Mökkeilystä selvitty..

  • Toni

Juu vähän väsyttää nyt tämä lähes kahden viikon mökkeily heti suoraan Tuskan & Lahden jälkeen. Se oli kuitenkin myös varsin työntäyteistä aikaa, päivät töitä, illalla vaihtui aina vapaammalle saunoessa, tissutellessa & uiden. Viime perjantaina oli oikein hieno ilma ja muutama muukin päivä oli edes suht aurinkoinen vaikkei tää vielä niin kovin kesäistä aikaa kyllä olekaan. Onneksi satoi lähinnä vain öisin. Tuli myös pitkästä aikaa tavattua yksi sukulaisen puolison kautta tullut tuttu nykyisine perheineen kun viikonloppuna mökillä olivat parin yön verran myös siellä.

Onhan nää viimeiset viikot olleet vaan aika mielenkiintoisia; paljon uusia ja vanhoja tuttavuuksia tullut tavattua, mukavaa seikkailua ja työntekoa välissä myös. Nyt olen täällä Kotkassa ja huomenna suuntaan vihdoinkin vaihteeksi jo kotiinkin päin. Pääsee vähän sulattelemaan tätä tapahtumarikasta aikaa. Piti yksi cityläinenkin tääl Kotkassa tavata, mut meni aikataulut ja oleskelu ristiin joten ehkä joskus toiste !? Mut hienoa olla vaihteeksi taas koneen äärellä.. =) Näitä blogeja voikin taas ilmaantua lähiaikoina aika paljon tai sitten ei jos olen jo unohtanut ne päivät ja ideat silloin kun ei ollut mahdollisuuksi kirjoittaa tuntemuksia ja kokemuksia koneelle.

Kirjoitettaessa soi Areenasta viime torstaista Metalliliittoa kuuntelen nyt.. & "Naht Mistium" Usasta soittaa just nyt..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus