Hotelli Katajanokka-vanha vankila !

  • Toni

Joo majoituin Tuskan aikoihin Hesassa Hotelli Katajanokkaan pariksi yöksi..oli ehtinyt toimia vasta 1 kk. hotellina ! Aika hauska paikka, ulkoisesti kuin vankila, tilatkin sen mukaiset paitsi että huoneet hieman hienommat jo tosin.. =) Viihdyin hyvin, aamiainen oli täyttävä, valinnanvaraa riitti, sisältyi pakettiin. Siel oli myös taulutelevisio joka huoneessa, koko paketin ostin josta lisäveloitus 20 euroa. Oli tarjolla uutuusleffoja, pornoa, lasten ohjelmaa, musiikkikanavaa ja normaali suomen kanavat + muutamia ulkomaisia kanavia.

Tänään jatkoin taas hommia täällä Äänekoskella kuntosalilla..tottakai piti siis tutustua myös hotelli Katajanokan fitness roomiin ihan pikku pikku krapulassa vaan.. ! Aika pieni tila, mutta varsin tehokkaan tuntuiset laitteen vaikkakin vähänlaisesti. Jaloille ei ollut kunnon laitteita voimailuun paitsi kestävyyttä ajatellen juoksumatto, kuntopyörä ja joka porrasjuttu jossa sekä kädet että jalat saivat liikettä. Levytankoa ei ollut. Ehkäpä sen aiheuttaman metelin vuoksi ? Mutta käsipainoja suuri valikoima aina pikkulasten keveistä raavaiden isojen miesten painoihin. Ylävartalolle löytyi hyvät laitteet eli käsipainojen lisäksi, ylätalja, alatalja, peck-deck, vatsapunnerruspenkki ja ojentajille punnerruslaite. Et kyl siel treenin ihan sai tehtyä.. =) Vaik jalat pääsikin helpommalla ja tv:kin tietysti oli siellä jos halusi vaikka polkiessa katsella tai kuunnella jotakin..

Bikineissä valitan jo etukäteen kuvaa =D ..myös yläosattomissa, karvatkin pahasti menettäneenä..
Bikineissä valitan jo etukäteen kuvaa =D ..myös yläosattomissa, karvatkin pahasti menettäneenä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus