Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tulosveto.

Laajalla rintamalla pelissä mukana !  1

Mennyt viikonloppu oli urheiluvedonlyönnin kannalta harvinaisen rento & tuntui melkein että oli lomalla siitä.. sillä maaottelutauon myötä jalkapallossa ei pelattu lähinnä kuin joitain alasarjoja. Niimpä oli aikaa perehtyä tarkemmin tiettyihin otteluihin ja sen myötä myös itselleni harvinaisempiin pelimuotoihin ! Pelaan säännöllisesti vain Pitkävetoa tai pitkävetotyyppistä pelaamista ulkomaille sekä Vakioveikkausta. Vain muutaman kerran vuodessa pelaan tulosvetoa. Monivetoa en ole taas vuosiin harrastanut lainkaan. Enkä tosissani koskaan.

Tiedän kuitenkin Monivedostakin paljon. Valmiudet senkin harrastamiseen olisivat kyllä hyvät sillä pyörittelenhän noita maalimäärä-numeroita tilastojen muodossa lähes päivittäin. Tiedän myös että monivetoa olisi parempi pelata kimpassa sillä ihan pikkuvedoilla niitä hyvin harvoin saa kyllä kiinni. Kun on useampi pelaaja, saa jo tarpeeksi laajoja pelejä. Yksin pelatessa se usein tulee turhan kalliiksi etenkin jos ei ole jo valmiiksi voittoputkessa.

Pelasin eilen monivetoa kun räätälöin noita pelejä eilen hyvinkin tarkasti. Harmittavasti jäin 6.40 euron systeemillä vaivaisen yhden maalin päähän kun normaalisti hyvin Rayo Vallecanoa vastaan pärjäävä Betis jäi maaleitta. Mulla oli siinä 1 & 2 maalia. Kaikki muut maalimäärät tosin oikein että aika hyvin vai mitä !? No ei se nyt kyllä niin vaikea kierros ollutkaan, mutta 0 maalia jätin vain yhdelle joukkueelle. Se pitikin mutta harmikseni toi Betiskin siihen jäi. No mutta noi 2 muuta monivetokohdetta hyödynsin sitten Tulosvedon puolella kun olin aika vakuuttunut niistä ! =)

Niin sunnuntai oli nyt vetoviikonlopun paras päivä. Lauantaina sain Vakioveikkauksessa 4 euron systeemillä taas kerran sen 10 oikein & hyvän mielen että jäljillä oltiin taas jalkapallon EM-karsintaotteluissa + ystävyysotteluissa. Mutta alasarjat olivat se paras rahantekijä tällä kertaa ja etenkin tuo Italian Serie B sunnuntaina. Pelasin tällä kertaa lähinnä Veikkaukselle sillä siellä oli pari kerrointa hieman koholla. Viikonlopun helmikohde oli putoamista vastaan taisteleva Portosummagan vierasvoitto kertoimella 4.95 ! Kerroinvertailun perusteella Veikkauksen tarjous oli selvä ylikerroin odotusarvolla 104 wau ! Veikkaus joutuikin pudottamaan kerrointa 4.20:neen, mutta onneksi olin jo ajoissa liikenteessä ! =)

Sitten nousukuntoisella Modenalla oli hyvä saldo Pescaraa vastaan & kun silläkin motivaatio oli kunnossa putoamistaistelun takia, oli se myös hyvä pelivalinta. Reggina-Livorno-pelistä hyödyin tosiaan myös tulosvedossa, katsoin pelin Veikkaus TV:stä & kivahan sitä oli katsella kun se päättyi miten pitikin ! :) Oli erittäin tasurinhajuinen matsi. Sillä tuloksella molemmat pysyivät nousutaistelussa vielä mukana. Livorno oli hallitsevampi & oli lähempänä voittoa. Ei ollut kyllä mikään soputasuri sillä loppuun asti joukkueet kyllä taistelivat, etenkin Livorno !

Cittadella 2 4.10 oli myös hieman koholla oleva kerroin joka ei tällä kertaa toteutunut, mutta Italiasta sain kiinni vielä Crotonen. Portugalista Bragan joka pudotti jo Liverpoolinkin Europe Liigassa ! En antanut urheilukanavan vihjeen Bragaa vastaan hämätä vaan pidin oman pääni tuosta ottelusta. Olhanense oli ylisuorittanut kotona tällä kaudella & Braga oli tähän mennessä voittanut Olhanensen joka kerta parin viime vuoden aikana kun Olhanensekin on pääsarjassa pelannut. Englannista hyödyin onnekkaasti Gillinghamista kun se teki aivan lopussa uskomattomasti 2 maalia ja käänsi pelin itselleen. Oli sen aika voittaa kun on vielä nousukarsintataistelussa mukana eikä ollut juuri vieraissa pahemmin hävinnyt mutta mieletön määrä vierastasureita..

Sitten kotivoitot Herefordille, Huddersfieldille & Oxford U:lle tekivät myös hyvää mulle ja kohteet osuivat sunnuntaina hyvällä prosentilla ! =) Vielä tuosta kierroksen helmestä : Piacenza oli kuntopuntarin ykkönen, mutta heikko alkukausi ja 3 viime vuoden kotisaldo eivät minua vakuuttaneet. Kuntopuntarin takia tuo veikkauksen kerroin olikin taatusti koholla.. siksipä sarjapaikasta taisteleva Portosummaga oli hyvä sijoituskohde ! Panostus oli kuitenkin melko maltillista tällä kertaa, mutta hyvä niin sillä ainahan ne eivät osu näin hyvin. Hyvä peliputki sai siis taas jatkoa ! :)

Loppuun vielä tuplat mitkä sain kiinni veikkaukselle Pitkävedossa :
1)Portosummaga 2-Reggina-Livorno x
2)Portosummaga 2-Braga 2 3
3)Portosummaga 2-Modena 1 kiskalle & netin kautta :
4)Modena 1-Gillingham 2
5)Modena 1-Reggina-Livorno x
6)Modena 1-Braga 2
7)Gillingham 2-Hereford 1
8)Gillingham 2-Reggina-Livorno x
9)Hereford 1-Reggina-Livorno x

sekä päälle vielä ulkomaille muutama sinkku !

Blogiaihe 28.3.2011 Part III
Blogiaihe 28.3.2011 Part III
Blogiaihe 28.3.2011 Part II
Blogiaihe 28.3.2011 Part II
Blogiaihe 28.3.2011 Part I
Blogiaihe 28.3.2011 Part I