Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on huulirasva.

Tokmannissa ostoksilla..

Mun piti käydä ensisijaisesti hakemassa sieltä lähinnä vain Mirame-huulirasvat jotka olivat melkoisessa supertarjouksessa kun 3 puikkoa maksoivat vaivaiset 2 euroa ! Ei paha vai mitä ? Hunaja oli toinen juttu jonka huomasin esitteestä ennen käymistä, mutta löysin mä vielä muutakin !

Juuri uusimmassa Bodaus-lehdessä oli juttua vihreän teen terveysvaikutteista joten se tuli heti mieleeni kun olin juomahyllyjen äärellä ja teepaketit sattuivat silmääni. Hintaeroja oli, mutta tottakai valitsin edullisemman vaihtoehdon kun tuskimpa noilla niin paljon eroa kuitenkaan on !? Enkä muutenkaan ole mikään teen suurkuluttaja. Oli pari halvempaa vaihtoehtoa, lemon & minttu. Minttu kuulosti herkullisemmalta joten otin sitten mintun makuista vihreää teetä.. =)

Vaikka olenkin nyt viime aikoina boikotoinut aika lailla herkkuja niin kyllähän sitä joskus pitää antaa himoilleen periksi.. ja sitä paitsi ajattelin että pari pussia noita perunalastuja olisi oikein hyvä eväs vasta sitten tulevalla kostealla reissulla nautittuna ! =D Että välillä jotain suolaistakin naposteltavaa on sitten nopeasti saatavilla & sit onkin taas jo jano.. :p Niin Real Snacks-perunalastut olivat myös melkoisessa supertarjouksessa kun 5 pussia sai myös 2:lla eurolla. 100g pusseja, 4 eri makua, oikea hinta 1 euro per pussi. Ei paha kampanjatarjous siis tämäkään..

Ajattelin ostaa vielä herkullisen näköisiä keksejä eurolla(tarjouksessapa nämäkin tietenkin) & sitten kädet ostoksia täynnä kohti kassaa & tuli maksamaan yhteensä "jopa" 5.95 euroa ! =D Ihan kuin ois lidlessä käynyt tai tällä kertaa tais olla kyllä vieläkin halvempaa.. No sellainen lisä tohon vielä kuitenkin tuli että kun en ensin löytänyt tarjoushunajaa niin kävin hakemaan sen vielä erikseen. Se maksoi jo sentäs edes vähän enemmän mutta alle kympillä selvittiin koko ostoksista ja kassi tuli täyteen !