Aivan hauska v-loppu oli.

  • Toni

Eilinen oli ryyppypäivä. Oli hyvä paikka lähteä kun yhden kamun tyttöystäväkin oli matkoilla =p Melkoinen yllätys oli tänään kun astelin ovesta ulos, kun käytävässä pyristeli lintu. Joo harakka pälyili varoen taakseensa ja yritti ikkunan kautta päästä takaisin luontoon. Joku ehti ilmoittaa linnusta ennen minua sillä ei aikaakaan niin oli kiinteistöpalvelu hoitanut jo linnut pois. Niin, linnut, kuulin et siel ois ollu toinenkin lintu eksyksissä jota en huomannutkaan. Joo ja sitten huomasin viikonloppuna kans että yks toinen kamuni oli saanut perheenlisäystä, onneksi olkoon vaan ! Täytyy kyllä käydä katsomassakin ihmettä.

Sitten kun äsken olin futismatsia katsomassa niin oli hassu juttu kun vastustajajoukkueessa pelasi muuan Matti Nykänen =D Mut kyseessä ei todellakaan ollut se ex-mäkikotka. Niin että Masa ei ole alkanut harrastamaan uutta lajia kilpailutasolla tiedoksenne ! Tosin pääpelitilanteissa Masa voisi olla aika hyvä. =D Tuo etunimihän on niin yleinen Suomessa että matti nykäsiä löytyy varmasti aika moniakin.

Kirjoitettaessa soi Strapping Young Lad : The New Black

2 kommenttia

Toni

27.8.2006 21:42

Ai niin unohtui yks tuikitärkeä juttu, joten lisään sen nyt tähän. Niin että olisin mielummin nähnyt Äänekosken Huiman voittavan, mutta näin tasapelillä nousi kyllä pelitilin saldo lisää et ei huonompi homma =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus