Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.
Edellinen

TAPAHTUMIA OIS OLLUNNA.

Tuska ois alkanut tänään, harmittaa kun jo toinen hyvä tilaisuus olisi ollut nähdä Anathema & missasin. Noh 3.kerta sitten toden sanoo !? Jotenkin lippujen osto jäi vaan väliin jalkapallon mm-kisojen takia alitajuisesti. Enkä olisi yhden päivän takia pelkästään viittinyt Tuskaan lähteä. Ei sillä ettei joka päivänä olisi ollut hyviä esiintyjiä vaan sillä että on jalkapallon mm-kisat samalla menossa..

Huomenna piti lähteä Kutemajärven Seksifestivaaleille, mut sekin on nyt epävarmaa kun kuski ei pääse kovin aikasin lähtemään ja ohjelma alkaa jo varsin aikaisin, joten ei varmaan kannata kovin myöhässä sinne enää lähteä. Noh ompa nuo kestit kerran aiemmin jo tullut nähtyä ! Ja mikä parasta ei tarvitse katsoa la futispelejä videolta vaan suorana !

Jotain hyvääkin paitsi peruutuksia oli kun tuli yhden tytön kans käytyä tänään jätskillä. Eka treffitkin kyseisen kanssa oli jäätelöä syödessä. Vähän niinkuin paluuta alkuun, tosin etenkin nykyään todellakin puhtaasti ystäväpohjalla mennään. Mikä parasta vapaahan minä olen liikkumaan. Ja nyt jännäämään miten jalkapallossa käy !?


KIITTI RANSKA !

Ranska-Espanja, mielestäni kertoimet tohon peliin olivat hieman yllättävät. Espanja ikuinen alisuorittaja arvokisoissa joka ei ollut koskaan Ranskalle kisoissa pärjännyt kerroin vaivainen 1.95 & Ranskalle vähintäänkin samantasoiselle ryhmälle hieno 3.35 kerroin. Ainut kysymysmerkki oli paljonko Ranskan menestyneillä "veteraaneilla" on vielä nälkää ? Näytti olevan tarpeeksi varsinkin kun pääsivät tällä kertaa ehkä hieman altavastaajien asemaan. No tietysti pelasin siis Ranskaa & sen kautta voi tulla vielä tältä listalta varsin kiva tili. Joten thänks hieno peli =)JUHANNUS.

Eipä tarvi mitään ihmeellistä ohjelmaa Juhannukseksi, kun jalkapalloa tulee telkkarista ! Provinssien aikaan menikin monta peliä ohi damn =D No festareilla vois kuitenkin kyl tänä vuonna vielä käydä. Mutta nyt hyvää Juhannusta kaikille festareilla, kotona tai kokon äärellä viettäville !


PROVINSSIROCK 2006.

Joo kolme päivää tuli taas vietettyä siellä eli se on pienen jälkianalyysin paikka nyt ! Kivahan se oli leikkiä taas nuorta =p Oli tosiaan aika paljon nuorta porukkaa, mut se johtuu ehkä siitä että itse pikkuhiljaa vanhenee ja ikärakenne kuitenkin pysyy festareilla aina aika samana. No mutta olihan siellä vaikka minkäikäistä sakkia, nuoriso tietysti pääosissa mutta artistien mukaan porukka sitten hieman jakautuu.

Ei alkanut kovin lupaavasti festarit kun heti alkajaisiksi katosi kamera. Se jäi arvoitukseksi vietiinkö se multa vai hukkasinko sen itse ? No kuvien ottaminen jäikin sitten tällä kertaa ihan kamerapuhelimen muutaman kuvan varaan. Pitääpä katsoa tuliko niistä mitään ? No nyt varmaan minäkin siirryn sitten nykyaikaan ja hankin sen digikameran ! Et ehkä sen vanhan kameran oli jo tarkoituskin kadota ?

No musiikkihan mulle on aina se tärkeä seikka festareilla, joten vähän siitä seuraavaksi. Eniten pidin "Alice In Chains"-bändistä, edesmenneen laulajan tuuraaja lauloi melkein kuin alkuperäinenkin eli yllätti todella positiivisesti ja musiikissakaan ei ollut mitään vikaa kun "tutut äijät" soittivat hienoja biisejä. Tuntematon osasto biiseistä mitä en ollut aiemmin kuullut kolahti erityisesti. Toinen erityisen hieno elämys oli "Strapping Young Lad" -oli niin kauhea vauhti ja mahtava meno ettei voinut olla pitämättä ja etenkin kun on oma tyylikin saatu musiikkiin kehitettyä niin erottuu joukosta.

Muita mitä tuli katsottua tai kuunneltua alusta loppuun asti oli ainakin Soulfly, Him, Diablo & Jonna Tervomaa. Bullet For My Valentine oli aika sellaista perusjuttua, ei niin kauheasti ainakaan tällä kertaa säväyttänyt, mutta menetteli kuitenkin. Radiopuhelimet oli piristävä yhtye, punkkarit kovasti näyttivät pitävän, taitaa ollakin vähän underground-osatoa tuo. M.A. Numminen oli hauskan erikoinen kokemus jota mielellään kuunteli, mutta jäi kesken kun "In Flames" oli toisessa paikassa; sitä en ehtinytkään seurata kuin parit biisit sillä piti jo kiirehtiä junaan.

Amorphista onneksi ehti kuulla edes loppupuolen; hieno yhtye. Mokoma & Within Temptation soittivat päällekkäin joten oli vaikea päättää kumpaa katsoisi mielummin. Tai no selvähän se kumpaa katsoisi mutta että kumpaa kuuntelisi ? =D John Calen musiikkiinkin tuli tutustuttua, Deftones myös osaksi. Lauri Tähkä aika pitkältikin tuli nähtyä & Von Hertzen Bros myös tsekattua. Muita pätkittäin. Missasin tällä kertaa Stam1nan, Indican & Timo Rautiaisen niistä mitä hyvinkin olisi voinut olla katsomassa mutta ei vaan ehtinyt tai oli samalla jotain muuta. Joo ihan kiva reissu oli, tuli tutustuttua taas uusiin ihmisiin & muutamiin vanhoihinkin tuttuihin törmättyä. Ulkolaisiakin siellä näytti olevan.
ENÄÄ KAKSI PÄIVÄÄ

Alkaa olla jo kisakuumetta, kahden päivän päästä alkavat "elämääkin suuremmat" futiksen mm-kisat, jihuu ! Eilen olin jo ihan ekstaasissa kun katselin jotain jalkapallon mm-kisojen historiasta kertovaa ohjelmaa. Niistä tiedänkin todella paljon, mitä en muista tai ole vielä ehtinyt syntyä, olen lukenut kirjoista. Jalkapalloaiheisia tietokonepelejäkin taisi olla joskus reilut 50 ! =D


ISÄNSÄ KALTAINEN

Ei geenejään karkuun pääse eikä tarvikaan päästä. Siitä on jo yli 15 vuotta kun viimeksi näin oman isäni, mutta muistikuvieni ja kuullun perusteella muistutan isääni monella tavalla. Ulkonäöllisesti, jotkut tavat & harrastukset ovat samoja, naisjutuissakin kuulemma samankaltaisuutta.. Toki kapinahenkeni on sitten laiminlyönyt joitain isän rakkaita harrastuksia. Mulle on ihan normaalia että isä on joku utopistinen henkilö tuolla jossain jostain kaukaisesta menneisyydestä. Näin olen oppinut ehkä joskus hieman yli-itsenäiseksi ihmiseksi. Onneksi isäpuoli tuli myöhemmin kuvioihin mukaan, jolta sitten yritin katsoa vähän miesmallia. Ilman isäpuoleni tukea veikkaisin että voisin olla aika pahasti eksyksissä. Järki on säilynyt vaikka tunnustan omaavani hieman maanisia luonteenpiirteitä, terveesti voisin sanoa että innostun asioista lähes yhtä innokkaasti kuin pikkulapsi. Ja olen erittäin ylpeä omaavani noin alkukantaisia reaktioita elämään.


LENKKEILYÄ

Noniin alkaa olla jo kaksi viikkoa siitä kun aloitin lenkkeilyn ihan tosissani tiivistymistarkoituksessa. Joka ikinen päivä on tullut käytyä lenkillä 1-2h per kerta. Vedonlyönnissä voittoputki jatkui taas v-loppuna. Vielä kun Fc Espoo & Ac Oulu olisi voittanut olisi ollut aika täydellistä. Eli ihan hyvin menee :)

Edellinen