Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

Astrologiassa näyttää omalla kohdalla mm. tältä !

Yksi lause jäi tuosta allaolevasta tekstistä 'yllättäen' etenkin heti mieleen ja se on : This is also one of the few influences that can be very lucky in gambling ! =D Mutta laitoin varulta mieleeni myös sen jälkeisen lauseen jos kovin Aku Ankka on.. no kuiteskin eilen sain molemmat lätkäpelit kiinni kun Blues & Kärpät tasasivat pisteet ja Kalpa otti 'pakkovoiton'; sen olikin aika herätä jos haluaa vielä tosissaan taistella finaalipaikasta ja kun Kalpa on ollut etenkin vieraissa mainio tällä kaudella oli järkevää kokeilla sitä ja taisinkin pelata sitä peräti jollain 4.40 kertoimella. Veikkauksen kerroin ei olisi kyllä houkutellut pelaamaan. Ehkä tänä ajanjaksona tulee sitten joku huippuv-loppu tai päivä jolloin saa rutkasti normaalia enemmän voita leivän päälle..

Split-second action ***
Valid during many months: This influence gives you a strong need to express yourself by doing something that is different from your normal routine. You need to experience a new kind of freedom in your life and to discover dimensions of living that you have not known before. This may take the form of a search for inner truth on the metaphysical or philosophical level, or it may take the more external form of a new activity in your life.

You are much more receptive to new ideas during this time, and you should be a bit careful about getting into something solely because it is a novelty. However, for the most part this desire for the new is constructive and will probably be quite good for you. This is an influence that prevents you in a positive way from getting into a rut.

Sometimes this influence can denote a sudden opportunity or a piece of good luck that seems to come completely out of the blue and take you by surprise. Often it is a sudden change or an event that gives you a new chance in some way. It could be a sudden windfall or promotion or even a sudden chance encounter that works out to your benefit. If such an event occurs, take advantage of it. This is one of the few times when you shouldn't stop to ponder carefully before acting. Such a decision often requires split-second action.

This is also one of the few influences that can be very lucky in gambling. But remember that it will have this effect only if you are reasonably fortunate in such matters anyway. If you are usually unlucky at gambling, this influence will probably not affect you positively.

This influence also enables you to grasp new ideas quickly. You can learn subjects faster now than at other times, and you see very quickly the patterns in anything. On occasion this influence can signify a fortunate discovery or invention.

Jupiter Trine Uranus, , exact at 05:10
activity period from 26 March 2009 until end of November 2009


Rasva palamaan ! & Italian tasurit !

Kävin v-loppuna joka päivänä perjantaista sunnuntaihin varsinaisella reippailulenkillä + päälle vielä jokapäiväiset hyötykävelyt ! Hyvä pistää aineenvaihdunta kunnolla kerralla liikkeelle ! Kuitenkaan joka päivänä en aio hulluna jatkaa lenkkeilyä, se ei ole tarpeellista ja painokin putoaa silloin liian vikkelään & sehän ei ole hyvä kun lähinnä pelkkää rasvaa ajattelin polttaa, en lihaksia. 2-4 kertaa viikossa on ihen sopiva määrä.

Eilen tein 4 kohteen järjestelmän Italian tasureista & 3 niistä osui eli oli hyvin ennalta-arvattavia kohteita eikä vainunokkani kovin pahasti niissä erehtynytkään.. myös sinkkuina tuli samoja kohteita kokeiltua. Tänään olisi vielä yksi aika tasapeliherkkä ottelu Serie B:ssä jota jo pelasinkin !


Earth Hour & Wales-Suomi jälkianalyysia !

Olipa mahtava peli Suomelta eilen ! =) Eka puoliaika oli vielä vähän hakemista & sen lopussa onneksi tuli jo se tärkeä ensimmäinen maali ja melkein vielä toinen päälle. Juuri ehkä tuon maalin takia Suomi sai luotua toisella puoliajalla niin hienon tukun tilanteita kun Walesin oli pakko hakea maalia entistäkin hanakammin, mutta Suomi puolusti todella loistavasti ja lähes täysin virheettä koko ottelun eikä Walesin maalit kyllä olleet lähelläkään ! Walesin tavoite oli voitto ennen peliä ja sitä he varmasti hakivat vielä 0-1 tilanteessakin vaikkei siltä näyttänytkään kun Suomi oli eilen sen verran paljon parempi.

Iloista oli nähdä Kuqikin onnistuvan vaihteeksi maalinteossa. Jännäksi Suomi sen pelin kuitenkin teki kun se ansaittu toinen maali tuli vasta aivan pelin lopussa. Paikkojahan oli selvästi useampaankin ! Eli lähes täydellisesti puolustettu peli ja hyökkäyssuuntaan myös harvinaisen vilkasta oli eilisen Suomen pelin saldona. Jeremenkot & Litmanen pyörittivät hienosti peliä ja Alexei Junior Jeremenkon nosto takaisin joukkueeseen oli hyvä ja tärkeä veto. Jatkossa voidaan odottaa yhä parempaa panosta.. mutta nyt on hyvä nollata hieno peli ja palata maan kamaralle jatkamaan hienoa nöyrää työtä, hienoa Suomi se eilinen oli hieno näytös osaamisesta ! =)

Eilen Earth Hourin koittaessa sammutin kaikki mahdolliset laitteet ja valot pimeäksi vaikka urheilukanavalta tulikin Englannin harjoitusmaaottelu futiksessa siihen aikaan. Näin sen ekan puoliajan kuitenkin ja se riitti jo oikein hyvin päivän jalkapallosta :P Menin sitten peiton alle kun en muutakaan pimeässä keksinyt ja siihen samantien melkein nukahdinkin ja heräsin vasta yöllä 3-4 välillä ! =D Jaahas taisin torkahtaa, ajattelin.. no jatketaas samantien vielä aamuun asti ! Lopulta heräsin vasta puoli kahden aikoihin muutettua kesäaikaa eli nukuin yhteensä reilusti kellon ympäri. Jos nyt oikein laskin niin jopa reippaat 15 tuntia, uskomatonta jopas oli harvinaisen kovat unenlahjat olleet ! =D


Nuoruus vs kokemus

Siitä on tänään paljon kyse kun Wales & Suomi kohtaavat jalkapallon MM-karsintaottelussa Cardifissa ! Walesilla on nuori, varmasti juoksuvoimainen porukka vain muutamalla kokeneemmalla pelurilla höystettynä. Siellä on siis nostettu tuolta nuorten alle 21-vuotiaiden joukkueesta oikein urakalla noita pelaajia miesten joukkueeseen. Kovasti viime aikoina uusiutunut joukkue siis kyseessä. Kyseessä yksi taatusti nuoremmista maajoukkueista mitä tällä hetkellä on olemassa.

Suomella taas on melkoisen "ikäloppu" maajoukkue. Onko se hyvä asia, siitä voidaan olla montaa mieltä. Piakkoin on edessä joka tapauksessa ainakin pieni sukupolvenvaihdos Suomenkin maajoukkueessa. Onhan nuorissa voimaa kuten Suomen alle 21-vuotiaiden menestys viime karsinnoissa jo kertoi ! Mutta Suomessa ollaan menty varovaisemmin. Samoilla runkopelaajilla on menty jo harvinaisenkin pitkään. Kovin paljoa etenkään hyökkäyspäässä ei ole ollut vaihtelua. Suomen etuna on että kokemusta ja pelinäkemystä sen myötä ei ainakaan puutu. Toivottavasti myös jalka kulkee.. hyvä Suomi, antakaa mennä ja näyttäkää Walesin nuorille kaapin paikka !!!Käväisin Big Brother tilaisuudessa henkisenäTukena

Menin eilen tosi aikaisin jo nukkumaan joten heräsinkin sitten ennen aikojani. Sikeästä unesta joku vaan herätti jo tossa 4-5 väliltä aamulla. Ei saanut enää nukuttua vaikka vielä olisi väsyttänytkin joten hyötykäytin ylimääräisen aikani eikä tarvinut hoppuilla aamulähdössä. Aamu lähtikin hyvin käyntiin kun pikkuhiljaa herättyäni ja syötyäni aamupalan venyttelin harvinaisen aamuvenyttelyn Slipknotin liven & Testamentin uusimman levyn tahtiin.

Olin sitten ajoissa valmiina lähtemään henkiseksi tueksi kohti Jyväskylää Big Brother valintahaastattelu-tilaisuuteen. Mitään ihmeitä en kuitenkaan siellä nähnyt. Olin varautunut viettämään koko pitkän päivän siellä, mutta saimme yllättyä miten kivuttomasti kaikki kävikin. Ei ollut mitään hirmutunkua todellakaan havaittavissa pikemminkin päinvastoin ainakin mitä etukäteen luuli. Toki siellä vähän joutui odottamaan että porukka eteni kun kaikki valokuvattiinkin, mutta aikas helpolla ilman hermojen menetystä tuosta kyllä pääsi.

No näin sentään Mikko Räisäsen, mutta mitään entisiä BB-kilpailijoita en paikalla nähnyt tai ainakaan tunnistanut tai muitakaan julkkiksia. Myös ohjelmaan hakijat ainakin noin aamusta olivat yllättävänkin tavallisen näköisiä. Oltaisiin jääty kyl Jyväskylään viettämään aikaa jos tilaisuus olisi kestänyt kauemmin, mutta koska mulla oli kurssipäiväkin tänään josta olin ottanut vapautuksen, ehdinkin menemään loppupäiväksi vielä sinne ! Joten aikas monipuolinen päivä sinänsä.Aika ottaa Espanjan kakkosliiga haltuun !

Nyt v-loppuna kun on MM-karsintaa ja sen myötä sarjatauko maiden pääsarjoissa, on tarjolla sen lisäksi aladivisioonia + toki kuitenkin joidenkin maiden pääsarjoja kuten Irlanti & Yhdysvallat. Ja tosiaan sunnuntain vakio on sitten täynnä Italian Serie B:tä sekä Espanjan kakkosliigaa. Olen joskus juuri maaottelutaukojen aikana ennenkin pelannut näitä Espanjan alasarjoja, mutten ole tehnyt vielä tilastoja paperille. Mutta nyt ajattelin tehdä kun vakiossakin asti on näitä kohteita, on kyl aikakin, Espanja on kuitenkin niin kova jalkapallomaa, tuore Euroopan mestari ! Serie B:stä sitävastoin mulla on ollut tilastot jo vuosia.


Uutisia..

Big Brother : Huomaa kyllä millainen sen ohjelman pääkatsojakunta on !? Taatusti valtaosa sen katsojista ovat sukupuoleltaan naisia, uteliaita ja juoruilevia jotka eivät pahemmin jaksa liikuntaa harrastaa. Tuli vain mieleen kun nettiäänestyksessä mitä haluttaisiin ens kauden Big Brotheriin niin liikuntatehtävät jäivät jumboksi.. tylsää, eikö olekin tylsää jossei siellä osata 'riehua' muuten kuin alkoholin avulla ?

Suomalaisloukkaantumiset : Aijai pahoja loukkaantumisia joukkueurheilussa. Futiksessa Heerenveenin Mika Väyrysellä tulee olemaan pitkä pakkoloma eikä hänestä ole apua ainakaan lähiaikojen Suomen MM-karsintapeleihin, harmi. Ja lätkässä Minnesotan Mikko Koivu loukkaantui viime yönä ja saattaa olla sivussa koko loppukauden.

Maanantain vedonlyönti : Päivän pääkohdetta Strasbourgia pääsi pelaamaan sinkkuna yli 2 kertoimella ja se maistui kun osui ja voitti 2-0. Sivuosuma Kalpa-HPK tasurista.

Lätkän pleijarit : Mahtavaa takavuosien altavastaajat ja konttaajat JYP & Kalpa kummatkin pelasivat itsensä tänään jo välieriin saakka ! =) Mielenkiintoinen mestaruustaisto tänä vuonna, ehdottomasti täytyy finaalipelejä ainakin jo TV:stä katsoa !


Edellinen