Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on slade.

Keitelejazzit alkoivat taas Äänekoskella !  1

Päätän hiljaiseloni blogien osalta tähän.. tapahtumia on kesällä jo tähänkin mennessä kyllä riittänyt, 2 kertaa tuli Helsingissäkin kesäkuussa käytyä ! Ensin olin katsomassa Metallicaa Kalasatamassa & sitten Tuskassa Suvilahdessa. Keskiaikaisilla markkinoilla ja melkoisessa luxusmökissä esim. olen myös jo ehtinyt käydä ja nyt v-loppuna olisi taas menoa..päivittämistä olisi siis riittänyt mutta se tapahtuu itselläni nykyään enemmän tuolla Facebookin puolella ja kun aika on rajallista niin on ollut nyt luonnollista että blogien teko jäi joksikin aikaa kokonaan pois. Kun töissäkin käyn, teen yhä lisäbisnestä urheiluvedonlyönnillä ja harrastuksiakin on, niin jostain on pitänyt luopua toistaiseksi ja se on ollut nyt tämä blogien kirjoittelu.

Mutta sitten tähän päivään ja etenkin iltaan. Mietin tuossa eilen ja tänään että meniskö enkö menis vai menisinkö sittenkin katsomaan sitä illan settiä Keitelejazzeilla joka taas perinteisesti alkoi enemmän nuorille suunnatulla kattauksella. Varaakin olisi nyt kyllä ollut vaikka 40 euron lippu sinänsä kallis olisi ollutkin. Ilma oli sateinen ja kun mikään bändi ei kuitenkaan erityisesti kiinnostanut tarpeeksi paljon niin jätin sitten lopulta väliin kun huomenna ilmaiskonsertissa olisi paikallista heavyäkin tarjolla ! =) Illan esiintyjät olivat nyt tänään siis Reckless Love, Slade & Michael Monroe. Siis sinänsä ihan ok kiinnostava kattaus sillä en ketään noista ole livenä nähnyt, mutta en ollut nyt sellaisessa biletysfiiliksessä ja kun Metallicakin tuli nähtyä jo aiemmin kesällä niin ei nyt päässyt enää tarpeeksi euforiseen tilaan ja tosiaan tuo sateinen kelikin vielä..

Lähdin sitten ruokaostoksille ja sitä vettähän tuli taas joo.. mutta sadetakki oli matkassa ja kävin jopa 3:ssa eri kaupassa ostamassa ruokaa sekä vähän lisäravinteita ja kun se kerran tässä matkan varrella oli se jazztelttapaikkakin, päätin kuitenkin lähteä haistelemaan niitä jazz-tunnelmia hieman sittenkin. Sillä tuolta yhdeltä sillalta kuulee aina melkein yhtä hyvin kuin itse teltassa noi musiikit.. joten sinne siis ! Yleensä siinä on "varjojazzit"; köyhien, pummien, säästeliäiden ja läpikulkumatkalla olevien ihmisten omat pikkukivat jazzit ! =D Mutta tällä kertaa sade oli pelottanut ihmiset pois. Vain muutama ohimenevä pyöräilijä jäi välillä hetkeksi siihen kuuntelemaan.

Mulla oli kuitenkin hyvä tuuri sillä kuulin melkein kokonaan Sladen melko pitkänkin keikan ja se juuri kiinnostikin eniten koska sitä ei noin vain välttämättä heti uudestaan livenä kuulekaan ja siinä oli minun lisäksi 2 tyttöä(siskoksia) myös sateenvarjoineen joihin sitten tuli tutustuttua siinä samalla Sladea kuunnellessa. Olivat ulkopaikkakuntalaisia, mutta jotain sukua heillä asui täällä Äänekoskella. Ei haitannut välillä yltyvä ja kiihtyvä sadekaan vaikka kauppakassit vähän kastuivatkin. Slade viuluineen oli ihan kuuntelemisen arvoinen ja tytöt myöskin tutustumisen arvoisia =) Enää ei viitsinyt kuitenkaan jäädä odottelemaan roudaustauon ajaksi Monroeta ruokien kanssa kun tytötkin lähtivät tauon ajaksi pois, some other time Mike. Reckless Lovea en ehtinyt lainkaan myöskään kuulemaan, mutta näin kun bändin pojat jakoivat nimmareita ja poistuivat bussiin ja paikalta Sladen soittaessa. Tälläistä varjojazzeilua tällä kertaa.. :)