Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

Paikat kipeenä.. & huutokauppa-asiaa eiliseltä !

Aijai kyl se vanhan paikat mene aika muussiksi näin ensimmäisen työviikon jälkeen ! Työ on tosiaan aika fyysistä, välillä kiireistä & paljoa seisomista. Nimenomaan uusiin kenkiin totutteleminen näyttää vievän aikaa, etenkin toinen jalkapohja on aika pipinä nyt. Mietin kovasti et pitäiskö sitä voidella vai laittaa jotain mobilaattia tms. ? No varmuuden vuoksi laitoin molempia.. astuminen vähän meinaa välillä nyt kyl ontua, mut ehkä se siitä ?! Sitten on nuo sormet ! Vaatii sorminäppäryyttä ja näin tottumattomana vielä tuohon hommaan, ne vähän kipeytyy. Ehkä pahin juttu on kuitenkin tuo usea käsien pesu ja välillä kylmemmässä ja kuumemmassa työskentely, Mutta toivottavasti tuohonkin tottuu pian !? Täytyy voidella nyt vaan ahkerasti käsiä.. sitten vielä vähän kurkkukin reistaileepi ! En sit tiedä et oonko vilustunut kylmätilassa vai hengittänyt jotain ainetta. (Siel oli kyl aika pahoja hajuja yks päivä)

Sitten huutokauppa-asiaa ! Viikko sitten kävin viemässä 4 tavaraa sinne mitä en enää itte tarttenut & eilen ne sitten myytiin ! Vein vanhemman imurini, kahvinkeittimen, tuulettiminen sekä cd/radiosoittimen. Huutokauppa otti välistä 20 %. Voin olla varsin tyytyväinen saldoon verrattuna esim. siihen että joku sai ostettua stereot kaikilla mausteilla (2 kasettipesää, 2 Cd-pesää sekä levysoitin) vain reilulla 10 eurolla ! Kahvinkeitin ja soitin meni vaatimattomasti 5 eurolla, tuuletin ja imurista sentään tuli vähän taistelua 8 ja 16 euroa ! Sain itse niistä 27 euroa & ostin sieltä lahjaksi yhden taulun ja yhden jutun kans ja jäin selvästi voitolle kun niin ajatellaan :) Nyt on pakko lopettaa ! Tarkemmin siitä sitten ens kerralla, moi ! =)


Kolmas päivä uudessa hommassa ja työmatkahöpinää..

Aloitin Pääsiäisen jälkeen uusia urasuunnitelmia ja lähdin kohti tuntematonta uutta työpaikkaa. Tykännyt olen ainakin tähän työnkuvasta ja työporukasta. Samalla saan myös hyötyliikuntaa; paitsi että itse työ on melko fyysistä, hikeä kyllä pukkaa ja omat paidat & työvaatteet vaihtuvat päivittäin; niin myös itse työmatka on sopivan matkan päässä. Ajan sinne pyörällä koska jos kävelisi joutuisi kyllä heräämään turhan aikaisin aina.. ei se nyt niin pitkä matka ole, mutta ennen ja jälkeen työpäivän se on hyvä kuntolisä ! =)

Kerron tämän päivän hassun tarinan joka liittyy työmatkaan. Eilen pyöräni hajosi ja vein sen korjattavaksi(onneksi vasta työmatkojen päätteeksi kuitenkin) joten tänään ajattelin mennä bussilla. En tiennyt minkä näköinen bussi sinne menisi mutta olin ajoissa paikalla. Yksi auto tuli juuri silloin paikalle, muttei näyttänyt oikealle, se lähtikin välittömästi matkoihinsa. Meinasin kuitenkin kysyä, mutta olin sekunnin myöhässä.. no heti perään tuli toinen auto, kysyin meneekö tämä sinne ja sinne ?? No eipä mene kun se edellinen olisi mennyt.. ja paniikki, ei kehtais myöhästyä näin alussa uutta hommaa..

Mutta onni onnettomuudessa, siinä oli eräs nainen joka huomasi päivittelyni ja oli menossa samaan suuntaan & hänelle kävi aivan samoin, hänellekin vuoro oli tuntemattomampi. Hän odotti kuten minäkin että siitä mahdollisesta oikeasta autosta olisi tullut ensin porukkaa ulos.. mutta mitä vielä, bussi pysähtyi sekunnin verran & tosiaankin mietin sekunnin liikaa että onko toi se bussi ? Ajattelin sit et tuskin kun heti lähti matkoihinsa.. olipas huonoa asiakaspalvelua :( Mutta sitten se nainen sanoi että hänellä on työsuhdetaksipalvelu käytössä joten eikun taksin matkaan ja sain kyydin suoraan työpaikan pihalle ja ajoissa eikä mun tarvinut pulittaa siitä senttiäkään =)

Kävelin sitten urheilun kannalta sieltä pois ja nyt on pyöräkin sitten jo taas käytössä ja vieläpä harvinaisen hyvässä kunnossa kun korjaututin siitä vähän muutakin kuin ihan pakollisen. Huomenna sitten taas lisää hyötykuntoilua ! =)