Tuska-day II & raitiovaunuralli jatkui ! =D

  • Toni

Jäin nautiskelemaan hotellin oloista joten en ollut aivan ajoissa taaskaan liikenteessä. Rautiovaunuihin ajattelen turvautua taas säästääkseni aikaa ja päästäkseni helpommin ja nopeammin perille sangen oudoissa maisemissa itselleni. Eka pääesiintyjä meni taas kokonaan ohi eli Misery Index. Seuraavaksi olivat pienemmillä lavoilla vuorossa Before The Dawn & Profane Omen. Nekin män ohi. Mut Painin ehdin näkemään lähes kokonaan, menetteli etenkin ne hittibiisit ja jotkut muutkin olivat varsin tempaavia.

Sitten oli hankalan valinnan vuoro sillä seuraavaksi esiintyivät 2 kovaa kotimaista yhtäaikaa, Thunderstone & Insomnium. Pidän kuitenkin kovasti melankolisesta mutta rankasta Insomniumista joten sinänsä helppo valinta ja pidin keikasta paljon. Sitten olikin vuorossa heavyurani toinen niistä kahdesta ensimmäisestä suuresta eli W.A.S.P. Toinen olisikin Kiss, niillä kahdella aloitin kuuntelemaan heviä joskus 80-luvun puolessa välissä. Eka heavykasettinikin oli juuri tuon Waspin eka äänite ! W.A.S.P. ei pettänyt taaskaan ja huudatti kovasti yleisöään "I wanna be somebody" ikivanhan hittinsä myötä !

Sitten olin jo oppinut missä nimikirjoitusten jonon paikka oli joten oli aika käväistä sielläkin kun 2 kovaa Emperor-äijää kuluttivat kyniään siellä.. herrat olivat kovin ystävällisiä ja "thank you:t" vaihdeltiin mukavasti. Valitettavasti nämä nimikirjoitussessiot tarkoittavat aina samalla myös sitä että jotkut bändit jäävät lähes näkemättä koska koko ajan soitto raikaa tauottomana aina kunkin festaripäivän alusta loppuun asti. Nyt Brother Firetribe jäi pahasti nimikirjoitusten takia väliin, mutta näin kuitenkin 1-2 biisiä edes. Legion of the Damned Hollannista jäi taas kokonaan väliin.

Sitten taas päälavan luo ku Äitis..eikun siis Isis Usasta oli vuorossa. En muista olinko ennen kuullut lainkaan koko bändistä, mutta sehän yllätti varsin positiivisesti tunnelmametallia välillä varsin kovastikin soittaen ja kiihtyen..sellainen oli meiningin nimi ! Nicolea lähdin sitten katsomaan Inferno Stagelle joka olikin mukavan rankkaa meininkiä meikäläiselle ! 45 Degree Womanin missasin sitten vuorostaan sen takia.

Sitten illan loppuhuipennukseen kun Emperor aloitti settinsä illan viimeisenä esiintyjänä. Hieman live-esitys teki hallaa bändin soundeille.. mut ihan ok silti ! Ehkä odotukset olivat vaan niin korkealla..noh black metal ei kylläkään aina niin korvia hivelevää kyllä olekaan et ei kai siinä keikassa sinänsä vikaakaan ollut =D

Emperor. Valitan että on kamerakännykuva.. digikameran akku kun väsähti kesken kaiken.. mutta parempaa kuvaa tulossa muista myöhemmin, nyt en paljoa muuta pystykään tarjoamaan..=)
Emperor. Valitan että on kamerakännykuva.. digikameran akku kun väsähti kesken kaiken.. mutta parempaa kuvaa tulossa muista myöhemmin, nyt en paljoa muuta pystykään tarjoamaan..=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus