Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

Yövaippa !? :P  2

Viime yönä sain ideani tämän päivän blogiini.. Joskus kun tulee illalla juotua turhan paljon kuten eilen protskudrinkin kera vettä & maitoakin muuten vaan niin saa ravata tuolla vessassa turhan tiuhaa tahtia. Vielä siihen päälle hampaiden pesu + suuvesi niin nekin lisäävät entisestään aineenvaihduntaa. Ja vielä kun lisätään muutaman päivän paineet ilman siemensyöksyä niin ohhoh ! =D

Juuri kun alkoi saamaan unen päästä kiinni niin vessaan oli noustava taas. Sitten ei enää nukuttanutkaan niin paljoa. Mietin jo hetken että mitä mun pitäis tässä alkaa puuhailemaan kun tää on aika turhaa aika kun ei saa mitään aikaiseksi eikä nukukaan. Monta tuntia siinä menikin ja muutamat wc-käynnit kaupan päälle.. Tästä tulikin nyt mieleeni että vastaavanlaisen yön varalle täytyis varmaankin hommata kyllä vaipat ! =D Mitäs ootte asiasta mieltä ? Liian Perwoa ? :P


Ne kannustavat & masentavat sanat !

Katsoin jotain ohjelmaa tuossa reilu tunti sitten jossa oli tarinaa lastenkodin ja turvattoman kodin välillä juosseista lapsista jotka ovat nyt jo aikuisia. Sain ideani tämän päivän blogiini siitä. Jäi mieleeni sanat jotka yksi heistä oli saanut. Hän oli saanut jossain terapiakeskustelussa tms. kuulla sellaiset sanat että kukaan ei odotakaan että tulisit pärjäämään elämässä niin että eikö se olisi mukava yllättää kaikki että pärjääkin !? =) Nämä sanat olivat jääneet naisen mieleen ja kantaneet hänet hyvinkin elämään kiinni vaikeista lähtökohdistaan huolimatta ! :)

Muistatko itse elämäsi eri vaiheissa sanoja eri henkilöiltä jotka ovat joko satuttaneet vuosiksi eteenpäin tai tuoneet sinulle voimia päästä vaikeistakin haasteista yli ? Nallekarkit eivät valitettavasti tässäkään mene tasan. Kumman tyylisiä sanoja luulet itse saaneesi enemmän elämäsi aikana ? Keksitkö keinoja miten voit suojautua näiltä mahdollisesti vahingoittaviltakin sanoilta ? Niin matkan varrella törmäämme niin kovin moniin ihmisiin. Onneksi kuitenkin uskon että ennen kaikkea voimme oppia niin paljon eri ihmisiltä ! =)


Elämä & kuolema.  3

Katsoin juuri äsken yhden aavejahti-ohjelman jossa pieni ryhmä oli mennyt tutkimaan paranormaaleja ilmiöitä pahamaineiseen vankilaan jossa oli melkoista pohjasakkaa & useat kuolivat siellä myös väkivaltaisesti. Monesti nämä tälläiset ohjelmat ovat tuntuneet hyvin epäuskottavilta, mutta tämä oli nyt parhaasta päästä mitä olen nähnyt. Tuon ohjelman perusteella voisi todellakin uskoa että he kokivat siellä jotain yliluonnollista.

Niin mitä ajatuksia tämä herätti nyt minussa ? Tänä vuonna kuoli minun hyvä ystäväni ja sulkapallokaverini. Missä hän on nyt ? Tarkkaileeko hän koskaan minua, muita kavereitaan, läheisiään ja tyttökaveriaan ? Niin hän on varmaan jossain kuitenkin ns. rauhassa, mutta entä nämä pahat piruparat jotka ovat jääneet kärsimään kenties ikuista vankilatuomiotaan ? Miksi vitussa he ovat jollain tavoin vielä siellä jos näin todellakin on ?

Niin mikä on elämän tarkoitus ? Synnymmekö tänne uudestaan emmekä muista mitään edellisestä elämästämme ? Mitä ihmeitä me oikein olemme ? Kuka pakotti minut ja sinut tänne syntymään ? Ei siinä, kyllä mä olen saanut elämäni ihan siedettäväksi vaikka ei se aina niin helppoa olekaan. Uskon kuitenkin sen verran johonkin, että mitään kovin pahaa en uskalla kyllä tehdä ettei se vaan kostaudu minulle myöhemmin. Kaikki eivät ehkä edes uskalla ajatella näitä asioita niin kauheasti. En minäkään aina, mutta nyt tämä ei ahdista ennemminkin antaa suuntaa elämään ja siihen että sillä taatusti on joko merkitys. Kuoleman ajatteleminen tekee myös sen, että oppii arvostamaan elämää ja siinä eläviä ihmisiä ympärillään kun todellakin tajuaa joskus myös itsekin kuolevansa.


30 cd-levyä !

Juu tykkään olla yhä vanhanaikainen. En ole siirtynyt vielä siihen että ostaisin musiikkia tietokoneelleni eikä tällä kertaa ollut kyse edes cd-levyjen ostosta vaikka niitä silloin tällöin yhä ostelen. Onhan se mukavampi pitää kuitenkin levyä ja sen vihkosta kädessään kuin pelkästään kuulla jotain tiettyä albumia ainoastaan tietokoneen kautta.

En ollut pitkään aikaan lainannut kirjastosta levyjä joten meidän varsin hyvätasoisella musiikkiosastolla oli paljon uutuuksia ja muutakin tullut sitten 2-3 vuoden aikana.. no eilen menin ja lainasin ison läjän levyjä ! =D Koska 30 levyä on maksimilainauksen määrä kerralla, otin juuri sen verran. Eka yrittämällä taisi käsiin tulla 36 levyä joten jouduin karsimaan vähän ei-niin-mielenkiintoisia-levyjä.

Toki kuuntelen toisinaan muutakin kuin erityyppistä metallimusiikkia, mutta nyt en ehtinyt vasta kuin katsoa vain ne eli toki tärkeimmät läpi ! =) Ja kuitenkin sitä musiikkia kuuntelen taatusti yli 90 %:sti joten eipä sitä juuri muuta musaa niin kaipailekaan kotiin :) Eri genreissäkin heavyssä riittää niin monenlaista kuultavaa. Eiköhän Cityssä näy lähiaikoina "mikä nyt soi"-keskusteluosiossa näitä kirjaston levyjä sitten soitossa !? =)


Vuoden ekat pelivihjeet ostettu !

Koska olen jo useammat vuodet seurannut eritoten monia jalkapallosarjoja, en ole niin paljoa tarvinut enää ammattilaisten apua. Luokittelenhan itseni tässä urheiluvedonlyönnissä puoliammattilaiseksi. Yhä laajemmaksi on oma osaamiseni kasvanut, mutta aika ei ole toistaiseksi riittänyt vielä valloittamaan kaikkia sarjoja ja etenkään kaikkia urheilulajeja. Tänään huomasin päivittäin käymässäni ESBC:n sivustolla että tänään perjantaina he sijoittavat yhden historian suurimmista summista pitkävedon singlekohteisiin !

Ja kertoivat vielä myös onneksi että mistä sarjasta oli kyse ! Kyse oli salibandyliigan tänään alkavista pudotuspeleistä. Se on urheilulaji jota olen silloin tällöin seurannut ja katsonutkin, mutta silti se on jäänyt itseltäni hyvin pienelle huomiolle joten en siitä sarjasta tiedä kovinkaan paljoa. Niimpä katsoin aiheelliseksi tänään ostaa päivän Vetolinjan 9.9 eurolla. Harvemmin nykyisin näin teen, mutta koska tiedän että he tuntevat tämän sarjan todella hyvin, halusin vähän apua tähän hienoon vedonlyöntiharrastukseeni. Suurinta sijoituskohdetta he pelasivat peräti 2 prosentilla pelikassasta huh huh ! =D Saas nähdä miten käy ? Illalla sitten jännitetään.. =) Lisäsin toki päivän vetoihin myös omat pari kohdetta sekä jääkiekosta että jalkapallosta.


Tänään kävi hyvä tuuri ! =)

Tai ensin huonon tuurin jälkeen tai no ompahan ainakin säästyneet kevääksi aloitettavaksi.. niin tilasin lisäravinteita tuossa ihan vuoden alussa melko mukavasti, mutta postipoika on näemmä mennyt hukkaamaan hakulapun !? Ei ole tähän päivään mennessä tilaamiani tuotteina saapunut. Kysyin vähän aikaan sitten, että pitäiskö mun vielä jotenkin varmistaa tuo tilaus vai mistä oikein mahtaa olla kyse ? Noh kuulin et tuotteet ovat palautuneet lähtöpaikkaansa eli senkin postipoika murrr... eikä edes muistutuskuittiakaan ole näkynyt.

No mutta äsken kävin meidän hienossa joulukuussa avatussa Citymarketissamme tarkoituksenani mennä vartavasten hakemaan gainomax-palautusjuomia treeniä varten. Noh kappas vaan, voiko olla totta että nämä ovat juuri nyt tarjouksessa ? Bonuskortilla 2 kpl. 3:lla eurolla. Kiva homma :) Ostin sitten 4 eli 1 tuli vähän kuin ilmaiseksi. Mukavahan se on aina vähemmän maksaa miten ensin luulee ! =)


Itku pitkästä ilosta.

Eilen oli rankka päivä. Oli ennen aikojaan kuolleen Ystäväni hautajaiset. Tiesin ennakkoon että mukavan Tukholman reissun jälkeen(joka olikin piristävä asia tähän paikkaan) tulee olemaan aivan erilaisissa tunnelmissa sitten. Olin kuitenkin kiitollinen ja yllättynyt kutsusta hautajaisiin sillä luulin että se on lähinnä läheisille eikä niinkään kavereille. Epätodellisen tuntuinen mutta arvokkaan oloinen muistotilaisuus se oli. En minäkään pystynyt olemaan itkemättä kun muistelin vainajaa ja katsoin lähimmäisten surua. Oma elämä jatkuu, mutta kyllä nämä tälläiset tapahtumat laittavat miettimään elämän syvimpiä asioita.