Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.
Edellinen

Hieno pituushyppykisa & soitto Isälle !

Aijai kun oli jännittävä pituushyppykilpailu MM-Osakassa.. vielä kun se Evilä ois saanut olla juhlissa mukana.. Eilen oli Ranskan futiksessa maailmankirjat sekaisin kun vahvasti kotietuisissa sarjassa peräti kierroksen 7 peliä 8:sta(2 peliä oli peruttu europelien takia) päättyi vierasvoittoon ! =D

Sain tänään soitettua Isälleni eka kerran sitten jälleennäkemisen jälkeen. Juttelu oli taas kovin helppoa entisen urheilijan kanssa.. suunnitteilla on jo toinen tapaaminen, nyt ajattelin lähteä yksin sinne. Ehkä saatan sitten samantien olla pari päivääkin siel, en tiedä sitä vielä tarkemmin mut saas nähdä !?

Evilä tekemässä sit-uppeja.. =D Tai sitten ei vaan jotain ihan muuta =D
Evilä tekemässä sit-uppeja.. =D Tai sitten ei vaan jotain ihan muuta =D


Pikku Kakkonen  1

Katoin äsken Pikku Kakkosen eli olen palaamassa taas pikkulapsen tasolle pikkuhiljaa =P Kyllä nämä vanhanaikaiset ja rauhalliset Ransut & kumppanit ovat aivan loistavia lasten ohjelmia verrattuna nykyisiin välillä liian räiskyviin. Nämä vanhat opettavatkin ja rauhoittavat.. =) Kokeilkaapas te muutkin välillä katella Pikku Kakkosta niin sielu lepää.. =)

Pikkupojaksi taantuminen on jo alkanut näinkin nuorena =Op
Pikkupojaksi taantuminen on jo alkanut näinkin nuorena =Op

MM Osaka tänään.

Olipa harvinaisen tasaisia ja jänskiä finaaleita noi Miesten Moukari sekä Naisten 100 metriä. Etenkin tuo moukarikilpailu oli uskomattoman kovatasoinen, Karjalainenkin hienosti paransi 3 kertaa kauden parastaan mutta jäi harmittavasti juuri yhdeksäntenä pois viimeiseltä kolmelta kierrokselta. Oiskohan ollut paukkuja vieläkin parempaan ?

Satuimpas olemaan oikea-aikainen kuvaaja.. =D
Satuimpas olemaan oikea-aikainen kuvaaja.. =D

Ykkösdokumentti autismista

Jatkoin mielenkiintoisten Ykkösdokumenttien seuraamista. Tämän iltainen ohjelma kertoi autistisesta erityisluokasta. Itsekin muistan olleeni alaluokilla varsin vaipunut omaan maailmaani, autistinen en välttämättä kuitenkaan ollut. Koulunkäyntiavustajaa taas olisin saattanut hyvinkin tarvita kuuntelemisen ja keskittymisen osalta. Niimpä yhden lukukauden jobi tuossa taannoin koulunkäyntiavustajana oli mieluinen koska ymmärsin omasta kokemuksesta että aina ei välttämättä ilman ohjausta osaa keskittyä oikeisiin asioihin.

Kesän lapsi mä oon..
Kesän lapsi mä oon..

Dibaba teki Virenit..

Olipas heino naisten 10 000 metrin juoksu, voittaja kävi välillä kaatumassa & laittamassa kengän taas paikoilleen. Sitten pääjoukko kiinni vatsaa pidellen ja jännittävät loppuvaiheet ja vakuuttava voitto ! Muutenkin tämä juoksija oli niin suloisen näköinen, että taidankin tässä alkaa haaveilemaan tummahipiäisestä naisesta. Taidankin iskeä seuraavaksi jonkun tumman naisen.. =P

Ja hieman suomalaisurheilijoista : Holmenilta hieno oma juoksu, varmaan näpeetä kun lopussa tuli niitä selkiä vastaan.. =p Karjalainen selvisi finaaliin, hyvä juttu. Perinteisesti hyvä laji kuulantyöntö ei sujunut oikein suomalaisilta. Tosin tällä kertaa ei kauheesti siitä kyllä odotettukaan. Finaalipaikkakin olisi ollut jo hyvä suoritus.

"Kantaa voisin naaraan.." Ugh muutuin apinaksi täysikuun aikaan xD

Tänään aion olla TV:n äärellä !

Noniin tänään ne yleisurheilun MM-kisat sitten vihdoinkin alkavat & kun kerran Osakassa ovat, ovat myös lähetysajat kovin hullunkurisia =D Eli keskellä yötä ja aamutunteina pitäisi ainakin välillä olla hereillä. No tänään hyvää lämmittelyä urheilun maailmaan tuo 2 leffaa jotka juuri sopivasti ennen ensimmäistä lajia maratonia eli Jackass-elokuva(aika nähdäkin tuo kun 2-osan näin jo aiemmin tänä kesänä)& sen jälkeen Lämäri 2. Tänä aamuna heräsin kipeään korvaan(ilmeisesti eilen suihkussa meni vettä korvaan?) & katsoin siinä sitten eka kertaa sellaista Espanjalaista sarjaa kuin "Serranon perhe". Ilmeisesti joku Espanjan "Salatut elämät" =D

Vedonlyönnillisesti odotetaan parempia aikoja jo v-loppuna. Eilen sentään KPV piti, mutta Los Angeles ei & tänään Ranskan toiseksi ylin sarja voi vielä pelastaa alkuviikon.

Mun piti lähteä muka Kokkolaan juhlimaan tänä v-loppuna Venetsialaisia, mutta empäs sitten lähtenytkään kun suunnitelmia ei lyötykään lukkoon. Noh ehkä vielä joskus toiste !?

Naisten kolmiloikkaa & pituushyppyä kuvaan aina mielelläni.. =)
Naisten kolmiloikkaa & pituushyppyä kuvaan aina mielelläni.. =)

Sportpress !

Yksi kaverini kertoi eräänä päivänä mielenkiintoisesta nettisivusta johon sitten kävin tänään tutustumassa. Yllätys yllätys kyseessä on lähinnä jalkapalloa käsittelevä sivusto joka onkin kiva paikka kaikille tilastonikkareille ja seuraajille !

Se löytyy täältä : www.sportpress.com

Kirjoituskoneeni =p
Kirjoituskoneeni =p

Suomella tänään ns. pakkovoitto..

..jotta unelma EM-kisoista pysyy vielä hengissä.. uskon kyllä että Kazakstan kaatuu, mutta sitä vaikeampi pelistä tulee mitä kauemmin Kazakstanin maali pysyy koskemattomana. Vedonlyönnillisesti koskin peliin sen verran että tein muutaman rivin alle 2,5 maalin kautta sillä Kazakstan ei kyllä helpolla yhtään maalia tee, mutta puolustaa se kyllä osaa ja pakkovoitossa Suomelta olisi varsin komea suoritus vähintään 3:n maalin tekeminen !

Maaotteluissa suosin tasapelejä & huominen Los Angelesin kotipeli on aika mehukas pitkän vieraskiertueen ja 5:n voitottoman pelin jälkeen. David Beckhamilla näytön paikka siis & uskon Los Angelesin hoitavan tuon pelin kotiin ! Ranskan toiseksi ylimmästä sarjasta löysin 3 hyvää tasurikohdetta.

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Edellinen