Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on laivaristeily.

Risteilyltä kotiuduttu !  1

Juu tulipa muutamien vuosien tauon jälkeen käytyä taas laivalla.. yksi syy käyntien harvuuteen ovat olleet pitkähköt matkat lähtöpaikkoihin. No nyt oli järjestetty edullinen linja-autokyyti Turkuun & sieltä käytiin sitten kääntymässä Tukholmassa Viking Isabellalla. Tultiin takaisin päin sitten Maarianhaminan kautta. Matkaseurue oli lähes kokonaan ennestään tuntematonta paria kaveria lukuunottamatta kun pääosa lähtijöistä oli yhdestä lähikunnasta.

Porukan keski-ikä oli harvinaisen korkea sillä mukana oli pääasiassa eläkeikäisiä. Toki muutamia poikkeuksiakin oli kuten minä, kaverit, muutamat muut & pieni 'barely legal' osastoa oleva tyttöryhmä. Noh tulipahan osaan porukkaan silti tutustuakin jonkin verran. Varsinkin heihin jotka istuivat bussissa lähellä & jotka olivat laivalla aktiivisesti menossa mukana !

Juuri tuo eläkeläisten muutenkin erittäin korkea prosenttiosuus laivalla näin maanantai-tiistai risteilyn aikana kavensi hieman mahdollisuuksia ja aivan huippuviihtyvyyttä joka tulee helpommin ollessaan enemmän kaltaistensa seurassa. Yllättäen yksi parhaista teoistani laivalla oli tupakka-askin osto ! =D Enpä olisi uskonutkaan.. En ollut etukäteen miettinyt lainkaan tuleeko tuolla nyt poltettua joten sytkärikin jäi kotiin. Tiesin vain että juotua ainakin tulee suht reilusti..

No mutta tuon tupakan polton kautta sain sitten ne parhaat kontaktit naisiin ! Ja kun tultakin aina puuttui, oli hyvä kysellä sitä aina ja alkaa sitä kautta juttelemaan muutakin.. Heti ensimmäisellä kerralla oli jo tärpätä aikas kivannäköiseen nuoreen blondiin. No pääsin "seurustelun" makuun hyvin siitä. Ja heti toisella kerralla vähän myöhemmin tuli se tämän reissun merkittävin uusi kontakti erittäin mukavanoloiseen tummaan kauniiseen tyttöön jolle jäi jopa pieni osa sydäntäkin.. kun kaikki jäi kuitenkin vähän kesken kun ei toisena laivapäivänä enää nähtykään vaikka ekana päivänä ehdittiin viihtyä jo ihan hyvä tovikin toistemme seurassa. Eli kyllä, pientä romanssiakin oli ilmassa :)

Se oli keskinäistä ymmärrystä ja sujuvaa kanssakäymistä heti ensi kontaktista.. ihmettelin että miten noin hieno ja upea tyttö avautuu mulle noin vapaasti sanallisesti ja muutenkin tosta noin vaan !? Ehkä alkoholilla ja laivalla paikkana oli hieman osuutta asiaan ?? =D Ajattelin ensin että hän on suht nuori, mutta yllätyin kun hän olikin jo +30-osastoa eli oltiin hyvin lähellä samaa ikääkin. Tyttö tai sanotaan nyt nainen vaikka tyttömäinen olikin, olisi mennyt hyvin 10 vuotta nuoremmastakin ! Oli kaunis iho, en huomannut kasvoissa ryppyjä tms. & hän tuoksui upealta ! :p Olin kyllä kieltämättä hieman lumoutunut..

En voinut olla huomaamatta että hänkin piti minusta. Miten paljon ja minkä takia, sitä on vaikea mennä sanomaan, mutta se miten innokkaasti hän halusi minut hänen messiinsä kun muitakin kiinnostuneita näytti olevan ja kuitenkin valitsi minut, olin varma että jotain hän halusi minusta. Ja se miten hän piti kädestäni välillä kiinni ja muutaman muunkin viattoman hauskan yksityiskohdan johdosta, oli selvää että hänkin piti minusta ja olo tuntui oikein hyvältä.. Ehkä hän oli vain seikkaileva luonne ja kaipasi nyt sellaisia helliä hetkiä kun keskinäinen kemia toimi kerran niin näppärästi ?

Hellyyttä olisi voinut jakaa vielä toisenakin päivänä.. hänkin oli ehkä hieman turhan nopealiikkeinen asiasta ja jutusta toiseen. Toisena päivänä jos oltaisiin vielä kohdattu, olisin taatusti pyytänyt kyllä hänen numeroaan.. jäi kylläkin mieleen että hän kertoi olevansi kuitenkin netissä jollain sivulla. Muistikuvia ei vain ole tarkentaa sitä että mistä.. täytyypä kelailla vielä hieman illan tapahtumia jos se sitä kautta selkiytyisi ? Tämän tytön haluaisin kyllä jollain tasolla vielä ehdottomasti kyllä kohdata.. :) Olen nyt romanttisella tuulella, mutta toivotaan ettei tämäkin juttu haihdu ja unohdu nopeasti pois niinkuin niin monet muutkin miellyttävät kohtaamiset ihmisen elämässä..

Noh vaihdetaas jo vähän aihetta ettei mene pelkäksi toisen ihailuun & jalustalle nostamiseksi kuten näin syntymäkartan venus leijona-henkilön kuten mun on toisinaan tapanaan tehdä ! =D Musiikkiakin siellä tietty oli ! Ei nyt ihan niin mun makuun älyttömästi mutta.. onhan tuo Yölintu omalla sarallaan varsin pätevä. Tuo Kike Elomaan musiikki ei niin kauheasti napannut, mutta pitihän hänkin etenkin nähdä. Hän esiintyi Timo Rautalan kera. Sitten oli vielä KinoJake-bändi joka soitti pääasiassa covereita. Naisen viulun vingutus oli osassa biiseissä mukava lisä. Ja yhden tuntemattoman esiintyjän sitten missasin..

Tuliaisia tuli tietenkin ostettua. Sitten itsellekin jotain karkkia kuten salmiakkikaloja & Juicy Fruit-purkumia. Vähemmän alkoholia tällä kertaa. Matkaeväänä sitä oli jo sen verran mukavasti ettei paljoa tarvinut sitä siellä ostella eikä se tuolla niin edullista edes ollutkaan että sitä olisi ollut niin kauhean hyödyllistä paljoa tuoda. Toisaalta tuontirajoituksetkin olivat sen verran tiukkoja, ettei sitä kyllä paljoa olisi saanut tuotuakaan..

Noh mitäs muuta siellä sitten tapahtui ? Noh tuli esimerkiksi katsottua yksi bingo-kierros Paffin Bingoa, joka olikin hyvin samankaltaista kuin netinkin vastaava samansuuruisten rahapalkintojenkin myötä. Naisjuontaja oli tosi hyvä vetämään sitä erittäin hauskan huumorinsa ansiosta :) Kaikkia viini, karkki & muita alkoholimaistiaisia piti tietty käydä maistelemassa kun oli niiden maistiaika... 9 euron meriaamiainen tuli myös käytyä syömässä sillä seurauksella että piti mennä heti sen jälkeen hyttiin vatsa sänkyä vasten lepäilemään ! =D Tuli "hiukkasen" ylensyötyä.. mut hyvääkin oli kuten letut hillolla :)

Kaiken kaikkiaan kiva "lämmittyreissu" kun muutaman viikon kuluttua tulee vähän isompi reissu jossa laiva näyttelee tällä kertaa enemmän sitä roolia jolla edetään sinne tapahtumien varsinaiseen kohteeseen ! Noh mutta se on sitten silloin ja nyt on nyt & pientä matkaväsymistä havaittavissa juuri nyt.. saas nähdä kuinka myöhään tulee nukuttua jos notkun vielä jonkun aikaa nyt täällä internetin ihmeellisessä maailmassa ? :p