Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2010.
Edellinen

Tosi-TV-Finaalit viittä vaille valmiita !

Jännitys tiivistyy & vedonlyöntikertoimet näyttivät tältä juuri ennen H-hetkeä !

Nordicbet
Big Brother Voittaja 2010
Marika 1.75
Niko N 2.75
Nino 4.00
Eetu 6.00

Nordicbet
Tanssii Tähtien Kanssa Voittaja 2010
Antti Tuisku 1.20 (jotain sellasta se oli, katos just jo kertoimet)
Laura Voutilainen 10.00(tämän muistan)
Mieletön ero siis, ei kai Lauralla noin pieni mahdollisuus voittaa ole ? Vai pikkutytöt ja vähän isommatkinko ne äänestävät Antin voittoon ? :p


Kolmas kerta ei sanonut toden ! =o

Olin jo valmistautunut tänään illalla kirjoittamaan blogia jonka otsikko olisi ollut "Kolmas kerta toden sanoo".. mutta suunnitelmaan tulikin muutos, valitettavasti ! :/ Olen edellisen kerran päässyt käymään hammaslääkärissä tämän vuoden maaliskuussa. Silloin hoito jäi kesken kun ei ollut kesällä aikoja. No pitkän odotuksen jälkeen koitti syyskuu & olin innoissani että saisi osan hampaista vihdoinkin paikattua ! Kesällä töissä lähti palakin tai iso paikka irti hampaasta. Siihen meni aina ruokaakin.. ja menee muuten yhäkin.. Mutten nyt ihan pienestä lähde valehtelemaan että särkee vaikka välillä puraisu saattoi vähän vihlaistakin. Niimpä odotin kiltisti syyskuuta ja vuoroani !

Noh muistaakseni noin tunti ennen h-hetkeä tuli soitto että hammaslääkärivuoroni on perutettu ! Virkailija ei edes osannut sanoa miksi.. no voi pahus ajattelin ! Noh lohdutukseksi sain sitten kerralla 2 aikaa joiden jälkeen olisi pitänyt alkaa hampaiden olla jo voiton puolella.. sain ajat siis lokakuulle ja marraskuun 23. päivälle & vieläpä tämä tuorein tänään sellaiseen aikaan että olisi ollut normaalia pitempi aika käytettävissä !

Noo lokakuussa tuli taas soitto juuri kun olin lähdössä että hammaslääkäri tai hoitaja oli kipeänä ja aika on peruttu ! Ei hemmetti ole mahdollista ajattelin. Noh sitten samalla kertaa tarjottiin Suolahteen aikaa joka olisi ollut aivan kohta enkä edes tiennyt missä se siellä on.. ja pyörällä en olisi enää ehtinyt ja kellonaikakin oli sellainen että empä keksinyt näin pikahälytyksellä jollekin soittaa autokyytiä. Kiire olisi joka tapauksessa ollut. Ei kiitos tälläistä hyppyyttämistä, kieltäydyin äreänä siitä tarjouksesta !

Noh sitten koitti tämä pakkasen purema marraskuinen tiistai, pesin hampaat & lähdin toiveikkaana kohti Äänekosken Terveyskeskusta ! Koputin hammaslääkärin ovelle & tuttu hammaslääkäri viime tapaamisilta tuli avaamaan ovea. Olin jo sanomassa että jokohan viimein päästäisiin taas asiaan jo melkein naama virneessä.. mutta äkkiäpä kalpenin kun kuulin hammaslääkäriltä ettei hän voi tehdä mitään kun ei ole hammashoitajaa paikalla. Ilmeisesti kipeänä !? Ymmärrän kyllä että sille ei voi mitään jos on kipeänä kun nyt on vähän sellaiset ajatkin & mahdollisesti tuo talo kärsii homeongelmastakin joka lisännee sairastumisia.

Nyt en antanut kyllä periksi vasta kun oli pakko. Pidin hieman meteliä että eihän tää nyt voi olla mahdollista että 3.kerta putkeen ja yli puolen vuoden tauko ettei pääse hammaslääkäriin !? Sanoin että kohta mun hampaat ei enää kestä tätä nöyryytystä tms. Yritin päästä päivystykseen vetoamalla tuohon kolmen kerran peruutukseen, mutta säännöt olivat sellaiset että vain kunnon säryllä pääsee heti hoitoon ! Huh huh, ei sitten auttanut kun taipua kuukauden päästä joulukuussa olevaan aikaan joka oli lähin vapaa mahdollinen & lupasi sentään soittaa heti jos tulee peruutuksia ! Mutta silti..

Puhuin illemmalla muutamien ihmisten kanssa tästä että miten huonosti asiat ovat nykyään terveysrintamalla täällä. On kyllä huonosti järjestetty ettei mitään varahammashoitajaa ole tarjolla. Tiesin kylläkin että tekijöitä ei ole täällä päin kovin paljoa tarjolla, mutta on tää silti melkoista touhua. Pientä lohdutusta sain edes kun kuulin että eräällä jonka kanssa juttelin tänään asiasta, oli hänelläkin peräti 2 peruutusta putkeen ! Etten sentään ole ainoa joka saa melkoisen ontuvaa palvelua.. miettikääpäs sitä kun joku autoa omistamaton yrittää syrjäkyliltä päästä huonojen liikenneyhteyksien saattelemana hampilääkäriin vain kuullakseen sen ettei nyt palvelua olekaan tarjolla !

Aloin suunnittelemaan tänään sitten jo käyntiä yksityisellä hammaslääkärillä. Se maksaa tietty vähän enemmän, mutta sinne päässee jo viikon varoitusajalla !? Otampa heti huomenna selvää heidän palveluistaan. Siihen voi sentään luottaa ! On se kyllä kumma miten Suomen sosiaalipalvelut menevät alaspäin. Ei kai vaan kokoomus ole ollut asialla ? Ei kiitos mitään amerikkaa tännekin.


Nyt taitaa digiboksi taas toimia ! =)

Viikon ajan oli tosi epämääräistä miten televisio näkyi vai näkyikö ollenkaan !? Melkeimpä oli että joka toinen päivä sain sen näkymään ja sen jälkeen en siihen uskaltanut koskeakaan kunnes taas seuraavana päivänä kuunneltiin sitten taas radiota.. kuten tänään Jypin peliä ! Sitten sain pienen tarmonpuuskan ja päätin siivota sopivasti ennen bb-talkshowta, enkä vähäisimpänä imuroida television ympäristö ja johtoviidakko sekä pyyhkiä pölyt laitteista.

Ihan en sen alkuun ehtinyt sillä laitteen tutkiminen oli vielä edessä. Ei meinannut taas tulla mitään vaikka miten päin yritin. Luulin jo että virtajohdon kosketuksessa on vikaa, mutta vika olikin videoissa joka oli digiboksin alla & etenkin sen johdossa ! Sen johto oli kietoutuneena dikiboksin johtoon ja häiritsi siinä niin ettei kuva näkynyt tv:ssä tai se pomppi. Havaitsin sen kun liikuttelin videon johtoja niin jotain alkoi tapahtumaankin. Näitä ei kyl nyt tarvi kun pelkkää tv:tä katselen ajattelin ja tilapäisratkaisuna otin koko videot & sen johdot pois tuosta sekamelskasta toistaiseksi.

No ehtipä jännittävän loppupuolen Big Brotherista sentään näkemään ! Ja olin todella yllättynyt ja vähän pettynytkin(olisi ehdottomasti ansainnut olla finaalissa asti) kun Elisabeth joutui lähtemään.. häiritsiköhän ihmisiä hänen viikolla puhumansa taustansa itsestään ja vapaa kasvatus ?? Vai kenties tuo loputon kiroilu & lemmennautinnot Petrin kans.. who knows !?

No mutta palatakseni omiin puuhiini, hieno homma, paitsi että digiboksin mysteeri selvisi samalla iskulla koti on nyt myös raikkaampi ! :)


Urheiluradioo & Ronaldon kuumana käymistä..

Kuuntelin pitkästä pitkästä aikaa Radio Suomesta Urheiluradion kiekkokierrosta.. kunnolla kuunnellut varmaan edellisen kerran joskus 90-luvulla lätkää.. Niin siihen on myös syy että miksi kuuntelin juuri tänään ! Digiboksissa tai televisiossa on jotain häikkää eikä jaksanut alkaa johtoviidakkoa ja muuta niin tarkkaan alkaa tarkistella. Joten kun ei telkkaria voi nyt kunnolla katsella, kuunnellaan sitten radiota ! =D Onkohan sillä yhdellä lakolla nyt vaikutusta.. ? Kiitos vaan Kärpille että tuli niukasti positiivinen tulos kiekkovakiota ja paria tuplaa pelaamalla.

Christiano Ronaldo oli tehdä eilen melkoisen komean maalin ! Nani meni vaan pilaamaan sen.. toivottavasti eivät nyt sentään riitaudu tuon johdosta !? Voittivathan sentään pelin upeasti 4-0 Espanjaa vastaa WOU ! Tässä kuitenkin se tilanne ja Ronaldon pillastuminen..
http://www.blick.ch/sport/fussball/international/ronaldo-frust-nach-aberkanntem-traumtor-160945


Rentoutuminen oli päivän teemana.

Tämän viikon olen nukkunut uuden tyynyn & petivaatteiden kera. Onkin maittanut uni harvinaisen hyvin :) Tyyny tuntuu olevan oikein hyvä, ainakin parempi kuin jo vähän huonoksi mennyt edellinen. Seuraavaksi olisikin sitten uuden sängyn hankkiminen tässä jossain vaiheessa..

Kävin tänään myös yli puolen vuoden tauon jälkeen akupunktiossa. Vaikuttikin heti pitkästä aikaa tuntuvasti. Aineenvaihdunta lähti ainakin heti liikkeelle & muistin taas miten unelias olo tulee aina session jälkeen..toivottavasti se vaikuttaa myös nukkumiseen jo ensi yönä.. hmm nam nam ah uudet puhtaat petivaatteet odottavat jo sukeltamista vällyjen väliin ja ehkäpä kohta onkin aika vajota hyvissä ajoin syvään uneen.. =)


Suhtaudun tähän "hieman" skeptisesti ! =D  1

Missäköhän tämä mahdollisesti ilmenee elämässäni, hmm ? =D En ole niin tarkkaan oman karttani erikoiskuvioita tutkinut, mutta olin kyllä tietoinen tästäkin. Eilen tutkailin yhdeltä sivulta vähän ja löysin tälläisen tulkinnan yhdestä kuviosta kartallani :

Mystinen suorakaide

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli riidoissa. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

Onko kyse mainoskikasta tilata lisää tietoa vai onko tuo tosiaan muka niin harvinainen kuvio !?!


Jälleen voitollista pelaamista ! =)

Pientä nostetta havaittavissa taas.. lauantain helmenä oli Wigan & sunnuntai oli varsinainen pelipäivä tällä kertaa & erityisesti 3 hyvää kohdetta sieltä löysin ! Malaga vaihtoi vastikään valmentajaa huonosti menneen alkukauden johdosta etenkin kotipeleissään. Viimeksi voittivat jo Cupissa uuden valmentajan alaisuudessa ja jatkoa oli odotettavissa sarjanousijan kustannuksella. Veikkauksen kerroinkin oli ihan riittävä vaikka ulkomailla oli parempiakin tarjolla jotka tosin ehtivät jo tipahtaa loppuviikkoa kohti hitailta pelaajilta.

Racing-Espanyol tilastotasuri. Espanyolilla ei ollut vielä yhtään tasapeliä 10 kierroksen jälkeen & Racing on ollut vieraissa harvinaisen huono joten uskoin että kotipeleissä se kompensoituu nyt tällä kaudella & tuskin häviävät nyt hiukan tasokkaammalle Espanyolille. Vielä kun otetaan huomioon että joukkueet ovat keskenään nyhjänneet todella usein tasan, en epäröinyt pelata tätä peliä tasuriksi !

Parma otti viikkopelissään vasta kauden toisen voittonsa ja uskoin nosteen jatkuvan kun saivat vastaansa Barin joka ei jostain syystä ikinä pärjää Parmalle.. näyttää tulevan Barille se perinteinen vaikea 2.kausi sarjanousun jälkeen. Viime kaudella he yllättivät komeasti pelaamalla varsin hyvän kauden jolloin putoaminen ei ollut lähelläkään. Etenkin kotipeleissä se oli rautaa ! Tällä kaudella on ollut toisin.. kun katsoin Barin entisiä pääsarjakausia jolloin se on pudonnut, kotitappioita on ollut runsaasti.. ja nyt kun tuli heille vielä se mahdoton voitettava, oli pelivalinta hyvällä yli 3 kertoimella selviö ristivaarasta huolimatta !

Keskinäiset :
Sun 21/03/10 SEA Bari 1 - 1 Parma
Wed 28/10/09 SEA Parma 2 - 0 Bari
Sat 04/04/09 SEB Bari 0 - 2 Parma
Mon 10/11/08 SEB Parma 1 - 1 Bari
Sun 11/03/01 SEA Parma 4 - 0 Bari
Sun 05/11/00 SEA Bari 0 - 1 Parma
Sun 12/03/00 SEA Bari 0 - 1 Parma
Sun 31/10/99 SEA Parma 2 - 1 Bari
Sat 13/03/99 SEA Parma 2 - 1 Bari
Sun 08/11/98 SEA Bari 1 - 1 Parma
Sun 01/02/98 SEA Parma 1 - 0 Bari
Sun 31/08/97 SEA Bari 0 - 2 Parma
Sun 21/04/96 SEA Parma 3 - 1 Bari
Sun 17/12/95 SEA Bari 1 - 1 Parma
Sat 13/05/95 SEA Parma 1 - 0 Bari
Sun 18/12/94 SEA Bari 1 - 2 Parma

Neljännen kohteen hakeminen oli vähän vaikeampaa & tein 3 järjestelmää näiden 3 kohteen kautta ja vaihtelin aina neljännen kohteen joka oli aina pieni ylläri. Italian Serie A:n vierasvoittoja sinne hain hyvillä kertoimilla mutta ne eivät pitäneet :/ Kuitenkin joka järjestelmästä tuli positiivinen tulos kun nämä peruskohteet osuivat tosiaan kaikki.. =)

No ihan rikastumaan ei tällä kertaa päässyt kun oli sen verran maltilliset panostukset, mutta se on joka kerta aina mukavaa kun pelaamisesta on ollut kuitenkin jotain hyötyä edes muutamien kymppien muodossa jännityksen lisäksi :) Mutta nyt katseet jo tälle viikolle ! =)

Blogiaihe Osa IV. Yksi esimerkki 3:sta järjestelmästä jossa neljännen kohteen löytäminen tuotti vaikeuksia.
Blogiaihe Osa IV. Yksi esimerkki 3:sta järjestelmästä jossa neljännen kohteen löytäminen tuotti vaikeuksia.
Blogiaihe Osa III
Blogiaihe Osa III
Blogiaihe Osa II
Blogiaihe Osa II
Blogiaihe Osa I
Blogiaihe Osa I


PääkohdeHutaisikinOhi,apukohteetPitivät&Blackburn!

Ennen viime viikonloppua katsoin jo että piru vie nythän löytyi hyvä pääkohde v-lopun peleihin, Almeria ! Almeria on hyvää keskitasoa oleva Espanjan pääsarjan joukkue, joka on perinteisesti varsin vahva kotonaan. Alkukausi on mennyt siihen nähden selvästi alakanttiin. Vaikka tappioita on vasta 3, ei voittojakaan ole kuin vaivainen 1, mutta tasureita peräti 5 kpl ! Nyt oli kotipeli perinteisesti suht heikkoa vierasjoukkuetta Sporting Gijonia vastaan. Ja mikä mielenkiintoisin löytö ne henkisesti merkittävät keskinäiset pelit ! Ja siihen kun ynnätään vielä se Almerialta puuttuva kotivoitto, olisi voinut kuvitella että nyt he ottavat sen vaikka väkisin.. mutta niin vain kävi että lopussa johtoasema vaihtui tasapeliksi jälleen kerran.

Keskinäiset Almerian kotikentällä :
Sun 07/02/10 PRD Almería 3 - 1 Sporting Gijón
Sun 10/05/09 PRD Almería 3 - 1 Sporting Gijón
Sat 28/10/06 SED Almería 2 - 0 Sporting Gijón
Sun 02/10/05 SED Almería 3 - 0 Sporting Gijón
Sun 05/06/05 SED Almería 1 - 0 Sporting Gijón
Sun 13/06/04 SED Almería 2 - 1 Sporting Gijón
Sat 11/01/03 SED Almería 1 - 0 Sporting Gijón

Olisi tullut harvinaisen hyvät rahat kun useampi tupla ja järjestelmä olisi osunut Almerian voitettua. Mutta onneksi apukohteet pitivät hienosti ja sitä kautta tuli omat pois ja vähän edes extraa päällekin.. Apukohteet olivat Nancy-Monaco 2 3.50(tulos 0-4), Levante-Deportivo 2 3.20(tulos 1-2) sekä Zaragoza-Mallorca 1 2.25(tulos 3-2) jossa oli onnea kun ratkaisumaali tuli vasta 5:llä lisäminuutilla ! =D Sitten pelasin ulkomaille vielä Man Cityn voittoa West Bromwichista sekä Liverpoolia Chelseaa vastaan tasoituksella sekä sen suoraa voittoa.

Tämän viikon alku alkoi vedonlyönnillisesti hyvin kun haistamani hyväkertoiminen Blackburn(4.25) sekä tasoituksella(1.80) piti. Newcastle oli kuuma joukkue kun oli 3 pelin voittoputkessa & komea päänahka Arsenalista. Mutta heidän otteet ovat kovasti ailahdelleet ja nyt tuli se viime vuosina niin kovin vaikea vastustaja.. yhtälö oli valmis ja oli hyödynnettävä vedot Newcastlea vastaan !

Keskinäiset 10 viime kohtaamista :
Wed 10/11/10 PRL Newcastle United 1 - 2 Blackburn Rovers
Sat 17/01/09 PRL Blackburn Rovers 3 - 0 Newcastle United
Sat 27/09/08 PRL Newcastle United 1 - 2 Blackburn Rovers
Sat 01/03/08 PRL Newcastle United 0 - 1 Blackburn Rovers
Sat 01/12/07 PRL Blackburn Rovers 3 - 1 Newcastle United
Sat 05/05/07 PRL Newcastle United 0 - 2 Blackburn Rovers
Sat 09/12/06 PRL Blackburn Rovers 1 - 3 Newcastle United
Sat 21/01/06 PRL Newcastle United 0 - 1 Blackburn Rovers
Sun 18/09/05 PRL Blackburn Rovers 0 - 3 Newcastle United
Sun 26/12/04 PRL Blackburn Rovers 2 - 2 Newcastle United

Muuten ei ole vielä alkuviikosta tullut kovin moneen kohteeseen tartuttua paitsi Arsenalin voitto Wolvesista tuntui pitävältä pankilta ja sitä se olikin ! Kiitos vielä urheilukanavan vihjeelle Euro-koripallosta jonka hyödynsin lukemalla ottelun perusteet eli ottelu Valencia-AJ Milano 2 3.25(tulos 69-80) jonka kautta tein 3 tuplaa. Ainiin eiliseltä 1 apukohde jo osuikin kun Espanjan Cupissa valmentajaa vaihtanut Malaga 1(2,00) teki sen mitä osasikin odottaa eli otti nosteessa voiton ! Nyt katseet viikonlopun peleihin !!!


Talvea pukkaa !

Virallisesti on vielä syksy, mutta on kai se jo aikakin että välillä on taas vähän luntakin maassa ! Siihen vielä tuulen tuoma viima tänään & kesäkengät(kun on vaan niin lepsuja olleet taas nää kelit) pyöräillessä niin vähän jo tuntui jaloissa ja kasvoissakin. Vähän on siis viilenemään päinkin lumen lisäksi näköjään.. talvi senkus tuut kyllä me ollaan jo kohta valmiina ! =D

Edellinen