Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Edellinen

Hyvää Uutta Vuotta 2008 !!! =)

Taas se vuosi vaihtuu kohta, nopeasti nämä vuodet aina menevät. Pieni yhteenvedon paikka siis. Vuosi 2007 ei ollut mikään kovin ihmeellinen vuosi minulle, ympärilläni enemmänkin tapahtui kaikenlaista jännää. Yhä itse etsin paikkaani ja itseäni, olen muuttunut taas jonkin verran, toivottavasti positiivisempaan suuntaan !?

Vuosi 2007 oli myös muutamien uusien aloitusten vuosi, mutta sitoutuminen ei edelleenkään ole vahvoja puoliani. Vetäytymisen vuosi rakkauden osalta vuosi 2007 oli myös. Vanhojen toimimattomien suhteiden unohtamista, sinänsä raskas vuosi, mutta on tullut kasvettua taas vahvemmaksi. Myös puhdistavaa se on ollut, nyt olen valmis taas uusiin haasteisiin ! =)

Vuosi 2007 oli hyvin pitkälti numeroiden vuosi, yhä ammattimaisempi ote urheiluvedonlyöntiin on tullut tämän vuoden myötä. Turha hötkyily on unohdettu ja rauhallisuus on valttia. Vakioveikkauksessa suuret tutkimukset ja tilastot ovat alkaneet tuottaa hedelmää. Ainoa uudenvuoden lupaukseni liittyy tähän aiheeseen, alan heti tammikuun 1.päivä lähtien pitämään selkeää kirjaa voitoista ja tappioista, se ei juuri niin vaivaa tuota.

Viime vuoden kohokohta tälläiselle heavymiehelle oli tottakai eka vierailu Tuska festareilla ikinä ! Siitä taitaakin tulla nyt perinne kun alkuunkin on kerran päästy ! Samanhenkisiä ihmisiä, paljon sosiaalista kanssakäymistä ja hyvää musiikkia keskellä kesää, se on paljon se ! =)

Tänään juhlistin Uutta Vuotta vaihtamalla pukilta saadut uudet petivaatteet ah siihen onkin sitten kiva nukahtaa, ehkä.. myös uudet Aku-kalsarit otin käyttöön ! =D Nakkeja & perunasalaattia tuli ostettua ja nautittuakin jo. Kaapissa ois pari pulloa väkeviä kun pukki toi sellaisiakin.. niitä voisi alkaa tässä illan mittaan ottamaankin. Ihmeempiä muita suunnitelmia ei nyt ole, mitä tässä turhaan hötkyilemään, raketit jätin tällä kertaa kauppaan enkä tinaakaan vala tänä vuonna. Kaupungille saatan lähteä katsomaan ilotulitusta jos tästä innostun & sitten jonnekin baariin !? Saas nähdä ?

Tänään sain myös tulevia kuvioita selvemmäksi työjuttujen osalta, hyvä niin, mielenkiinnolla siis kohti ensi vuotta ! Aion myös tehdä ensi vuodesta rakkauden vuoden, en väkisin, mutta ajattelin jakaa sitä vähän enemmän kuin tänä vuonna ! =) Jos olen rehellinen itselleni olen enemmänkin hieman gigolotyyppinen ratkaisu joka pitää vapaudesta ja kun sydänsurutkaan eivät paina on kiva levittää rakkauden ja mukavan yhdessäolon sanomaa ympärille =) Tietenkään en pistä pahakseni jos rakastunkin mutta siitä lähdetään ettei turhia rajoitteita ja mustasukkaisuutta ja katotaan mitä tapahtuu, pääasia että on paljon kivaa ! =)


Maailman rumimmat eläimet.

Tein tänään jännän matkan television kautta maailman rumimpien eläimien luo. En ala tässä luetteloimaan niitä kaikkia kummallisuuksia kun en muistakaan kuin muutaman nimeltä. Mutta niitä yleisesti todella rumina pidettyjä eläimiä löytyy esim. todella syvältä valtameristä, mutaisista lammista & maan alta. Myös monet hyönteiset tuolla metsissä näyttävät varsin rumilta kuten monet suurennokset niistä kertovat.. Kuitenkin tällä ns. rumuudellakin oli yleensä aina joku korkeampi merkitys ja yleensä se viittasi eloonjäämistaisteluun, monet paukat ja tuntosarvet naamataulussa auttoivat näitä rumia elämiä joko metsästyksessä tai taisteluissa. Sellaista tällä kertaa, se yks myyrä oli kyllä aika kummannäköinen..

Kirjoittaessani soi Eagles : The Legend of..(kasetin a-puoli oli aivan liian countrya mulle)*odottaa "Hotel California"*

Kommentoi kirjoitusta

Myöhästynyt aihe (vuodesta 1991 ajankohtainen)

Tämän kertainen blogi on ajankohtainen seuraavan kerran vasta kutakuinkin päivälleen taas vuoden päästä, mutta siitäkin huolimatta kirjoitan blogin siitä nyt. Nimittäin tänään lukiessani juuri ennen Joulua ilmestynyttä paikallislehteä(kun ei ollut aimmin hoksinut/ehtinyt/malttanut sitä vielä vilkaista) niin löysin siitä varsin kiinnostavan aiheen eli joulunajan ja etenkin jouluaaton & baarin yhdistelmän.

Vuodesta 1991 lähtien on ollut mahdollista viettää jouluaattoa myös baareissa. Kaikki baarit eivät tietenkään ole olleet silloin auki, mutta haluttaessa baarinpitäjä on näin voinut tehdä tuosta lähtien. Alunperin on ollut uskomus että pelkästään kodittomat ja unohdetut & muuten yksinäiset lähinnä laitapuolen kulkijat siellä silloin vain aikaansa viettävät lämpimässä & saavat myös jonkinlaisen Joulun tunnelman.

Kuitenkaan asia ei tässäkään tapauksessa ole niin mustavalkoinen. Siellä voi nähdä ihan minkälaista porukkaa tahansa. Kaikki eivät vietä joulua ja voi olla mukavaa päästä viettämään ikäänkuin normipyhää parin lasillisen ja muiden samanhenkisten kanssa sosiaalisesti. Paitsi että siellä voidaan olla joulua paossa, niin siellä voi olla myös joulun aikaan kotikylällä vanhempien luona vierailevia "paluumuuttajia" jotka haluavat nähdä pitkästä aikaa vanhoja kavereitaan.

Täällä Äänekoskella on ainakin yksi paikka ollut auki joka joulu juuri siitä vuodesta 1991 alkaen. Itse en ole käynyt koskaan jouluaattona baarissa, mutta tuon lehtikirjoituksen ansiosta uteliaisuuteni kasvoi sen verran paljon, että voisi käydä ainakin kääntymässä jossain baarissa joku Joulu & aistimassa millainen tunnelma siellä mahtaa olla tälläisenä päivänä !? =)


Menestystä Suomi-lätkästä ! =)

Kannattipa tänään vaivautua pelaamaan pitkävetoa & ehkä vakioveikkaustakin.. sillä tarjolla oli aika hyviä kertoimia, veikkauksen listoilla Ässistä tarjottiin TPS:ää vastaan melkein viiden kerrointa ja se nyt on aivan liikaa olkoonkin vaikka Ässät ei ollut voittanutkaan noin vuoteen ennen tätä yhtään vierasottelua. Ajattelin että joulutauko voi sotkea muutenkin hieman kuvioita & kun ennen kautta TPS:ää pidettiin jopa huonompana joukkueena kuin Ässiä, niin kyllähän tuolla kertoimella oli pelattava.. toinen iloinen yllätys oli HPK:n vierasvoitto Pelicansista johon satsasin hieman vähemmän.

Lätkävakion kaikki 6 ottelua SM-liigasta osuivat, joten melkoisen jännittävä on ensi yön NHL-kierros kun toiset 6 vakion kohdetta pelataan sitten ! Aijai hieman meinaa jänskättää.. ja ihan helppokaan ei kierroksesta ole tulossa kun melko vähän pelatut kohteet osuivat :

Lukko 1 29%
HPK 2 11%
Ässät 2 13%

Lähellä oli että Tappara olisi tehnyt yhden kauneusvirheen riviin loppukirillään tässä vaiheessa, mutta onneksi Kärpät ratkaisi ihan lopussa, huh.

Myös Manchester Cityn mahdollinen kompurointi Blackburnia vastaan tänään tekisi päivän pitkävedosta vielä loistavamman ! Edellisen kerran pelasin Man Cityä vastaan ti 18.12 cupin ottelussa Tottenhamia vastaan & se olikin hyvä osuma silloin yli 3:n kertoimella ulkomailta.

Pe 21.12 oli pettymysten pelipäivä. NHL:n vierasjoukkueisiin satsaaminen petti & Ranskan toiseksi ylimmässä sarjassa panostin juuri eniten hieman vääriin tasureihin & kaiken lisäksi otteluita peruttiin iso liuta sinä kierroksena.

La 22.12 tuli muutama ihan hyvä osuma, taas oli Man City osallisena yhteen niistä, tällä kertaa tilastotasurissa Aston Villaa vastaan.

Su 23.12 oli varsin hieno pelipäivä sopivasti juuri ennen Joulua. Etenkin 5 kohdetta oli sellaisia jotka pistivät silmääni & komeasti 4 niistä osuikin ! =) Ei kuitenkaan aivan täydellistä, mutta hyvältä tuokin jo tuntui. Ottelut olivat :

Livorno-Atalanta x
Napoli-Torino x
Palermo-Lazio x

Jälleen kerran oli siis Italian sarja hallussa, muuta en sieltä pelannutkaan, sieltä on kiva poimia aina yleensä vaan noi tasurikohteet ! =D

NHL:tä taas oli :

Nashville 2

Ja ainoa harmittava ohi mennyt veto oli Toulouse-Rennes 2, ajattelin että nyt loppuu Renneksen tappioputki & kun ennenkin oli menestynyt Toulousen vieraana, mut tasuriin jäi tällä kertaa..

Ke 26.12 Tapaninpäivä ei ehtinyt ajatella oikein vielä veikkaamista, heräsin todella myöhään & vielä liian joulutunnelmissa, joten se päivä meni ohi veikkaamisen osalta suurinpiirtein.. ja hyvä näin, ei ollut niin erikoisia kohteita ja tuloksia näin jälkikäteen ajateltunakaan.

Mutta tämä päivä To 27.12 tulee olemaan yhä hurrrjan jännittävä vetopäivä jo tähänastisen menestyksenkin lisäksi eli Go Blackburn & NHL:n peleihin rutka annos vielä tuuria niin.. =o

Kirjoittaessani soi Amorphis : Black Winter Day(Todistaja X, viimeinen osa, yhteenveto)

Kommentoi kirjoitusta

Tv-ohjelma blogi vaihteeksi.

Tänään tuli katsottua ensimmäistä kertaa "Antiikkieno" sarjaa & sehän olikin varsin lystikäs. Joten eiköhän tuota voisi seurata toisenkin kerran.

Top Gear todellakin on varsin kiinnostava auto-ohjelma joka saattaa aiheuttaa autoinnostusta siitä aikaisemmin piittaamattomillekin. Itsekin seurannut ohjelmaa hieman opetusmielessä ja mielenkiinnolla koska autot eivät ole koskaan saaneet suurta roolia elämässäni, itse asiassa ei juuri minkäänlaista. Ainoastaan lapsuudessani oli selvää että mun iskällä oli aina erikoisen hienot autot joiden kyydissä oli hauska olla =D


JOULUA JOULUA vielä vaan !

Palasin juuri arkeen eli kotiini ylhäiseen yksinäisyyteeni & tietenkin Cityilyn pariin.. =) Jouluaatto meni ihan kivasti kun olin jouluostoksillakin vasta jouluaattona niin tuli nähtyä ilahduttavan paljon vahvoja kamujakin. Myös läheiset kaikki olivat hyvällä tuulella ja Joulu menikin oikein iloisasti ! Ylensyönyt olo on nyt & mässäily yhä jatkuu, ainakin huomisen merkeissä ja varmaan muutamana muunakin päivänä ennen uutta vuotta. Siskon vauveli ei ollut vielä bileissä mukana, hänellä kun oli oma Joulu vielä sairaalassa, mutta eiköhän hänkin pääse ensi vuonna jo mukaan.. =)


Hyvää & Rauhallista Joulua..

..kaikille Citykavereilleni joille en erikseen ehtinyt toivotella jouluja ja miksei myös tuntemattomillekin ! Juu tein tänään ensimmäisen ja viimeisen jouluostoksen, näin viime tipassa en kuitenkaan aikaisemmin todellakaan kyllä ole ollut =D Mutta löytyihän niitä silti.. vaikka 12 jälkeen olin vasta liikenteessä.. Tein juuri perinteisen käynnin sukulaisperheen luona jouluaattona, tällä kertaa poikkeavasti vasta iltapäivällä, yleensä olen siellä jo aamusta. Kivaa pientä kaavan rikkomista tässäkin. Siellä pääsinkin yllättäen seuraamaan videolta vuoden 1996 kesän videokuvauksia siskopuoleni synttäreiltä. Hah olipas kaikki oudon näköisiä ! =D Itse näytin enemmän miehekkäältä ja karjulta silloin kun nyt 11 vuoden jälkeen ! =D Ja ah sitä nuorekasta menoa pallon kanssa, tottakai oli kuvaa vanhempien takapihalta pallon kanssa. Sitä on vähän päässyt vanhenemaan jo noista ajoista.. nyt tuli kyllä motivaatio taas alkaa yhä enemmän pitämään kunnostaan huolta jottei jäykkyys ja vanheneminen tee tehtäväänsä liian hidasliikkeiseksi ! =)Nyt tuli joulufiilis ! =)

Ulkona satoi hiljakseltaan lumihiutaleita & maassa on ennestäänkin sentään edes himpun valkoista. Puut, ne tuovat aina joulutunnelman, onneksi nekin ovat pienessä lumivaipassa. Kävin tekemässä viimeiset vedot ennen joulua & nyt onkin aika sitten rauhoittua.. =) Jännittävä vakiokin eiliseltä kesken & upea joululahja urheilukanavalta että kello 20:00 alkaa jalkapallon riemujuhla kun Barcelona ja Real Madrid kohtaavat ai että siinä pelissä tulee olemaan taas uskomattoman paljon taitoa.. =)


Ilmastonmuutosta ilmassa.

Kyllä se on uskottava että ilmastot ovat muuttuneet selvästi aivan viime vuosina. Ehkä tuo kesä on ollut esimakua kun parhaat kelit ovat olleet aivan viime vuosina vasta elokuussa. Kuukaudet ovat vähän ikäänkuin persuuksillaan tällä hetkellä normaaliin verrattuna, kesä & talvi siirtyneet vuodessa hieman kauemmaksi. Nyt tämä talvi ei näköjään ehdi enää tulla ennen Jouluaattoa, toinen lähes lumeton vuosi putkeen siis täällä keskisessä Suomessakin. 2005 oli vielä todella lumista, muistan sen hyvin kun ei meinannut jouluaattona päästä pyörällä mihinkään, lunta vaan satoi ja aura-autoja olisi tarvittu, oli kiire ostamaan vielä lahjaa, pariakin, se jäi mieleen =D No toivottavasti ehkä ensi vuonna saamme kärsiä taas moisesta.. ainakin joulutunnelmaa se valkeus ja pieni pistävä pakkanen tuo kun saa köllötellä sisätiloissa lämpimässä silloin. No helmikuu ei kyllä koskaan petä, silloin on aina niin ihanan kylmä hrrr.. =D

Edellinen