Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on cd-levy.

30 cd-levyä !

Juu tykkään olla yhä vanhanaikainen. En ole siirtynyt vielä siihen että ostaisin musiikkia tietokoneelleni eikä tällä kertaa ollut kyse edes cd-levyjen ostosta vaikka niitä silloin tällöin yhä ostelen. Onhan se mukavampi pitää kuitenkin levyä ja sen vihkosta kädessään kuin pelkästään kuulla jotain tiettyä albumia ainoastaan tietokoneen kautta.

En ollut pitkään aikaan lainannut kirjastosta levyjä joten meidän varsin hyvätasoisella musiikkiosastolla oli paljon uutuuksia ja muutakin tullut sitten 2-3 vuoden aikana.. no eilen menin ja lainasin ison läjän levyjä ! =D Koska 30 levyä on maksimilainauksen määrä kerralla, otin juuri sen verran. Eka yrittämällä taisi käsiin tulla 36 levyä joten jouduin karsimaan vähän ei-niin-mielenkiintoisia-levyjä.

Toki kuuntelen toisinaan muutakin kuin erityyppistä metallimusiikkia, mutta nyt en ehtinyt vasta kuin katsoa vain ne eli toki tärkeimmät läpi ! =) Ja kuitenkin sitä musiikkia kuuntelen taatusti yli 90 %:sti joten eipä sitä juuri muuta musaa niin kaipailekaan kotiin :) Eri genreissäkin heavyssä riittää niin monenlaista kuultavaa. Eiköhän Cityssä näy lähiaikoina "mikä nyt soi"-keskusteluosiossa näitä kirjaston levyjä sitten soitossa !? =)


Järjestin CD-levyt järjestykseen !

Tämä CD-levyjen kanssa pelleilykin on kohta varmaan jo vanhanaikaista, mut ei se mitn.. Jo pitkään on pitänyt järjestää ne kun epämääräisiä kasoja on päässyt muodostumaan ja uusimmat levytkin pitäisi jonnekin väleihin tökkiä. Mulle on muodostunut sellainen järjestys että minkä bändin levyjä on eniten, on ensimmäisenä, toiseksi eniten toisena jne. Jos jotain bändiä tulee lisää voi olla että sen paikka hieman muuttuu.. en tiedä mistä sain tälläisen päähänpinttymän järjestyksen kanssa !? =D

Noh sitten on vielä yksi erikoishylly johon mahtuu juuri 3 eri bändin tuotannot mitä multa löytyy & nämä bändit ovatkin sitten aivan niitä suosikkejani eli siellä on Testament, Annihilator & Death-bändien levyt ! =)