Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

Joulun Ihme ! =)

Systeri sai eilen toisen pojan jihuu ! :) Mitat olivat 3560g & 49cm. Pidän jo niin kovasti hänen esikoisestaan kummipojastani että.. tästähän saadaan hyvä urheilutiimi sitten ! =D Juu oli aika mieleenpainuva hetki eilen kun sain kuulla tästä iloisesta tapahtumasta niin leikin juuri samalla tämän kummipojan kanssa ja kutsuinkin häntä sitten heti isoveljeksi joka sai juuri pikkuveljen :) Siitä tämä 2-vuotias vilperi ei vielä välttämättä tajunnut mitään, mutta oli kuitenkin mukana juhlimassa ja iloitsemassa siitä ! =) Ja mikä parasta, tällä kertaa ei synnytyksessä ollut juurikaan ongelmia kuten viimeksi & synnytysarvosanat olivat kohdillaan :)Hampaitani kehuttiin..

..meinaan hammaslääkärissä ! Ei siksi että niissä ei olisi ollut lainkaan reikiä vaan siksi että ne ovat niin vastustuskykyiset ! =D Joo pitkän tauon jälkeen kävin tarkistuttamassa hampaat. Viime kerralla jäi hoito kesken kun luulin silloin että olen jonossa, mutta yli vuosi kului & tajusin etten taidakaan enää olla..

Joten oli aika taas käydä näyttämässä lääkärille hampaitani ! :P Tiesin kyllä että niissä on reikiä, pari ammottavaa aukkoa on tuntunut jo pitkään kielellä.. niin tosiaan hampilääkäri sanoi että monella muulla hampaat olisivat ajat sitten menneet jo juurihoitoon.. mutta mun hampaat ovatkin hyvät puolustautumaan ja reiän muodostuminen tapahtuu tosi hitaasti ! Jo pienestä pitäen aina on ollut reikiä hampaissa pesusta huolimatta, mutta kiva että hampaani saivat kerrankin jotain kehujakin ! =) Aina näköjään oppii kaikkea uutta ! =D