Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

Kuopion Winefestivaalit !

Juu koska kyytikin oli piti lauantaina suunnistaa sitten kohti Kuopiota peräti 8 päivän tapahtumaan jossa sitten meni se vaivainen 1 ilta myöhään asti toki ja kannattihan se lähteä katsomaan & sivistämään hiukka itseään uuteen tapahtumaan itselleni. Tuo taisi olla 13.kerta kun nuo juhlat nyt järjestettiin. Musiikkikin oli aika poikkeuksellista verrattuna normaalikonsertteihin joissa käyn, mutta oli sentään aikas kuuluisa toi Boney M omassa sarjassaan.

Alue oli aika pieni, kahdella lavalla oli musiikkia tarjolla myös & tietenkin paljon ruokaa ja viiniä tarjolla. Tietty mukavia uusia naistuttavuuksiakin tuli kohdattua & on se kumma että mihin tapahtumaan vaan sitä Suomessa meneekin niin aina löytyy saman kylän ihmisiäkin ! =D Tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta, tuli jopa oleiltuakin vähän aikaa samassa porukassa.

Oli melko rauhallista, ihmiset käyttäytyivät siis melko hyvin lukuunottamatta yhtä välikohtausta jossa nainen en tiedä mistä syystä oli kovassa sanaharkassa jonkun pariskunnan kanssa. Nainen pupiilit laajentuneena oli aggressiivinen ja sekava ja kävi pariskuntaan käsiksi kunnes pariskunnan mies hermostui, otti siitä otteen ja kaatoi maahan. Se oli aika härskin näköistä ! Sitten se nainen nousi sieltä ja löi miestä kasvoihin että veri vähän tirkui. Ja siinä vaiheessa viitoitimme tien auki järjestysmiehelle joka lähti äkäisesti liikkeelle ja vei taatusti naisen portin toiselle puolelle rauhoittumaan.

Itse musiikkiin. Ei ollut aivan minun suosíkkimusaani, mutta menetteli kuitenkin. Vaihtelu aina tekeekin vähän hyvää ja koska olen myös jo vanhakin niin enhän minä nyt enää ihan aina mitään kauheaa paahdosta tarvitse.. Deutch Pop Machine veteli covereita kuten Scorpionsia, Bryan Adamsia, Rammsteinia, Modern Talkingia jne. Sitten Anna Eriksson esiintyi & illan kohokohtana tunnettu Boney M päätti varsinaisen konsertti-illan. Boney M:ssä oli yksi häiritsevä piirre & se oli se että kun se tuli 2 kertaa vielä jo lopetettuaan uusiksi yleisön taputtamana lauleksimaan niin materiaali loppui kesken tai ei tullut taustanauhalta muuta kuin nuo tietyt setit. Se toisto loppuun kyllä vähän häiritsi kun "Daddy Coolit", "Rivers of Babylonit" & "Rasputinit" tulivat vähän liiankin tutuiksi.. mutta ei siinä naisten hoilannassa muuten niin vikaa ollut. Ihan kivaa kesäillan musiikkia kuitenkin.

Sitten oli vielä kuitenkin jatkot alueella olevassa baaritalossa. Joku JezzZezzBand tai vastaava Cover-bändi oli siellä sitten viihdyttämässä ja soittivatkin varsin pitkän setin & varsin hauskasti ja viihdyttävästi. Olipahan äijillä esim. tekoparrat päällä kun ZZ Toppia soittivat ! =D Ja siinä bändissä oli usempi solistikin. Ja koska Kuopiossa pelattiin tänä v-loppuna myös Itä-Länsi ottelu, oli siellä tietenkin Suomen parhaat pesäpalloilijatkin menossa mukana muunmuassa vierailevana tähtenä tuossa cover-bändissä. Joo tulipahan mulle vähän tutummaksi tuo outo laji pesäpallokin kun jossain välissä päälavalla esiteltiin kaikki Itä-Länsi pelaajat. Ehkä sitäkin lajia pitää tästä kokemuksen johdosta pikkuhiljaa opetella vedonlyönnissä pelaamaan ?!? =D


Astro-tv & kertaus on opintojen Äiti !

Nyt on tota Astro-Tv:tä tullut jo kohta 4 viikkoa. Ihan hyvä ohjelma, tulee vanhalle astrologian tutkijallekin vähän kertausta & toki välillä jotain vähän uuttakin tietoa etenkin kun eri ihmisten karttoja tulkitaan. Luulin aluksi että toi astro-tv on höpö-höpö ohjelma tyyliin miten 2 nimeä matchaavat toisiinsa, mutta saimpas yllättyä positiivisesti kun asialla olivatkin kunnon astrologit jotka hallitsevat asiansa. Vain eka osa meni ohi + lauantain osat kun tajusin vasta viikko sitten että sehän tulee lauantaisinkin..

Mut nyt valmistautumaan illan ohjelmaan ja tarjontaan, hiukka jumppaa ensin & sitten känni päälle ja menoksi...


Kesä !

Jaahas yli kuukausi oli blogitaukoa ja samalla käytännössä muutenkin taukoa Citystä. Mitä nyt pari kertaa kävässyt täällä sinä aikana. Mutta aivan upeeta mahtavaa tuli lopultakin se KESÄ ! =) Tällästä se pitääkin olla ! Helteistä EI valiteta vaikka kestäisikin suht kauan.. sen verran harvinaista herkkua se täällä valitettavasti vaan on.

Harmi tän vuoden Tuska jäi tällä kertaa väliin. Olisi niin hieno ilma olla siellä nyt hyvän musiikin parissa. Mutta liikaa olisi tullut maksamaan kaikki hotellit tms. No oikeastaan ei siellä kuitenkaan ihan niin kovia bändejä nyt ollut sellaisia mitä ei aiemmin olisi nähnyt. Tai no olisi pari kylläkin. Tärkein niistä mulle olisi ollut Pestilence. Loistavaa Death/Trashiä jo 80-luvun lopulta lähtien & nyt comeback tullut uuden levyn kera ! Se olisi kolahtanut taatusti ja kovaa ! Toinen vähän harmillinen missaus oli taas tuo sypösynkkä My Dying Bride jota en myöskään ole aiemmin nähnyt & joka tekee hienoa musiikkia levy levyn jälkeen.

Neurosis tietenkin kanssa olisi ollut mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Noh ehkä suuntaan tänä kesänä sitten vielä tonne pohjoseen Ouluun päin tsekkaamaan uuden paikan itselleni Jalometallin muodossa !? Noh menojalkaa kuitenkin vipattaa himpan juuri nytkin näiden hienojen kelien takia & saatan huomenna suunnata yllättävään paikkaan !? Ei niinkään musiikin takia tällä kertaa, vaan yleisen menon, ihmisten & hienon ilman takia vaikka musiikkiakin siellä kyllä tarjolla olisi ! =)