Varmistin paikkani & vähän muutakin hörinää !

  • Toni

Lunastin vasta tänään paikkani Uriah Heepin konserttiin täällä kotikylässäni. Pieni pelko hiipi jo niskaan että olenko jo myöhässä.. mutta huh vielä oli onneksi lippuja jäljellä ! 35 euroa oli aika paljon.. mut kerrankos sitä vuodessa nää tän kylän vuoden suurin tapahtuma Keitelejazzitkin vaan järjestetään. Tietysti pitää olla mukana siis !

Luin tänään tämän vuoden urheilulehdestä varsin mielenkiintoisen artikkelin Thorkildsenistä, tästä Norjan lahjakkaasta keihäsylpeydestä. Ikuisesta arvokisaepäonnistujasta Norjan "Beckhamiksi" on käynyt hänen nousujohteinen tie. Tässä tarinassa nähtiin taas miten suuri osa henkisellä puolella on urheilussakin.

Niin siinä vaan kävi kuten uskalsinkin hieman vastoin odotuksia odottaa, että Argentiina jäi nuolemaan näppejään kun kaikkien aikojen kovin jalkapallomaa kuritti heitä peräti 3-0 ! Jos maailmalta löytyi yli 4:n kertoimia Brasilialle vaikka olikin joukkue kieltäytymisistä ja parista maailman huippupelaajan poissaolosta johtuen selvästi alle parhaasta mahdollisesta 100 %:n kokoonpanostaan, niin pakkohan sitä oli yrittää. Niin monesti etukäteen altavastaaja on näyttänyt kyntensä urheilussa kun heillä ei ole ollut niin paljoa paineita kun heiltä ei odotetakaan mitään ihmettä ennakkoon kovempaa vastaan. Tämä asema sopi finaalia varten Brasilialle mainiosti, kun alkupelitkään eivät niin hääppöisesti olleet menneet. Paras peli joukkueen kasvaessa täyteen mittaansa jätettiinkin sopivasti sitten finaaliin !

Hienoa saapui kesä jälleen tänne Pohjolaankin takaisin ! Olin tänään yhteydessä Italiaankin jossa siskopuoleni viettää Honeymootaan paraikaa & sielläkään ei todellakaan tarvitse palella. Joo, mutta nyt tämä hemmo painuu siivoamaan ! Laiska kun kerran olen moiseen hommaan niin täytyy nyt heti mennä ettei tarmo ehdi jo laantua inspiraation iskiessä !

Kirjoitettaessa soi Porcupine Tree : The Creator has a Mastertape

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus