Urasuunnittelu vs. ihmissuhteet.

  • Toni

Tällä hetkellä ajatukset kohdistuvat enemmän työasioihin, sydänsuruja ei ole, ei mitään epätoivoa että pitäisi löytää joku spesiaali, nautin vaan elämästäni ja katson mitä se tuo tullessaan. Tällä hetkellä on väkinäistä olla tuolla cityn keskusteluissa etenkin puhumassa höpöjä, en jaksa olenhan sentään aikuinen. Kattoo taas millon tulee uusi inspiraatio keskustella vähän enemmänkin kerrallaan kuin vartti. No inspiraatiohan on ihmeellinen asia ja saattaa iskeä vaikka jo huomenna keskellä kirkasta päivää uusien ideoiden virratessa pään läpi jotka on pakko käydä sitten taas merkkaamassa Cityn keskustelusivuille ! =D

Aion siirtyä taas enemmän kuvagallerian puolelle jota olenkin laiminlyönyt jo pitkän ajan. Niin siis sillon kun huvituttaa etsiä uusia ystäviä tai kuulla vanhojen kuulumisia tai muuten vain harrastaa tätä kummaa nykyajan kommentointipeliä ! =D Niin ja luulen että löydän ne tärkeimmät ihmissuhteeni helpommin jostain aivan muualta kuin Cityn kautta, onhan tämä myös aika aluepainotteinen eikä välttämättä täältä Keski-Suomesta niin paljoa ole täällä edes porukkaa. Ja jotenkin on väkinäistä näin netin kautta nää suhteet..

Niin nyt onkin sopiva aika suunnata kaikki energia oman tulevaisuuden suunnittelemiseen ja välillä käydä tuulettautumassa vähän viihteellä. Cityily jää nyt kyllä vähän paitsioon, mut enköhän mä blogeilua jatka tuttuun malliin kuitenkin i think so !? Niin ja vatsojen kiristyskin jatkuu aina kun jaksaa..

Urheilulehtiä on tullut tässä joutessani aina luettua viime aikoina & olenkin ammentanut aika paljon urheilutietoutta esim. vedonlyöntiä ajatellen tulevaisuutta silmällä pitäen pysyen ajan hermolla sekä muuten vaan lisännyt yleistietoa urheilun kuvioista sekä saanut tietoutta urheilun ja liikunnan nykytilasta täällä Suomessa. No niin mutta pääasia kuitenkin että taas sain aikaiseksi tekstiä yhden lisäblogin verran ! =D

Stomach.. eli menin leikkimään kamerakännyllä vaihteeksi.. =P
Stomach.. eli menin leikkimään kamerakännyllä vaihteeksi.. =P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus