Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2014.

Tenniskausi avattu !  4

Olen aina pitänyt tenniksestä, joten oli aika lopettaa 3 vuoden hiljaiselo sen harrastuksen parista ! Kuitenkin perinteisesti yleensä kesäisin on tullut vähintään aina muutamat kerrat sitä pelattua. Vuosien varrella on vastustajatkin vaihtunut, mutta koko 2000-luvun se on ollut sama. Pienen lämmittelyn jälkeen on ollut tapana sitten pelata 1-2 kokonaista tennismatsia fiiliksen, tarpeen ja kelien mukaan. 3 erävoittoa toiselle & 1 matsi olisi sitten siinä.

Sulkapallolla ylimääräinen paino ja rasva lähtee toki tehokkaammin. Viimeksi sitä enemmän pelatessa lähti 10 kiloa varsin nopsaa tahtia. Katsotaan miten nyt tenniksellä. Extrana kävellään vielä aina tenniskentälle ja pelattuamme takaisin eikä se mikään ihan vartin matka ole suuntaan kovaakaan kävellessä. Joten jos pelaa vaikka 2-3 tuntia tennistä, niin kyl tuntuu jo takaisinkävelykin eli hyvää treeniä !

Tänään joutui tyytymään vielä vähän vähempään koska sade vaikeutti melko pian jo pelaamista ja teki kentän lopulta vaaralliseksi. Joten kunnon peli jäi vähän kesken ja lopuksi lätkittiin vain tuntuman parantamiseksi peliin. Yllätyin, kun tennis oli kuin pyörällä ajo 3 vuoden tauonkin jälkeen. Kerran jotenkin oppinut ja vähän kuin olisi eilen viimeksi pelannut, etenkin syötön osalta. Pallottelussa tosin on harjoituksesta useammin apua niin virheitä sattuu vähemmän. Tästä on kuitenkin hyvä taas aloittaa ! =) Torstaina tai perjantaina seuraavan kerran.