Syyskuussa penkkiurheilijat & vedonlyöjät saavat..

  • Toni

.. lisää jännitettävää kun eilen pyörähti Mestareiden Liiga käyntiin ja huomenna alkavat jääkiekkosarjat Suomessa ja pian myös muualla kuten Ruotsissa ja NHL:ssä. Kaikki futissarjatkin ovat pikkuhiljaa lähteneet käyntiin, joten valinnanvaraa löytyy mitä seurata ja mitä pelata. Niin muuten se maanantain peli mistä puhuin päättyi kuin päättyikin tasan eli Spezia-Cesana 1-1.

Tänään oli vähällä piti tilanne kun olin saunomassa. Oli meinaan hiuskarvan varassa etten lentänyt suihkussa selälleni. Siinä oli jotain liukasta lattialla ja ei varmasti olisi tehnyt hyvää kaatua selälleen reunustettuun alustaan tai lyödä pää lattiaan. Aasinsiltana tästä muistan muutamat kerrat kun lapsena/nuorena jouduin lähtemään ambulanssilla mummoni kanssa sairaalaan. Mummon viime vuodet olivat meinaan kaatuma-altista aikaa ja vietin paljon aikaa hänen kanssaan koska asuttiin yhdessä mummon kanssa. Siinäpä oli sitten hyvä ihminen. Kun mummo kuoli koin elämäni pahimman vuoteni jolloin suurinpiirtein kaikki meni pieleen. Jo hieman ennen sitä olin hyvin ahdistunut ja varsin itsetuhoinen eikä mummon kuolema tehnyt yhtään sen parempaa herkälle mielelle. Mut elämä opettaa. Niin se on todellakin tehnyt. Nykyään teen itsemurha-ajattelulla lähinnä taidetta, nuorena sitä paljon ajattelin. Yksi sukulainen sanoi jälkikäteen että pelkäsi ja oli aika varma että tekisin nuorena itsemurhan. Tuo kertoo jotain että aika synkkä ja ahdistunut sitä on joskus ollut, vaan eipä enää =) Kuoleman ajattelu kuitenkin on aina rauhoittanut minua, vaikka kiire mulla ei täältä vielä pois ole.

Tänään kun kuuntelin Anthraxia & levyä "State of Euphoria" vuodelta 1988 tuli mieleen ajat jolloin pelasin pingistä melkein päivittäin =D Nyt tulikin hirveä hinku päästä pelaamaan =p No helpotusta mailapelihimolle saan kun meen tällä viikolla pelaan vielä tennistä.

Kirjoitettaessa soi Death Angel : The Art of Dying

2 kommenttia

Toni

14.9.2006 18:58

Niin tota Ahthraxin levyä tuli paljon kuunneltua silloin 80-90 luvun vaihteessa. Musiikin kautta muistaa hyvin aina juttuja. =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus