyttöä ! Mulla tuo vanha oma känny on muuten yhä ok paitsi että akku on melkosen huono & tuossa nyt saadussa on mukana myös tosi nopea laturi & hyvä akku, joten hyvä homma ! =) Kunhan nyt vain opettelee sujuvasti käyttämään totakin puhelinta ! Laadussa noissa puhelimissa ei juuri eroa ole joten akku motivaattorina puhelimen vaihto oli nyt järkevää !


Swallow The Sun-kuulumisia !

Mulla on taipumusta nähdä yllättävissä paikoissa yhtä niistä 3:sta äänekoskelaissyntyisestä "Swallow The Sun"-bändin jäsenestä kuten kerran provinssirockissa WC:stä tullessani.. Tuskassa myös ihan yllättäen kaiken ison porukan keskeltä siihen tietty sattui törmäämään ja SE MIKSI TÄNÄÄN KIRJOITAN TÄSTÄ AIHEESTA on se, että näin tämän kaverin jälleen kerran, erittäin yllättävästi.. tunti sitten Jyväskylän asemalla, olivat poijjaat tulleet juuri parin kuukauden rundilta Texasista tänään takaisin Suomeen & tietty just silloin satuin olemaan Jyväskylässä törmäämässä tähän tyyppiin ! =D Aika hyvin vai mitä ? :P Ps. Niin ja heillähän on nyt keikka tämän vuoden Tuskassa joten lupauduin jo sinne kuten olen suunnitellutkin jo ! =) \../