Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on oluttuoppi.

PerjantainaYökirjasto&lauantaina litran tuopit..=P

Joo perjantaina täällä vietettiin kirjastossa taas "yöpippaloita". Taisi olla nyt 3.kerta peräkkäin ja näköjään perinteeksi pikkuhiljaa muotoutumassa. Viime vuoden missasin, mutta toissa vuonna olin vieläkin paremmin menossa mukana kuin nytten. Yökirjasto muodostuu aina jonkun teeman ympärille. Pari vuotta sitten oli halloween-teema. Nyt oli teemana avaruus ja ohjelma sen mukaista. Mielestäni tämä on kuitenkin iltakirjasto paremminkin kun kello 22.00 meni kirjasto kuitenkin jo kiinni. No näin luontaisesti yöeläjällehän kuten minulle tuo nimi on hyvinkin harhaanjohtava ! =D No olihan siinä kuitenkin 3 tuntia lisää aukioloaikaa normaalin verrattuna =)

Niin siihen ohjelmaan vielä. Musiikkia oli tietenkin ja tietysti jostain eri galaksilta ! =D Joku musiikkiopiston ryhmä taisi olla kyseessä. Paljon soittajia ja pääosin lapsia ja nuoria. Luento avaruudesta olisi varmaan ollut mielenkiintoinen, mutta olin välillä siellä koneellakin kun kävin kuitenkin katsomassa tunnin pituisen ohjelman avaruudesta ja kaukoputkien kehityksestä joka olikin varsin mielenkiintoinen joskin aika paljon aivonystyröitä rasittava aihe ! :P Ei kaikkein helpoin aihe ajateltavaksi, mutta kiinnostavaa asiaa kylläkin. Olihan se kiva näin perjantaina että varhaisnuorilla ja nuorillakin oli joku turvallinen mukava paikka jossa kokoontua ja viettää yhdessä aikaa lämpimästi kun ulkona oli niin kylmäkin.

Noh sitten siihen lauantaihin. Minua pyydettiin lähtemään viihteelle jota en olekaan pahemmin viime aikoina harrastanutkaan joten mikä ettei. En oikein ensin tiennyt mitä erikoista ohjelmaa siellä nyt olisi oikein tarjolla. Treenasin illalla ensin vaihteeksi jalkojani päästäkseni mukavaan hyvin vertakiertävään tunnelmaan ;) Kyykkyä pitkästä aikaa joten jalat ehtivät jo lähes samantien olla kipeät. Ja nyt on vaikea nousta sängystä ja istumasta kun reidet ja pohkeet ovat niin kipeät pah. Pohkeita myös väänsin lauantai-iltana varsin innokkaasti.. =)

Sopivasti pohjia ja sitten eikun menoksi. Niin siellähän oli varsin mukavasti viihdykettä yhdessä ravintolassa sitten. Siellä oli 3 "players"-ryhmän tyttöä taustatanssimassa luomaan tunnelmaa. He jakoivat myös suolaisia. Ruis rips cheese pikku pussukankin sain. Sellaisia pitkiä ja paksuja ison havaiji-sikarin näköisiä suolaisiakin oli tarjolla. Axen pienen suihkugeelinkin he lätkäisivät kouraani :) Oli kiva että pääsin jututtamaankin näitä kauniita neitosia. 2 tummaa & 1 vaalea heitä oli matkassa ja paljastui että olipahan heissä varsin urheilullistakin sakkia josta tietty innostuin ! =)

Niin suolaiset saivat taas janon hyvin päälle.. ja kun teemailtana oli tarjolla isoja tuoppeja edullisesti niin siitähän sitten vaan olutta juomaan ;) Yksi sellainen ISO tuoppi maksoi vain 7 euroa ja siinä oli peräti 1 litra olutta nam nam :) Yksi bändikin kävi soittamassa. Ei jäänyt nyt nimi kylläkään mieleeni. Ei mikään tunnettu ja soitti enemmänkin tai lähes vain covereita ja vieläpä pääasiassa enemmän ryyppylauluja. Bändin laulaja/kitaristi sanoikin että heitä on juuri siksi "haukuttu" joskus juomalaulubändiksi. Homma kuitenkin toimi, laulu ja soitto raikui, Playersin tytöt & ihmiset tanssivat ja joimme olutta.

Tapasin myös yhden vanhan tikkakaverin & useamman uuden kasvon siltä saralta. Kovasti toivoivat että alkaisin käymään taas viikkokisoissa. Ei ihmekään että on uusiakin kasvoja siinä lajissa kun itse 1990-luvun lopussa lopettelin kokonaan heittohommat. No paluuta sitten miettiessä ja odottaessa.. hienoa että täällä pyörii taas noi viikkokisat. Dartsillahan oli mahtava buumi 90-luvun alussa. Heittäjiä riitti, niin harrastajia, aloittelijoita kuin tosissaankin sen ottavia. Kilpailuissa kävi aina paljon heittäjiä. Darts oli myös seurapelinä todella suosittu ja olihan jossain viihdeohjemassakin kilpailu että kun kilpailupari heittää tarpeeksi hyvän yhteistuloksen niin voittavat auton.. niin kaiken kaikkiaan oli oikein kiva ilta siis =)