Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on MestarienLiiga.

Missä sielu sijaitsee ?  7

Viime yönä ei meinannut malttaa mennä nukkumaan kun oli sen verran mielenkiintoinen psykologian kirja luettavana. Kirjan nimi on muuten juuri tuo mitä otsikossanikin on ! Maanantain toimenpiteen takia syöminen on ollut aika niukkaa sekä punttikiellossakin olen nyt sen takia. Olisi kyllä tehnyt mieli treenata nyt tiistaina, mutta keskityin sitten muihin mukaviin asioihin !

Oli hieno Mestareiden liiga peli tuossa pari tuntia sitten kun Bayern Muncen kaatoi Real Madridin niukasti 2-1. Toiseen osaotteluun jäi siis kaikki vielä täysin auki. Kiva oli katsoa kun Saksan maajoukkueen luottopakki Lahm ratkaisi taituruudellaan ja hienolla syötöllään pelin josta maalitykki Gomez rankaisi ! Pelissä oli vielä se jännittävä lisä että pelasin tuota Bayern Munchenin voittoa ulkomaille sinkkuna hyvällä 2.65 kertoimella. =) Saksan maalla tilastot olivatkin ylivoimaiset keskinäisissä peleissä 8-1-0 voitot, tasapelit ja tappiot Bayernin hyväksi.

Nyt kohta alan katsomaan Pelkokerrointa Jimiltä & sitten kun tv:stä ei tule enää mitään kiinnostavaa, jatkan tuon mielenkiintoisen psykologian kirjan lukemista ! =) Töissä en ole nyt vielä, mutta piakkoin kylläkin joten nautitaan tästä valvomisesta nyt vielä kun ehtii ja muutetaan unirytmiä pikkasen ennen kuin työt alkavat. Noh kyl kai tässä jo piakkoin uskaltaa palata taas myös treenien pariin vaikka poski onkin aika turvoksissa hampikirurgin jäljiltä ! =D