TONI-PONI ALKOHOLISTINA..

  • Toni

Viimeisistä kymmenestä päivästä olen ollut kännissä 9 päivänä =D Viime yönä lensi jo laattakin kun tuli otettua vähän liian monenlaista.. No kohta palaan taas kotiin niin eiköhän ala taas urheilullinen kausi ! Pian olisikin varmaan alkanut tulla vieroitusoireita liikunnan puutteen vuoksi.

Eilen olin eräänlaisissa bibbaloissa joissa pelasin eka kertaa tällä hetkellä todella suosittua "mölkky"-peliä. Tarkahkosta kädestä oli jotain hyötyä sillä satuin voittamaan heti ekan pelin mutten enää toista.. Oli meitä joku 10 pelaajaa ainaskin. Mutta eipä tuo voittaminen aina niin tärkeää ole verrattuna vaikkapa hauskaan yhdessäoloon. Hieno seurapeli kaikenkaikkiaan !

Nam tänään alkaakin Englannin alasarjat futiksessa ja eilen taidettiin Ranskassakin aloittaa uusi futiskausi, joten pikkuhiljaa luvassa taas kiireisemmät ajat vedonlyönnin kannalta.

Kirjoitettaessa soi Neljä Ruusua : Hyvää Yötä Bangkok

2 kommenttia

Toni

5.8.2006 21:43

Voi olla näinkin, pelattiin 2 matsia, mutta luulisin että Dartsin heitosta oli silti hyötyä kun sitä jo pienestä pitäen on tullut heiteltyä. Tosin eipä enää ihan viime vuosina..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus