Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on talletusbonus.

Nordicbetistä !

Nordicbet on varsin reilu ja hyvin urheilua kattava vedonlyöntifirma ! Spesiaalina heillä on etenkin ollut Suomen alasarjat monissa lajeissa kuten futiksessa, jääkiekossa & salibandyssä joita ei juuri muualle pysty pelaamaankaan. Myös naisten urheilua kuten Äänekosken Huiman koripalloa pääsee sinne myös hyvin pelaamaan.

Kun löysin Betsafen Nordicbet vähän unohtui, mutta nyt on nordicbet parantanut taas entisestään profiiliaan. Nyt juuri oli taas kerran 50 % talletusbonus jonka tänään hyödynsin ! Oli tullut sähköpostiin torstaina tuo tarjous koska mulla on siellä pelitili & tämä etuus oli voimassa koko viikonlopun ja vielä tämän päivän ! Oli muuten hyvin mainostettu tätä etua vai mitä ? :D > "Laskepa nopeasti, miten paljon helpompaa on pärjätä vedonlyönnissä kun käytössäsi on NordicBetin lukuisat bonukset. Näitä etuja ei lähikioskin myyjältä koskaan saa. Juuri nyt NordicBet hemmottelee sinua 50% talletusbonuksella".

Vedonlyönnissä on erittäin tärkeää käyttää hyväkseen kaikki tälläiset etuudet kuten myös vedonlyöntikertoimien laskijoiden selvät ja karkeat virheet. Sillä tavalla on mahdollisuus päästä pitkässä juoksussa hyviin tuloksiin ! Nyt tästä Nordicbetin uusimmasta hienosta houkuttimesta vähän loppuun tekstiä >

Livevetoon saatiin nyt myös livekuva!

Olemme juuri lanseeranneet Live Streaming -palvelun! Se on netissä näkyvä urheilukanava joka vie livevetokokemuksesi täysin uusiin sfääreihin! Palvelumme on täysin ilmainen, ja se toimii vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa!

Meillä on tarjolla huippujalkapalloa monesta eri maasta: Löytyy Italian, Belgian, Ranskan, Hollannin, Portugalin, Skotlannin, Tanskan Ruotsin, Puolan, Australian, Japanin, Argentinan, Brasilian, Meksikon ja USA:n pääsarjoja. Lisäksi mukana on Englannista Cup-otteluita ja alemman sarjan otteluita. Eikä tarjonta lopu jalkapalloon, kuva näkyy myös tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, käsipallosta ja snookerista.

Muista että sinun täytyy olla kirjautuneena sivullemme, lisäksi sinulla täytyy olla rahaa pelitililläsi jotta voisit katsoa livekuvaa.