Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2006.
Edellinen

FIRE STILL BURNS..

Aina tuntuu että nää Meripäivät loppuvat ikäänkuin kesken kun tääl oon ollut. Hienoa huomata ettei sitä ehkä sittenkään ole vielä niin vanha, kun nämäkin jaksavat yhä innostaa.. =) Mutta mikäs siinä ihmisvilinässä ollessa ja uusia kontakteja solmiessa. Huvin jälkeen aion nyt tehdä täällä jotain hyödyllistäkin eli pieni urakka olisi tiedossa..
KEITELEJAZZ 2006

..pyörähti keskiviikkona käyntiin 22.kerran. Pientä mainontaa, kun on kerran näitä harvoja Äänekosken vuosittaisia tapahtumia. Perinteiseen tapaan myöhästyin eka bändistä, mutta ehdin näkemään Poets of the Wallin ja PMMP:n. Keskiviikko on ollut jo muutamia vuosia enemmän suunnattu nuorisolle kuten nytkin ja tämä 4päiväinen tapahtuma keskittyy päivä päivältä enemmän jazzin suuntaan. Viime vuoden missasin, joten oli kiva olla taas täällä menossa mukana.


KALJA TEKKEE HYVVÄÄ !

Ostin tossa tänään 12-packin kaljaa. Eiköhän noilla huominen ilta lähde hyvin käyntiin.. =p Noh oon mä toki tänäänkin jotain liikuntaa harrastanut. Päätin rangaista itseäni herkuttelusta, joten kävin yli 2 tunnin reippahalla lenkillä ! =D Varsin hoikassa kunnossa tässä silti yhä ollaan, muttei pieni kiristely ole koskaan pahitteeksi.. =)


TIETOKONEPELEISTÄ  2

Olen auttamatta jäänyt jälkeen tietokonepelien kehityksestä. Silloin lapsena ja nuorena niitä tuli kovasti pelattua, muttei oikein millään meinaa enää malttaa kuin hyvin harvoin. Viimeinen kunnon buumi tais olla noi futispelit, joita onkin aina tullut pelattua. Etenkin nuo manageripelit ovat ollet kiehtovia. Mulla commodore 64 oli se kone millä näitä pelejä tuli pitkään speelattua. Oishan se vieläkin ihan kivaa pelailla, mutta aika meinaa mennä aina kaikkeen muuhun. No täytyykin tästä lähtien varmaan pyhittää silloin tällöin hetki aikaa tietokonepeleille. Eiköhän se aika löydy jos vaikka vähentäisi blogien kirjoittelua.. =D

Nykyään löytää onneksi netistäkin pelejä. Pari sivua multa löytyykin suosikeista, ainakin "2flashGames" & "coffee break arcade". En oo jaksanut etsiä järjestelmällisesti miten hyviä pelisivuja netistä löytyykään, mutta vinkkejä otetaan kyllä mielellään vastaan ! ;)


ASPEKTIT, TRANSIITIT, HUONEET, PLANEETAT..

Olipa ilahduttavaa käydä äsken keskustelu täällä cityssä yhden henkilön kanssa joka ymmärsi astrologiasta muutakin kuin että milloin itse on syntynyt. Tästä tuleekin mielenkiintoista, jos oppii tuntemaan toisen kartan kautta ennen muuta tutustumista. Onkin jännä nähdä aavistaako toisen toimintamallin jo etukäteen. =D No ei vaines, onneksi me ihmiset ollaan niin hetkessä ja sattumassa aina kiinni, että eipä sitä toista opi tuntemaan kunnolla vasta kuin vuosien jälkeen. Mutta itsensä ja toisen ymmärtämiseen tämä astrologia on mainio oppi. Kuitenkin tämäkin on eräänlaista käyttäytymisen tutkimista jossa mukana sitten taivaankappaleiden asentoon perustuvaa "tiedettä".


TAAS KERRAN VEDONLYÖNNISTÄ

Taas saa hieman vaihtelua kun huomenna alkavat jotkut ammattilaisten Darts kisat. Näyttävät olevan täynnä lähes pelkästään englantilaisia heittäjiä. Onkohan kyseessä joku suljettu ammattilaispiirin kisat ? Enpä oikein noista ole enää niin selvillä. No onneksi joskus tullut seurattua mitä harvakseltaan tv:stä on saanut lajia nauttia vuosien varrella. Laji kiinnostaa kun itsekin on tullut joskus melko ahkeraan viskeltyä. Näyttäis olevan yhä samoja vanhoja nimiä kisoissa mitä itsekin muistan. On muuten hieno laji seurapelinä, kokeilkaapas joskus !Edellinen