Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on asiatieto.
Edellinen

Vireystila mainio ! =)

Tänään on ollut hyvä päivä, vireä(vaikka otinkin päikkärit) ja normaalia itsevarmempi(vaikkei siinä normaalistikaan niin kauheeta vikaa ole). Voisikohan kyse olla jostain tälläisestä juuri alkavasta.. ?

A positive approach *
Today you will be able to project yourself with vigor and energy and to impress others with the force of your personality. Your general feeling of well-being enables you to get a lot of work done, if you choose, or to have a very good time just being yourself, if that is what you want. Your approach to your environment is positive and active. Instead of waiting for someone else to initiate action, you do it yourself. You take control of whatever situation you are involved in and make it work the way you want it to. Of course, you may encounter opposition, but if you handle it diplomatically, you should be able to win people over to your side. Above all with this influence, you will want to be uncompromisingly yourself. You don't want to play games with people, and you demand that other people be honest with you as well.

Transit selected for today (by user):
Sun Conjunction Ascendant, , exact at 06:06
activity period from 1 September 2010 to 3 September 2010

Strong personality
Valid during several weeks: At this time of year, you will become more concerned with personal matters and less with the world at large. You can project yourself with more forcefulness than usual. It is an excellent time for making an impression on others, but you must be careful because you will not be especially sensitive to their needs. For this reason, you may find it difficult to work with others during this transit. If your efforts to work on projects with others don't seem to get anywhere now, perhaps you should defer them until later. First you should take care of the proper business of this transit, which is to experience yourself in a subjective frame of reference. You have a great need to express yourself now, and it is a valid need. No purpose will be served by denying all your own needs in favor of a misguided concept of duty.

Transit selected for today (by user):
Sun in the 1st House, 1, from 06:06
activity period from 2 September 2010 to 20 September 2010LöysinHesankirjakaup.mielenkiintoistaLuettavaa..=)

Tosiaan tuli kierreltyä Helsingissä maanantaina vielä ollessani paljon kauppoja.. koska olin jo levyjä aiemminkin ehtinyt ostella esim. Tuskasta paikan päältä niin keskityin nyt enemmän kirjoihin ja lehtiin ! Ostin ainakin 5:stä eri paikasta muistaakseni(tähän hätään)kirjallisuutta. Pari englanninkielistä Astrologia-opusta tuli löydettyä(vähän tosin vanhoja, mutta tota samaa niiden merkitykset kyllä nykyäänkin ovat). Tuleepahan samalla hyvää englanninkielen harjoitustakin !

Tilastotieteilijänä piti ostaa myös esim. urheilukirjallisuuteen painottuvasta liikkeestä parit jalkapallokirjat. Ajalta jolloin Äänekosken Huima oli esim. parhaimmillaan.. 1.divisioonan kärjessä keikkuen..Yhdestä paikasta tuli ostettua taas jotain aivan sekalaista kuten sopivan ajankohtainen visakirja kaikista MM-Jalkapallon kisoista sekä huvittava laihdutusopas "Läski syö miestä! ! =D Ajankohtainen tällä hetkellä kun en ole välittänyt huippukunnosta vaan tykännyt syödä hyvin jo pari vuotta ainakin.. :P Sitten toisenkin oikein hauskan teoksen löysin; tällä kertaa sarjakuvalehtien erikoisliikkeestä ! Sieltä tarttui mukaani aikuisten sarjakuvalehti kokeilumielessä :)

Hehehee.. hyvä sarjis ! ;)
Hehehee.. hyvä sarjis ! ;)
Hutkija mikä tutkija.. =)
Hutkija mikä tutkija.. =)

4 päivää vapaata & uusi puhelin !

Joo tänään oli 6 meno ja herätys taas kerran siis ennen viittä mutta ei se mitn tämä oli nyt mukavasti järjestetty että Helatorstain perään perjantaikin on vapaa ja näin ollen pitempi vapaa jakso putkeen ! =) Saa vähän lepäillä ja toki paljon muutakin ! Siitä muusta sitten vaikka seuraavassa blogissa !

Sain tuossa alkuviikosta uuden puhelimenkin ja ihan ilmatteeks ! Oli porukat ostaneet omat uudet kännyt ja näin yksi puhelin jäi romuksi tai ainakin ilman käyttöä ! Mulla tuo vanha oma känny on muuten yhä ok paitsi että akku on melkosen huono & tuossa nyt saadussa on mukana myös tosi nopea laturi & hyvä akku, joten hyvä homma ! =) Kunhan nyt vain opettelee sujuvasti käyttämään totakin puhelinta ! Laadussa noissa puhelimissa ei juuri eroa ole joten akku motivaattorina puhelimen vaihto oli nyt järkevää !


Navigaattori !

Näin tänään ensimmäistä kertaa navigaattorin toiminnassa. Aika kätevä kapistus kyllä, ohjaa kuin kädestä pitäen tien perille vieläpä naisen äänellä :) Tai ainakin siis tuo navigaattori oli sellainen. Siis kuin oma morsianhan se siinä toimii kartanlukijana ! =D Tosi hyvä siis myös yksinäisille miehille ja miksei myös naisille joku Sean Conneryn äänellä toimiva vastaava ! =P Hyvin oppii kyllä katujen nimiä kun se kaikkien katujen nimet näyttää minkä ohi ajetaan myös siinä samalla ajellessa kohti määränpäätä. Tuo oli ainakin sellainen joka ilmoitti etukäteen aina 500metriä ennen käännöstä & muistutti vielä muutama metri ennen käännöstä että käänny vasemmalle tai oikealle. Hyvin selkeä peli kunhan vain määränpään osoite on selvillä !


Aikaansaapa päivä !

Tänään oli paljon monenlaista ja vaikka ite sanonkin niin olin oikein energisenä, vastaanottavaisella tuulella ja terävänä. Aamulla oli heti yksi tärkeä tapaaminen. Kävin uudessa postissa ekaa kertaa palauttamassa fazerin videot kun en niitä koskaaan muista perua, mutta tänään sen sitten jo myös muistin tehdäkin netin kautta. Soitin pari puhelua laskuista kun olin mennyt jo sekaisin kokonaissummista & sain sovittua ne. Soitin Isälleni pitkästä aikaa & sinne kuului ihan hyvää. Ajattelin käydä kesällä myös katsomassa paikan päälle miten siellä menee !?

Arkisissa askareissa sain taas tilastoja täydennettyä, maksoin yhden velkani, ehdin välillä ottaa aurinkoakin ja heitin toista kertaa tänä kesänä tikkaakin muutaman heiton 42 sentään tuli viimeisen lipsahduttua seiskaan. Ei nyt tässä kiireessä jaksa heti muuta muistaa mutta monenlaista kommunikaatiota täynnä koko päivä, kuuntelimpa samalla surffaillessa viime torstain metalliliiton(kun oli mennyt ohi) yle areenasta. Nyt täytyy lähteä pelaamaan tennistä ! =) Palaamisiin..

Valekevät !  1

Parin kolmen hikoiluttavan + asteisen päivän jälkeen on lumi saanut kovaa kyytiä ja nurmikkoakin näkyy jo monessa paikassa. Kovasti on näkymä ikkunastakin muuttunut ainoastaan yhden vuorokauden sisällä. Mutta mutta ei se kevät sentään vielä koita ehei ! =D Helmikuukin vielä elämättä.. kyllä se kylmä vielä yllättää ! Itseasiassa nyt onkin luvattu tänne taas kylmempää ja lumisadetta. Nopeestihan nuo ilmat vaihtelee, mut siihenhän me ollaankin jo totuttu näinä outoina päivinä. Farkkutakilla pärjää taatusti ainakin vielä tämän päivän, toppatakilla tuleekin jo aivan liian kova hiki ainakin minun normikävelyvauhdilla.. siitä turhankin tuore muistikuva =-O Mutta nyt stop blogille, taidan mennä tästä päiväunille morjens ! =)

Edellinen