Kesäkuussa tapahtuu..

Edellinen

Tenniskausi avattu !  4

Olen aina pitänyt tenniksestä, joten oli aika lopettaa 3 vuoden hiljaiselo sen harrastuksen parista ! Kuitenkin perinteisesti yleensä kesäisin on tullut vähintään aina muutamat kerrat sitä pelattua. Vuosien varrella on vastustajatkin vaihtunut, mutta koko 2000-luvun se on ollut sama. Pienen lämmittelyn jälkeen on ollut tapana sitten pelata 1-2 kokonaista tennismatsia fiiliksen, tarpeen ja kelien mukaan. 3 erävoittoa toiselle & 1 matsi olisi sitten siinä.

Sulkapallolla ylimääräinen paino ja rasva lähtee toki tehokkaammin. Viimeksi sitä enemmän pelatessa lähti 10 kiloa varsin nopsaa tahtia. Katsotaan miten nyt tenniksellä. Extrana kävellään vielä aina tenniskentälle ja pelattuamme takaisin eikä se mikään ihan vartin matka ole suuntaan kovaakaan kävellessä. Joten jos pelaa vaikka 2-3 tuntia tennistä, niin kyl tuntuu jo takaisinkävelykin eli hyvää treeniä !

Tänään joutui tyytymään vielä vähän vähempään koska sade vaikeutti melko pian jo pelaamista ja teki kentän lopulta vaaralliseksi. Joten kunnon peli jäi vähän kesken ja lopuksi lätkittiin vain tuntuman parantamiseksi peliin. Yllätyin, kun tennis oli kuin pyörällä ajo 3 vuoden tauonkin jälkeen. Kerran jotenkin oppinut ja vähän kuin olisi eilen viimeksi pelannut, etenkin syötön osalta. Pallottelussa tosin on harjoituksesta useammin apua niin virheitä sattuu vähemmän. Tästä on kuitenkin hyvä taas aloittaa ! =) Torstaina tai perjantaina seuraavan kerran.


Venäjälle !  2

Olen lähdössä noin vuorokauden päästä yöstä kohti Venäjää ensimmäistä kertaa ! Pidetään mukava reissu ja tehdään samalla vähän hyväntekeväisyystyötä viemällä kaikkia tarpeellisia tavaroita lastenkotiin.

Jaahas edellinen blogipäivitys toukokuulta 2013, sitä ennen 2012 heinäkuulta & viimeksi vähän tiiviimmin on tullut blogeiltua toukokuussa 2012. Onhan tässä ollut kirjoittamisen aihetta tietty, mutta en ole nyt laittanut aikaani tähän. Ehkä Facebook on se joka on tullut vähän kuin tilalle.

"Mustat lesket" kotimainen tv-sarja ehkä muistutti blogeista kun siinä käsiteltiin hauskasti mitä ongelmia nykyaikana voi esimerkiksi tulla sen kautta. Mutta tämä blogiavautuminen oli nyt tässä, privet !Ajatuksiani urheiluvedonlyönnistä !

Kirjotetaas pitkästä aikaa blogiinkin jotakin ! Anteeksi pötköön kirjoittaminen, mutta ei nyt jaksa enää Facebokiin "runoiltua" tekstiä kappaleisiin jakaa. Aiheena on rakas harrastukseni urheiluvedonlyönti joka on alkanut tuottamaan yhä paremmin, tasaisemmin, varmemmin & ammattimaisemmin ottein että menestyksen hedelmiäkin on päässyt jo yhä useammin poimimaan.

Aika hyvä vetoviikonloppu oli taas. Tietty aina kun voitollisesti pelaa, voi olla jo sinänsä ihan tyytyväinen. Viikko toisensa jälkeen on syytä tulla yhä pro-maisemmaksi pelaajaksi. En pelaa käytännössä enää kuin sinkkukohteita. Joskus jos Veikkauksella on joku oikein hyvä ylikerroin ja sitä ei voi pelata sinkkuna, saatan sen kautta pari tuplavetoa pelata. Mutta muuten kaikki muut räpellykset olen jättänyt pois. Ennen isompien voittojen toivossa kerralla olleet isojen kertoimien järjestelmätkin olen toistaiseksi ainakin jättänyt pois. Ehkä kerran pari vuodessa poikkeustapauksessa noillakin tietty voisi olla yhä paikkansa. Koska jalkapallosarjatietämykseni alkaa olla jo sitä luokkaa että koluamatta on enää Afrikka(sarjat mitä niistä voi vedonlyönnissäkin pelata eli ei kovin monta) sekä tiettyjen Europan sarjojen tyyliin Malta vielä sen suurempi tietämys paitsi että tiedän sieltä jo joukkueitakin, ei tarvi enää turhaan hötkyillä ja pelata pienestä tarjonnasta alikertoimisia kohteita vaan valita kertoimien & kokemuksen & tietämyksen kautta parhaat kohteet päältä laajasta valikoimasta sarjoja missä sillä kierroksella tuntuu olevan pelattavaa. Jääkiekosta tiedän myös jo jonkin verran. Muut lajit ovat vielä enemmän amatööriasteella mutta on niitäkin aina joskus tullut pelattua(tennis, yleisurheilu, koripallo, lentopallo, pesäpallo, mäkihyppy, salibandy jne.). Mutta pääpaino on jalkapallossa ja sen otan ensin aivan kokonaan haltuuni ennenkuin alan kovin ihmeesti syventymään muihin lajeihin. Minua ei nykyisin harmita niinkään rahallisesti kohteet joita vain meinasin pelata mutten silti pelannut vaan siksi että nuokin olisi ollut asiantuntemuksessani noukittavissa mutta kun ei ehtinyt niin paneutua juuri nyt ihan täysillä vedonlyöntiin, empiessään jotain kohdetta tai alkuviikosta meinaamani loppuviikon hyvä pelikohde unohtuu sitten lopulta pelata kokonaan. Nämä ovat näitä vähän vatsasta kouraisevia asioita ja huteja sillä kun panostaa johonkin asiaan kunnolla, haluaa tietty olla menettämättä kovan työn takana olevien helmikohteiden hyötyjä matkan varrella. Eli loppujen lopuksi tässä ei todellakaan ole kyse pelkästään vaan rahasta vaan myös omasta ammattiylpeydestä ja asiantuntemuksesta sekä haastavasta mukavasta harrastuksesta.


Maatalousmessut & paljon hierontaa ! =)  4

Kävin eilen itselleni varsin "eksoottisessa" tapahtumassa kun käytiin Kiuruvedellä maatalousmessuilla ! Ei etukäteen välttämättä se ihan kiihottavin ajatus itselleni, mutta päätin jo ennen matkaan lähtöä että tämä tulee olemaan rento opintomatka hieman tuntemattomaan.. yksi kamuni on maatalon poika alunperin niin pitihän sitä hänen kunniakseen lähteä mukaan katsastamaan että mitä tälläisissä tapahtumissa oikein tapahtuu ? =)

Noh ihan informoidakseni teitä arvoisat blogini satunnaiset lukijat, opin eilen että Kiuruvesi on Suomen toiseksi eniten maitoa tuottava paikka. Vain Kokkola on edellä ja sekin johtuu sen uusista kuntaliitoksista pienempiin pitäjiin. Kiuruvesi oli aika pieni paikka tietty pienen keskustan kera, mutta r-kioskin sieltäkin löysin kun aamulla lähdettiin jo 7 jälkeen liikenteeseen niin ei ennättänyt vilkkaan jalkapallolauantain vetoja vielä kotona tehdä ! =D

Oletin että lehmiäkin olisin messuilla nähnyt, mutta eipä niitä nyt tällä kertaa ainakaan ollut vaan näytteilleasettajat & isot maatalouskoneet veivät suurimman messuhuomion. Oli siellä toki hevonen kärryineen joka liikkui ympäri aluetta sekä lapsille suunnatut hepat ja ponit sitten vielä erikseen. Tämä nyt ei ollutkaan niitä ihan suurimpia lentokentän kokoisia maatalousmessuja mistä olen kuullut sillä näitä ei vielä monesti oltu tuolla järjestetty joten se ei ollut vielä nin äärimmilleen kasvanut tapahtuma vaikka näytteilleasettajia mielestäni aika paljon olikin ja joitain muitakin myyjiä tietty sapuskoiden osalta.

Noh jotain opinkin maatalousasioista vaikka aika lailla päähuomion veikin kaikkiin mahdollisiin arvontoihin osallistuminen, ilmaiskarkkien syönti sekä ilmaiskynien kerääminen joita sainkin matkaani peräti 9 kpl ! =D Näillä HK:n, jyväjemmarien & Savon voiman jne. kynillä pärjääkin taas vähän aikaa urheiluvedonlyönnin maailmassa.. :p Arvontotuloksia odottaen siis..

Niin olipa erikoinen lauantai muutenkin nimittäin hieronnan osalta.. pidän todella paljon hieronnasta ja on mulla 2 ihmistä joita silloin tällöin pyydän hieromaan tietty itsekin sitä antaen, mutta paljon enemmän ja useammin sitä saisi kyllä olla tarjolla kun en kerran hierojallakaan käy. Kuitenkin treenaan painoilla aikas säännöllisesti ja jumeja ja jäykkyyksiä välillä kyllä on ! Noh mutta lauantaina sain kokea jotain ennenkuulumatonta kun peräti kolmet eri kädet kävivät päivän mittaan hartioillani ja selässäni ah.. :) Maatalousmessuilla melkein heti ensimmäiseksi tuli törmättyä johonkin kylpyläpalveluja tarjoavaan esittelijään jolla oli ihmisiä piristävä ilmaishieroja mukanaan..

Sinne vaan etunenässä siis ! =D Minua ennen mummo sai varmaan vähän pidemmän hierontasession kun jonoja ei siinä vaiheessa vielä ollut, mutten ollut siitä katkera että vähän vähemmän sain hierontaa kun jonoa jo vähän ilmaantui.. sillä sainhan tätä herkkua vielä paljon jatkossa lisääkin ! =) Ihan hyvältä tuntui kun hartioita ja selkää tämä naishieroja vähän hieroskeli :) Sitten vähän myöhemmin oli toisessa pisteessä hierontalaitteita tarjolla kokeiltavaksi ja ostettavaksi. Samoilla palloilla pystyi koko kehon jalkapohjia myöten käymään läpi. Kokeilin vähän eri kohtia selästä sekä niskaa ja naisvirkailija puristi muutaman kerran itsekin hartioistani.. tästähän taitaa tulla kiva päivä ajattelin ! =D

Välillä tuli erikokoisia tappejakin eri kokoisiin reikiin laiteltua pienen kisailun muodossa yhdessä pisteessä jossa oli tälläinen kilpailu jossa otettiin aikaa ja paras sitten palkittiin.. Päivä meni mukavasti leppoisten savolaisten keskellä jopa niin leppoisasti että hartiathan siellä vähän paloivat kun ilmakin suosi :) Noh mutta tämä yksi kamuni on myös etevä hieroja joten vielä illan päätteeksi 3. tehokkain ja kokonaisvaltaisin hieronta oli sitten edessä ! =) Melko rentoutunut fiilis siis messujen jäljiltä :)

Niin ja ainiin ne Olympialaisetkin ovat nyt jotka kyllä kovasti kiinnostavat aina kun niitä vaan ehtii seuraamaan joten nyt on keskittyminen suunnattu sinne ja tsemppiä juuri nyt etenkin suomalaispurjehtijat jotka tänään aloittavat & suomalaisnaispyöräilijälle joka onkin jo paraikaa on kilpailemassa hyvissä asemissa.. ! =)


Keitelejazzit alkoivat taas Äänekoskella !  1

Päätän hiljaiseloni blogien osalta tähän.. tapahtumia on kesällä jo tähänkin mennessä kyllä riittänyt, 2 kertaa tuli Helsingissäkin kesäkuussa käytyä ! Ensin olin katsomassa Metallicaa Kalasatamassa & sitten Tuskassa Suvilahdessa. Keskiaikaisilla markkinoilla ja melkoisessa luxusmökissä esim. olen myös jo ehtinyt käydä ja nyt v-loppuna olisi taas menoa..päivittämistä olisi siis riittänyt mutta se tapahtuu itselläni nykyään enemmän tuolla Facebookin puolella ja kun aika on rajallista niin on ollut nyt luonnollista että blogien teko jäi joksikin aikaa kokonaan pois. Kun töissäkin käyn, teen yhä lisäbisnestä urheiluvedonlyönnillä ja harrastuksiakin on, niin jostain on pitänyt luopua toistaiseksi ja se on ollut nyt tämä blogien kirjoittelu.

Mutta sitten tähän päivään ja etenkin iltaan. Mietin tuossa eilen ja tänään että meniskö enkö menis vai menisinkö sittenkin katsomaan sitä illan settiä Keitelejazzeilla joka taas perinteisesti alkoi enemmän nuorille suunnatulla kattauksella. Varaakin olisi nyt kyllä ollut vaikka 40 euron lippu sinänsä kallis olisi ollutkin. Ilma oli sateinen ja kun mikään bändi ei kuitenkaan erityisesti kiinnostanut tarpeeksi paljon niin jätin sitten lopulta väliin kun huomenna ilmaiskonsertissa olisi paikallista heavyäkin tarjolla ! =) Illan esiintyjät olivat nyt tänään siis Reckless Love, Slade & Michael Monroe. Siis sinänsä ihan ok kiinnostava kattaus sillä en ketään noista ole livenä nähnyt, mutta en ollut nyt sellaisessa biletysfiiliksessä ja kun Metallicakin tuli nähtyä jo aiemmin kesällä niin ei nyt päässyt enää tarpeeksi euforiseen tilaan ja tosiaan tuo sateinen kelikin vielä..

Lähdin sitten ruokaostoksille ja sitä vettähän tuli taas joo.. mutta sadetakki oli matkassa ja kävin jopa 3:ssa eri kaupassa ostamassa ruokaa sekä vähän lisäravinteita ja kun se kerran tässä matkan varrella oli se jazztelttapaikkakin, päätin kuitenkin lähteä haistelemaan niitä jazz-tunnelmia hieman sittenkin. Sillä tuolta yhdeltä sillalta kuulee aina melkein yhtä hyvin kuin itse teltassa noi musiikit.. joten sinne siis ! Yleensä siinä on "varjojazzit"; köyhien, pummien, säästeliäiden ja läpikulkumatkalla olevien ihmisten omat pikkukivat jazzit ! =D Mutta tällä kertaa sade oli pelottanut ihmiset pois. Vain muutama ohimenevä pyöräilijä jäi välillä hetkeksi siihen kuuntelemaan.

Mulla oli kuitenkin hyvä tuuri sillä kuulin melkein kokonaan Sladen melko pitkänkin keikan ja se juuri kiinnostikin eniten koska sitä ei noin vain välttämättä heti uudestaan livenä kuulekaan ja siinä oli minun lisäksi 2 tyttöä(siskoksia) myös sateenvarjoineen joihin sitten tuli tutustuttua siinä samalla Sladea kuunnellessa. Olivat ulkopaikkakuntalaisia, mutta jotain sukua heillä asui täällä Äänekoskella. Ei haitannut välillä yltyvä ja kiihtyvä sadekaan vaikka kauppakassit vähän kastuivatkin. Slade viuluineen oli ihan kuuntelemisen arvoinen ja tytöt myöskin tutustumisen arvoisia =) Enää ei viitsinyt kuitenkaan jäädä odottelemaan roudaustauon ajaksi Monroeta ruokien kanssa kun tytötkin lähtivät tauon ajaksi pois, some other time Mike. Reckless Lovea en ehtinyt lainkaan myöskään kuulemaan, mutta näin kun bändin pojat jakoivat nimmareita ja poistuivat bussiin ja paikalta Sladen soittaessa. Tälläistä varjojazzeilua tällä kertaa.. :)


Lidleilyä & luontoiltaa !!

Täällä oli lidl remontissa, joten muutama viikko meni ilman sen kaupan antimia josta suurimman osan ruuasta aina kuitenkin ostan. Oli vähän hölmöä että aluksi silti lidlen mainoslehtiset putosivat postiluukusta kotiin vaikka kauppa ei ollut edes auki. Äänekoski on kuitenkin tässä lähikunnille jos ei Jyväskylää lasketa, se isoin kaupunki kuitenkin joten kaupassa kävijöitä käy myös lähikunnista ja landelta. Ei varmaan kiva ylläri kun lidlessä oli vain poraus käynnissä.. kun kävivät kääntymässä !? Itsekin erehdyin yksi ilta kun olin tässä flunssassa käymään muka siellä ja just sillon se remontti oli alkanut. Vähän se turha pyöräily kipeänä otti päähän, mutta siitä on nyt jo toivuttu ! =D

No ne lidlen re-avajaiset olivat sitten nyt keskiviikkona. Tottakai kävin siellä sitten töiden jälkeen. Myymälä on nyt sitten uudistettu ja nyt on uunituoreita leipiä ja pulliakin tarjolla entiseen verrattuna ! Maistiaisia niistä olikin nyt sitten tarjolla. Kävin kahvit siellä juomassa & mussuttamassa niitä vehnäksiä. Ei se nyt niin kauheasti ollut muuttunut, mutta vähän tilavampi kuitenkin, ympäristöystävällisempi sekä uudistettu lattia. Tänään lauantaina oli sitten lastenlauantai lidlessä & kaupassa seikkaili muiden mukana myös Pelle Akusti joka tarjosi karkkia ja mehujäätä lapsille. Ulkona oli taas makkaraa ilmaiseksi tarjolla. Ja kävinkin syömässä 2 erilaista herkullista makkaraa ennen Suomen pelin alkamista. Toiseen erikoisempaan makkaraan tykästyinkin ! =)

Sitten kummipoika pyysi siskoani soittamaan minulle, että tulisin leikkimään ja katsomaan jääkiekkopeliä sinne ! =) Matkalla sinne menin päiväkodin ohi ja siellä sain katsella hienoa luontonäytelmää :) Orava oli tiellä ja viime hetkellä vasta huomasi minut kun menin hänen ohitseen pyörällä. Pysähdyin ihmettelemään ja vihelsin oravalle joka alkoi ihmeissään tuijottamaan uteliaana. Hetken kuluttua siihen saapui toinenkin orava. Pentu sekin. He alkoivat leikkimään, pyrähtelemään keskenään maassa ja puussa minusta juuri välittämättä. Viheltelin vieläkin ja välillä yllättävän kesyjen pentujen uteliaisuus oli sitä luokkaa että hyvä etteivät tulleet ihan lähelle. Sitten siihen tuli muitakin ihmisiä ja lähdin jatkamaan matkaa jääden ihmettelemään oravien kesyyttä.

No peli meni sitten miten meni, mutta kovasti leikittiin sekä sisätiloissa että ulkona iloisin mielin :) Luontoiltakin tavallaan vielä jatkui koska siinä taloudessa on jo muutaman vuoden ollut lisko. Mutta sitä harvemmin näkee kun talvisin se on välillä horroksessa ja muutenkin paljon näkymättömissä piilossa. No mutta nyt lisko oli hyvin nähtävissä ihan silmästä silmään. Se nukkui, mutta kun kummipoika koputti vähän lasiin, se avasi silmät. Leikin väsynyttä liskon kanssa aukaisten ja laittaen välillä silmäni kiinni. Se matki vähän minua, ainakin luulen niin eli varsin inhimillinen olento vaikka melko erakko paitsi kyllä se ruokkijansa ja omistajansa kuulemma tuntee.


Sexhibition Jyväskylä.

Tuli lauantaina käytyä pyörähtämässä n.10 tunnin verran katsomassa vähän erotiikkaa ! Koska olen näissä aika paljon jo pyörinyt niin osaan tähänkin suhtautua sekä terveellä kritiikillä että asianmukaisesti. Puitteet olivat tähän mennessä hienoimmat mitä olin nähnyt. Oli satsattu Jyväskylän Paviljongissa valaistukseen ja tilat olivat harvinaisen avarat. Tuli ihan festarifiilis kun oli lavakin niin hieno. Esiintyjinä oli sekä tuttuja kotimaisia kuten Mr. Lothar, BB-Janica & Safyra. Pääesiintyjänä oli upean kaunis Kirsten Price. Ulkomailta oli myös Rob Diesel & Jenny Hard-ohjelmapari joka esitti liveaktia aina mällinheittoon asti joka onkin jo vähän harvinaisempi näky täällä Suomessa..

Kritiikkiä antaisin lähinnä esiintyjien huonoon katsojien mukanaottamiseen ! Oikeastaan BB-Janica oli ainoa joka otti avustajia lavalle "puuhalavan" lisäksi. Ulkolaiset vetivät vaan "kylmästi" oman shownsa ilman avustajia. Liekkö sitten maksettu liian huonoa palkkaa näille ? =D Mitä mä olen näissä tapahtumissa ollut, niin suorastaan outoa näin. Itse olen ollut esim. hollantilaisen pornotähden sekä englantilaisen povipommin kanssa lavalla. Yleisöä oli ihan kivasti. Kuulemma paremmin kuin edellisiltana perjantaina. BB-Nino toimi siellä muuten juontajana.

Puuhalava oli uusi juttu minullekin. Se oli vähän eri kulmassa oleva lava jossa oli myös joitakin ammattilaisten esityksiä mutta huomattavasti vähemmän. Sen tarkoituksena oli innostaa ja kannustaa yleisöä tulemaan tekemään omia temppujaan lavalle ! Jyväskyläläiset olivat kyllä harvinaisen ujoja. Noin ison yleisön joukosta olisi luullut saavan vähän paremmankin shown aikaan. Ehkä oli sen verran nuorta porukkaa pääosin etteivät he kehdanneet tai sitten pariskuntia jotka eivät ole niin avoimia kuitenkaan.. no katsoin lopussa syntynyttä häslinkiä aikani ja ärsyynnyin vaisuun menoon jota Mr.Lothar juonsi, että ampaisin lopulta itsekin lavalle ! =D Otin pitkät housuni pois ja strip-housujen alta raotin yhdelle likalle vähän suuhunpantavaa ja suihinhan hän alkoikin sitten ottamaan ! ;D Hahahaa saatiinhan vähän vipinää. Lähestyin sitten vielä toistakin, mutta hän sanoi vain tanssivansa vähäpukeisesti. Okei oma osuuteni oli sitten siinä, laitoin vaatteet päälle ja poistuin lavalta kohti päälavaa katsomaan että mitäköhän ihmettä siellä oikein tapahtuu =)


Työt & lätkän MM-kisat alkoivat !!

Uusia ja jänniä aikoja siis eletään kun tällä viikolla alkoivat työt uudessa paikassa & tänään alkoivat myös aina kevään jännittävät jääkiekon MM-kisat ! Työpaikka on ainakin alun perusteella aivan erinomainen. Lyhyt työmatka, auttamistyötä, mukavat työkaverit, joustava työaika esim. maanantaina tarttee mennä vasta 10 töihin sekä erilaiset työpäivät. Nyt on talon tavoille totuttelun sekä uuden opettelemisen aika eli kiinnostavaa ja samalla myös haastavaa aikaa elelen.

2 erää takana Suomen avauspelissä ja nihkeä eka peli kuten yleensäkin ainakin numeroiden perusteella. Vedonlyönnissä pelasinkin Valko-Venäjän kahta eri tasoitusvetoa. Saas nähdä pystyykö Valko-Venäjä pitämään pelin tiukkana loppuun asti ? 1 maalin voitto Suomelle olisi mulle parasta sekä isänmaallisuuden että vetojen kannalta. Saas nähdä milloin tulee kisojen ensimmäinen yllätys ? Joko Suomen tai Ruotsin pelissä vai täytyykö odottaa vielä lauantaihin tai sunnuntaihin tai jopa kauemmin ? Jännittäviä ja hyvätasoisia kisoja odottaen ! =)


Keski-Suomi rules !? ;)

Eilen ratkesi Jyväskylän 2. Suomen mestaruus lätkässä ! Viime vuosina runkosarjan perusteella on voinut odottaa jopa useammin noita mestaruuksia, mutta näemmä vähän hankalammalla lähdöllä kauteen tulee paremmat lopputulokset !? =) Olen äänekoskelainen, mutta kyllä tämä nyt pikkaisen lämmittää meikäläistäkin kun "isoveli" voittaa mestaruuden. Ehkei nyt tunnu ihan niin ihmeelliseltä kuin viime kerralla jota mestaruutta kävin itsekin vähän juhlistamassa erikseen järjestetyillä juhlilla viimeksi Jyväskylässä. Lätkäihmisiäkään en oikein ole, mutta urheilumiehenä arvostan saavutusta kyllä. Paras aina voittaa ja kunnia kuuluukin koko hienolle joukkueelle ! =)

Tänään olisi sitten tarjolla vieläkin koskettavampia kultamitaleita.. kun koripallon Huiman naiset kohtaavat finaalisarjan varmasti viimeisessä osassa Lappeenrannan Catzin vieraissa. Yksi suomenmestaruus se heilläkin vain on.. ainakin ennen tätä iltaa ! Viime kullasta onkin jo vierähtänyt muutamia vuosia(2003 se eka) vaikka Huima on jatkuvasti jo vuosien ajan ollut aivan sarjan terävintä kärkeä. Eikä varmaan yllätyskään siis että koripallo on se Äänekosken nro. 1 urheilulaji !? =D Itse olen enemmän kuitenkin jalkapallomiehiä ja kaiholla muistelen pikkupoikana vuonna 1985 katsomossa ollessani Huiman taistelua 1.divisioonan kärkipaikoilla jolloin se melkein nousi peräti silloiseen SM-liigaan. Nyt Huima on jalkapallossa enää kolmosessa ja pari viime kautta mennyt niin junioripitoisella joukkueella että hyvä että siellä on edes säilynyt, mutta nyt onneksi on ainakin vähän lupaavammat ajat edessä kun ulkomaalaisvahvistuksiakin on aika monta uutta. Tätä lajia jos jotain minä käyn kuitenkin lähinnä edelleenkin katsomassa vaikka taso ei olekaan enää niin korkea kuin joskus :)

Edellinen