Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.
Edellinen

SM-Vakioveikkauksen tilannekatsaus !

Nyt ollaan puolivälissä kun 3 kierrosta on pelattu ! 2.kierroksen jälkeen pääsin käväsemään jo 1000 parhaan joukossa(osallistujia reilut 20 000) & Äänekosken sarjassa hopeasijalla ja ykköspaikallekaan ei ollut matkaa kuin 4 pistettä. 3.kierroksen jälkeen asemat vähän huononivat kun lähdin rohkeasti hakemaan ohipelejä sekä Norwichista että Swanseasta. Ilahduttavaa taas oli haistamani Readingin vierasvoitto.

Huomenna taisto jatkuu jälleen. Tasaista on ollut taas oma veikkaamiseni. Pieni piikki pitäisi vielä saada eli 11 tai 12 oikein jollakin kierroksella niin nousisi taas oikein roppakaupalla. Let' s see what happens next !?!
Tosipaikka : Heavy Metal Bagdad !

Katsoin noin viikko sitten dokumentin Irakilaisesta metallibändistä Acrassicaudasta. Taas kerran voi vain olla onnellinen että on sattunut syntymään tänne kylmään Pohjolaan ! Meidän huolet ovat niin vähäpätöisiä tuolla asuvien rinnalla. Meillä kuitenkin pidetään huolta kaikista ja kun meidän luonteenlaatumme on vähän sisäänpäinkääntyvä ja juro niin emme myöskään ole kovin hullun sotaisaa kansaa & ennen kaikkea meillä on VAPAUS !

Irakissa piti Saddamin jälkeen alkaa paremmat ajat. Mutta toisin on näköjään käynyt nähtyäni tämän dokumentin. Siellä on jatkuva sota käynnissä, ulkona ei kannata olla kovin myöhään tai sinut ammutaan ! Ihan hullua touhua ei voi ymmärtää moista.. Ketkä siellä taistelee keskenään ja miksi ? Pitäisi vissiin tutkia Irakin historiaa selvittääkseen sen. Mutta siellä vapautta ei ole nimeksikään. Mitä se sellainen vapaus on että joutuu lähinnä kotona olemaan koko ajan pelon takia ?

Myöskään pitkät letit ja ns. heavyparta eivät myöskään olleet sallittuja. Tämä Acrassicauda-bändi harjoitteli jossain kaupan varastotilassa joka sekin tuhottiin ja samalla myös osa soittovälineistä. He järjestivät muutaman konsertin kuitenkin ennen tuota episodia & oli ilo nähdä kun irakilaiset nuoret ja vähän vanhemmatkin raskaan rockin ystävät pääsivät kunnolla moshaamaan ! Hauskanpitokin kun Irakissa on vähän niin ja näin. Tuolla sitä ihmiset pääsivät ainakin vähän toteuttamaan kun muuten ympärillä olivat lähinnä sota ja pelko.

Ohjelman toimittajatkin olivat jatkuvassa vaarassa ja ottivat suuren riskin seuratessaan tätä Irakin ainoaa heavybändiä ! Bagdad ei ollut turvallinen paikka & lopulta tämän bändin jäsenetkin lähtivät pikkuhiljaa Syyriaan, joka oli irakilaispakolaisille se normaali suunta. Sielläkään ei ollut helppoa koska heitä pidettiin ihan alimmassa kastissa & heillä oli ymmärrettävästi ikävä kotikaupunkiaan ja sukulaisia siellä vaikka se ei enää hyvä ja turvallinen paikka olisi ollutkaan. Koti kuin koti ja kaverit siellä kumminkin, ymmärtäähän sen ikävän.

Mutta tilanne oli vaan melkein pahentunut joten takaisinpäin ei kannattanut mennä. Syyriassa he heittivät ensimmäisen keikkansa ja toimittajat kuvasivat sen. Mainonnassa ei voinut käyttää sanaa heavy koska se yhdistettäisiin saatananpalvontaan & se ei olisi tainnut olla tuollakaan laillista joten mainoksessa käytettiin sanaa rock. He vetivät sitten ravintolan ekan musiikkikeikan & koska yleisö ei tuntenut bändiä, he alottivat järkevästi tunnetuilla covereilla & Metallican "Fade To Black"-biisistä yleisö todella innostui ! Ja oli aika jatkaa sitten jo omillakin biiseillä.

Ainoa historiallinen homma mitä tämä bändi sai aikaan ei ollut pelkästään että se oli ensimmäinen irakilainen heavybändi vaan he myös pääsivät lopulta Syyriassa studioon äänittämään biisejään ! 3 kappaleen tuotoksen he saivat lopulta aikaan studioajallaan & näin bändi pääsi myös levylautaselle ! =)

Ohjelman loppu oli vähän surullinen kun pari näistä bändin kaveruksista joutuivat myymään soittimensa maksaakseen vuokran & he ovat yrittäneet päästä Syyriasta tietty muuallekin mutta tietäähän sen miten vaikea irakilaisten on päästä sieltä esim. tänne Eurooppaan kun maine hulluista pomminräjäyttäjistä on mitä se on. Mutta bändi jäi edelleenkin haaveilemaan siitä että saisivat soittaa heavyään rauhassa ja kasvattaa vapaasti pitkää tukkaa ! Jäi sinne niiden kitaristi vähän parempiin asemiin kun pääsi pitämään kitaratuntejakin, mutta olisi se vaan vaikeaa olla irakilainen =/ Eivät he kaikki hulluja ole.. ihan tavallisia ihmisiä kuitenkin tämän bändin jäsenetkin. Ajatuksia herättävä dokumentti todellakin !


Sisä-Suomen Lehti 50 vuotta !

Alkuunsa pieni gallup : Kuinka moni on lukenut tai edes nähnyt tälläistä lehteä ?

No me täällä Äänekoskella luemme tätä paikallislehteä & pysymme näin ajan tasalla mitä täällä aina tapahtuu. Ilmestyy normaalisti muuten 3 kertaa viikossa ! Itse olen lukenut lehteä jo aika pitkään säännöllisesti lähes lehti lehdeltä. Tosin en nyt aina niin tarkkaan, mut kyllä uusi numero vähintäänkin tulee aina vilkaistua :)

Tänä aamuna ilmestyi tosiaankin 50-vuotisjuhlanumero & onnittelut siitä !

Sisä-Suomen Lehti 50 v.
Sisä-Suomen Lehti 50 v.

Yllätyin melkoisesti ! =O =D

Kun aamulla herätessäni kävelin ikkunan luo & katsoin ulos ja näin lunta ! =o Ja vielä noin paljon ! Ei siellä nukkumaan mennessä ollut ollenkaan valkeaa.. Tällä kertaa ensilumi tuli keskimäärin normaalia aiemmin. Yleensä se tulee täällä tossa 20. lokakuuta & lähipäivinä yleensä etiäpäin mitä oon seuraillut. Taitaa tulla pikkuhiljaa talvi..


Leikkimielinen'Ketä-BB-henkilöä-muistutatTesti'!=D

Huomasin Facebookissa että yksi kaveri oli tehnyt tälläisen höpsön pöpsön testin. Btw tähän väliin fakta että mulla on peräti 2 Cityn kautta tutuksi tulleita kavereita Facebookissa & just se toinen niistä oli tehnyt tän testin ! =D Et kyllä tää on vaan hyvä paikka.. =P Ei vainen, onhan niitä kavereita täällä Cityn listoilla monta kymmentä lisää, mutta ei sillei et ois jäänyt pysyvästi aktiivisiksi kavereiksi et ois viitsinyt Facebookissa pyytää kaveriksi. Tääl on lähinnä niitä unohtuneita hyvän päivän tuttuja. En edes muista varmaan enää kaikkia täältä kaverilistalta kun suurimman osan kanssa en oo varmaan vuosiin jutellut sanaakaan.. x) Mut niin nyt pienen aasinsillan kautta siihen testini tuloksiin :

Ketä BB-talon asukasta muistutat? Hei oikeesti, olet Marika!
Olet positiivinen ilopilleri ja energinen hössöttäjä.
www.mtv3.fi

Oh no nyt se sit selvisi; oon lepso ! x) Kuinka tän nyt äidillenikin kertoisin.. :P


Vakiota, vakiota & vielä kerran vakiota ! =D

Viime päivinä ajatukset ovat seilanneet aika vahvasti Vakioveikkauksen maailmassa ! Torstaina oli lätkävakio, joka taisi olla järjestyksessään nyt toinen syksyllä. Minulle syksyn eka mihin osallistuin. Sen myötä laitoin Suomen & Ruotsin pääsarjat tilastojen osalta kuntoon. Jääkiekkoakin pelailen silloin tällöin, mutta tilastot ovat välillä vähän niin ja näin verrattuna jalkapalloon johon panostan paljon kovemmin. Aivan voittoon asti en tällä kertaa kuitenkaan päässyt jääkiekkovakiossa.

Sitten perjantaina oli EM-karsinta futista Vakio täynnänsä & nyt sain napsittua hyvin pikku järjestelmällä kohteita yksi toisensa jälkeen kiinni. Ei se kovin vaikea rivi ollutkaan, mutta haistoin ettei Italian vierasvoitto ole läpihuutojuttu P-Irlantia vastaan joten siinä oli ristivarmistus & yllättävän vähän pelattu Bulgarian voitto Walesista vieraissa oli prosenttien valossa kierroksen suurin yllätys joka tosin ei minua yllättänyt ollenkaan. Ainoa väärin mennyt kohde oli Sveitsi joka hävisi vieraissa Montenegrolle. Mulla oli x2 siinä. Sveitsi on varsin vaikea voitettava koska osaa puolustaa hyvin & en uskonut että Sveitsi tekee 'Suomet' ja häviää 2 EM-karsintapeliä putkeen. Harvinaista kuitenkin Sveitsinkin tasoiselle ryhmälle. No tulipahan edes muutamat kympit.. eikä jossitella täysosumalla alavoittoineen..

Sitten tänään launtaina alkoivat ne Vakioveikkauksen SM-kisat. Ei ihan helppo rivi vaikka ne ihan parhaat ryhmät pitivätkin. Ihan ok oli tuo 9 oikein kisarivini tulos. Ompahan joku 2000. yli 20 000 osallistujan joukossa ! =D Parannettava toki on. Se on niin pienestä kiinni. Jokainen osuma merkkaa niin paljon.. joten huolella on rivit tehtävä. 10 oikein oli vähän ennen loppua kunnes yhtäkkiä tuli 2 pahaa tyypillistä loppuhetken muutosta & oli enää 8 oikein. =/ Kunnes huh Charlton tasoitti vielä heti perään ja pääsi edes siihen 9:ään. Äänekosken listalla olen eka kierroksen jälkeen 9. Yhdellä oli 11 ja neljällä 10 oikein täällä. Yritetään nyt taistella ensin mitalisijoista Äänekoskella & jos menee erityisen hyvin homma eteenpäin niin tavoitellaan suurempia ja samalla myös lunastuksia ! =)


Jippii, ystävät kokoontuvat ! =)

Liityin 3 viikkoa sitten tiistaina 14.9 Facebookiin & tänään tuli 60 täyteen ystävien määrässä.. =) Ihan hyvä siihen nähden ettei näin vanhalla enää kaikki samanikäiset kaverit viihdy sellaisissa humputuksissa eikä vanhoja koulukavereitakaan niin vaan aina sieltä löydä kuin toivoisi.. :p No panostetaan sitten nuorempiin ystäviini ! =D Jatkan etsimistä kuitenkin & toivottavasti jotkut yllättävät ja löytävät myös minut !? =D Mut kiva homma, on toi Facebook ihan hyvä juttu kunhan ei turhaan siellä tuntikaupalla roiku :)


Edellinen