Home again !

  • Toni

Dodiin vaihteeksi kotona jälleen taas, varsin piristävä seikkailuhan tuo oli, mikäs sen mukavampaa kuin jatkuvalla soitolla paljon erilaisia ärsykkeitä ja paljon uusia ihmeisiä, joten nyt hieman väsyttääkin.. kaikki ei tietenkään mennyt aivan putkeen kuten ei koskaan, mutta taas kun alkuun pääsee, haluaisi matkustella vaan lisää.. Mutta kiva jälleen olla kotonakin, tässä joutuukin alkaa valmistautumaan jo seuraavaan koitokseen eli häihin olen menossa lauantaina !

Ja kunhan saan ton kamerani akun ladattua, tulee Tuskan 2007 tunnelmia bändien kuvien muodossa..ensin pari kännykuvaa.. Poistin vähän kavereita listaltani joiden kanssa en usko että sen kummemmin tarvitsee kaveroida =D Asteen heikompi kaveruus on täällä Cityssä että silloin tällöin jutskataan jostain vaik tuol keskusteluissa tai kuvagalleriassa tai missä vaan. Joskus täytyy vaan vähän karsia ja usein näistä onneksi ollaan myös varsin yksimielisiä kun se keskinäinen kemia ei ole tai ei enää ole aivan huippuluokkaa.. =) Mut kuulemisiin ehkä silti vaikka saatoit juuri kadota kaverilistaltani..

Ja hymykin irtos kun oikein väkisin yrittää.. =D
Ja hymykin irtos kun oikein väkisin yrittää.. =D

Kirjoitettaessa soi Nightwishiä Todistaja X:stä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus