Tänään..

  • Toni

..oli ihan kiva päivä. Tullessani kotiin oli kiva ylläri kun ei postiluukusta ollut tullutkaan vain sitä normaalia settiä eli pelkkiä laskuja ja mainoksia. Kerrankin siis jotain paljon piristävämpää ! =) Peräti 2 pakettia odotti eteisen lattialla avaamistaan. Tämäpä kummallista ihmettelin. =p Kiitos vain yhdelle cityläiselle kivasta ylläripostista ! Aihe liipaisee läheltä yhtä harrastustani ;) Ja nyt ei ollut kyse sitten mistään tuhmasta ! Kaunis KIITOS siis ! =)

Toinen paketti oli sitten hieman arvattavampi. Tosin en muistanut enää ihan tarkasti mitä olin mennyt jossain vaiheessa tilaamaan. Kirjoitin muuten siitä hetken mielijohteesta johonkin aiempaan blogiinkin. Ahaa vai tälläisiä merilevä-tabletteja olen tilannut !? Mihinkähän tarkoitukseen nää nyt taas olikaan ? =p Sekin sitten selvisi vilkaistuani mitä esitteessä luki, great.. =D

Mitäs vielä ? Ainiin lopetin tänään yhden teinipelleilyn muodon. Meinaan irrotin kaikki festarirannekkeet kädestä pois ! Ompas outo olo olla ilman niitä "koristeita" ny. Minkähän takia mä muuten pidin niitä ? No ehkä uutuudenviehätyksestä !? Tai sitten syystä etten koskaan nuorena käynyt vielä missään festareilla vaan ainoastaan yksittäisissä järjestetyissä konserteissa ja niistä ei saanut moisia koristeita =D Tästä johtuen oli varmaan kiva pitää rannekkeita merkkeinä että on jossain jännässä tullut käytyäkin sekä muistoina hienoista festareista ja musiikkielämyksistä. Mutta tänään sain tarpeekseni tästäkin villityksestä. Mutta jos tulen katumapäälle heh ja ranteessa alkaa olla turhan orpo olo, niin onneksi näitä saa aina lisää ;)

Kirjoitettaessa soi Def Leppard : Pyromania

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus