Suomi on kovin turvallinen maa..

  • Toni

..verrattuna koko maailman meininkiin ja tässä tapauksessa esim. Saksaan verrattuna. Tuli tänään meinaan puhuttua Saksasta sellaisen naisen kanssa joka asui siellä muistaakseni joku kymmenisen vuotta. Saksan tiheimmin asutulla seudulla joka on n. Keski-Suomen kokonainen pläntti(jos tiedätte, asun meinaan K-Suomessa jonka pääkaupunki on Jyväskylä)asuu n. kaksi kertaa enemmän ihmisiä kuin koko suomessa on väkeä. Joten ei mikään ihme että sinne mahtuu myös kaikennäköistä seurakuntaa.

Suomessa lapset saavat suht turvassa kävellä kouluun ilman pakollisia kavereita tai vanhempia pimeilläkin keleillä. Mutta Saksassa esim. on asiat toisin, siellä on hyvä lasten tuntea lähiseudulla asuvia toisia koululaisia ja tulla yhdessä kouluun. Siellä meinaan liikkuu hieman enemmän näitä ikäviä hiippareita eli pedofiilejä kuin täällä Suomen maassa.

Kuulin aika karmivan jutun kuinka saksassa pedofiilirengas esim. toimii. Siellä joku hörhö tulee juttelemaan ja ystävystymään jonkun seudun lapsen kanssa, sitten hän saattaa ottaa kuvan lapsesta, painaa mieleen asunseudun ja kohta lapsen kuva onkin jo netissä. Sitten pedofiilit katsovat mieleisensä lapsen netistä ja menevät kyttäämään ko. seudulle ja mahdollisesti kidnappaavat lapsen =( Niin karmivaa mutta niin totta =/ Onneksi tämä meidän Suomi on kovin kesy maa vähän isompiin maihin verrattuna ! Ja täällä pedofiilit jäävät onneksi toivon mukaan myös helposti kiinni.

Blind Guardian menetteli..
Blind Guardian menetteli..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus