Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Juu kävin eilen vilkaisemassa sitä räsypokkaa..  1

..ihan hyvä fiilis oli koko illan, juonut juuri sopivasti olin. Onneksi en mennyt ihan ajoissa etten vaan ehtinyt jostain päähänpistosta itsekin osallistua kilpailuun.. mutta finaalin toki ehdin nähdä ja osan jostain välierästä vissiin. Harmi vaan kun tytöt pärjäsivät niin hyvin eikä vaatteet juuri heiltä lähteneet =D Tyttöhän sen koko kisan meni voittamaankin & voittaja olikin sellainen puolituttu tytskä koulumaailmasta.

Kisan juonsivat toissavuoden pari BB-tähteä. Vuoden 2006 BB-kisan voittaja Sari ja Olli. Hetkisen putkisen vaihdoin muutaman sanan sen Sarin(baaritiskiltä tavoitin myös Ollin) kanssa joka olikin varsin kauniina täällä menossa mukana. Muistan kysyneeni että ollaankos me nähty tuolla Jyväskylän erotiikkamessuilla kun yksi kaverini väitti tuona vuonna 2006 bb:n ollessa käynnissä että toi nainen olisi ollut parinakin vuotena siellä näytteilleasettajien joukossa myyntikojujen puolella. Itse en häntä sieltä muistanut kun siitä oli puhetta, joten uskoin sitten kamua. Mutta Sarin mukaan hän ei ole ollut juuri koskaan Jyväskylässä(ei kai hän suutu ja tuskin tästä blogista mitään tietääkään kun paljastan että hän on vissiin yhden ainoan kerran ollut siellä)joten kait se kamu oli sitten erehtynyt henkilöstä jonka siellä oli luullut olevan.. Täytyypä ottaa asia vielä puheeksi että tuskimpa se Sari nyt valehtelisikaan !? =D


Silmälasini yöpyivät vieraissa..  1

..sillä ne viettivät yönsä kirjastossa. Olin jo kotona eilen illalla huolissani että missä ne oikein viipyvät ? Yritin etsiä kaikkialta, kotelo oli kyllä tallessa mutta lasit uupuivat.. en muistanut eilen enää että olinko kotona jo ottanut ne kotelosta. No aamulla se selvisi kun soitin töistä kirjastoon ja siellähän ne olivat yöpyneet.. Ja nyt ne ovat onnellisesti päässäni ! Loppu hyvin, kaikki hyvin.. =)

Ja tänään ois räsypokkakiertuetta luvassa täällä baarissa, joten sinne ajattelin suunnata. Pienet päiväunet voisi torkahtaa kohta. Tuskin alan kuitenkaan tällä kertaa riisumaan baarissa vaatteita eli yleisön joukkoon ajattelin vain mennä pitämään lystiä !


Aivojen koko vaikuttaa nuorten tunnekuohuihin ?  1

Uhoaminen kuuluu nuoruuteen, mutta kaikki nuoret eivät kuitenkaan ole yhtä hankalia murrosiässäkään. Tuoreen australialaistutkimuksen mukaan aivojen eri osien koko voi vaikuttaa siihen, miten myrskyinen murrosikä kullakin on. Tutkimuksen mukaan uhmakkailla nuorilla on suurempi mantelitumake kuin niillä, jotka pysyvät leppoisina murrosiässäkin. Tutkimuksessa seurattiin 11-13-vuotiaisen nuorten suhtautumista äiteihinsä.

Myös aivopuoliskojen suhde toisiinsa vaikuttaa. Jos pojalla molemmat aivopuoliskot ovat hyvin symmetrisiä, he ovat taipuvaisia väittämään äidilleen vastaan. Mantekitumake kehittyy nuoruudessa aikaisemmin kuin siihen yhteydessä olevat aivojen osat. Se voi olla yksi tutkimustulosta perusteleva syy. Tutkimus julkaistiin Proceedings of the National Academy of Sciences of USA-lehdessä.


Alkoholivalistusta !  1

Alkoholin käyttö on melkoinen taiteenlaji. Kun sitä käyttää väärin, voi kuolla, mutta kun sitä käyttää oikein, voi elää keskimääräistä terveempänä ja pidempään. Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan alkoholin kulutuksen kokonaismäärä ei ole se olennaisin asia vaan se, miten ottamisensa annostelee.

Kerralla kunnolla on pahin vaihtoehto, kun taas usein ja vähän vähentää kuolleisuutta. Konkreettisesti tämä tarkoittaa siis sitä, etää parempi ottaa kalja tai viinilasillinen vaikka joka ilta kuin puolikas mäyräkoira kerralla kerran viikossa.

Tutkimus julkaistiin alkoholismiin perehtyneessä Clinical and Experimental Research-lehdessä.


Ei oo miehilläkään nykyään helppoa..  1

Kuulin jostain yleisestä tiedotusvälineestä väitteen että kun mies yrittää lähestyä naista liian innokkaasti, on hän automaattisesti ahdistelija & jos taas ei yritä lainkaan iskeä, on hän homo.. Tätä nykyajan meininkiä ! Mikähän olisi muuten paras strategia kun tässon ihan ihmeissään jo kun mitään ei voi tehdä ja sitten kun tekee niin.. ? =o Kertokaapas mulle !? =)


Investointi !  2

Tein tärkeän investoinnin kotitalouteeni eilen, ostin kynsileikkurin(kun vanha meni jo rikki) & se maksoi 0.90 euroa Ale-Makasiinistä. Kuinka monta kynsileikkuria sinä olet joutunut hankkimaan elämäsi aikana ? Onko ottanut kukkaron päälle ?

Oletko sinä tehnyt viime aikoina merkittäviä investointeja ?



Mahtava fiilis ! =)  1

En tiiä mutta enpä oo vähään aikaan tuntenut itseäni näin onnelliseksi. Lienee syytä siis ilmoittaa tästä !? =D Sillä tästä ei voi mennä kuin alaspäin taas nää fiilikset.. xD Kyllä tämä kevät saa taas vaan ihmeitä aikaan !

No oli mulla asiapitoista asiaakin.. Tiesittekö muuten mistä huligaani-sana lienee peräisin ? Noh sen arvellaan saaneen alkunsa Lontoossa 1890-luvulla rettelöivästä irlantilaisesta pikkurikollisesta nimeltä Patrick Hooligan ! Jalkapalloiluun liittyvää sivistyssanastoahan tuo..


Onnea Kalevi "Häkä" Häkkinen 80v. !  2

Kalevi "Häkä" Häkkinen (12. maaliskuuta 1928) on suomalainen Hankasalmella asuva nopeuslaskulegenda, joka toi lajin Suomeen. Häkkinen on tehnyt urallaan useita ennätyksiä ja vielä nytkin lähes 80-vuotiaana jatkaa työtään ja laskee edelleen ja kouluttaa uusia lupauksia. Hän on myös aktiivisesti toiminut nuorisotyössä päihteitä ja dopingia vastaan.

Häkkisen nopeuslaskuennätys lumella on 205,011 km/h, jonka hän laski 60-vuotiaana Les Arcsissa Ranskassa.

Siinä mallia nykynuorille miten kauan liikuntaa voi ja pystyy harrastamaan kun pitää hyvää kuntoa yllä !


Positiivisen palautteen positiivinen vaikutus.  1

Sain hieman kehuja tänään töissä nopean kehittymisen johdosta. Noh kyllähän sitä pikkuhiljaa tuo itseluottamus nousee kun oppii talon tavoille ja tietää suurinpiirtein mitä siellä tehdä. Oppimaan tulen vielä paljon ja saattaapa olla että tämä tämäntyylinen on myös tulevaisuuden työtäni. Myöhästely on ollut aiemmin pieni ongelma minulle, mutta nyt alkaa olla hyvä putki ilman minuutinkaan myöhästymista ja tästä aionkin pitää kiinni. En ole siinä mielessä aiemmin ollut välttämättä kovinkaan tunnettu aina täsmällisyydestä..

Pidän myös työstä todella paljon ! Tänään oli kiireinen päivä & omasta panoksestani oli selvästi suuri apu etenkin tänään. Sen sainkin kuulla ja myös nähdä, joten hyvä mielihän tuosta tuli, josta saa hyvää potkua taas eteenpäin.