Tuskan 2007 kootut mokailuni.. =P

  • Toni

Hotellissa sattui niin paljon mokia että riittänee että kerron vain että yksi takki jäi sinne naulakkoon roikkumaan.. jottei tyhmän maine leviä liikaa.. Mutta muista mokista mitä muistan aion kertoa ja juuri nyt ! =D Noh kun digikameran olen omistanut vasta reilun puolen vuoden ajan niin ei tietenkään tullut ajatelleeksi että että se akku voisi juuri nyt kovan käytön aikana väsähtää kesken kaiken. No niinhän se tekikin tossa lauantai-iltaa kohti mennessä..eikä laturi siis tietenkään mukana ! Kuvat siis heikkenivät kamerakännyn myötä kohti Tuskailun loppua. Puhelimen laturi sentäs tuli mukaan, sitäkään en ole aina muistanut, mutta nyt muistin.

Aurinkoöljyä en myöskään älynnyt ottaa matkaan, en osannut edes aavistaa että voisi käydä niin että palaisikin koska ei niin erikoisen lämpimiä kelejä lupailtu..no mutta kun sunnuntaina koitti se hienoin festarisää, nautin todella paljon auringosta, oleilin siis mielummin auringossa kuin varjossa koko päivän festareilla hihattomassa paidassani..joten hartianseutuhan siinä vähän paloi sekä hieman käsivarsiakin. Niin ja ilman lippistäkin olin..joten seurauksena se että maanantaina herättyäni täällä Kotkassa, vapisin kuin horkassa ja jouduin laittamaan toisen mokoman kerroksen vaatteita päälle. Saattoi olla auringonpistos joka oli yöllä nostanut kuumeenkin ?

Vesi-ja alkoholitankkauksesta kuitenkin tuli edes pidettyä huoli. Nuhan ja köhän sain jo perjantaista, ei ole hyvä yhtälö, paljon tupakkaa aina näin yhtäkkiä tälläiselle joka ei kuitenkaan oikeasti polta, välillä tulista syötävää, huutoa & alkoholia. No mutta ei se hirveästi häirinnyt paitsi että niistää sai vähän turhan usein.. No kerran sain kaadettua lahjakkaasti yhdestä pullostani juomat pihalle..muuten ei onneksi alkoholihukkia tullut jos ei nyt lasketa sitä että omia juomia enemmän tuomalla olisi säästänyt noin puolella..

Joo ja tosiaan hotellin puolella mokia sitten riittikin hieman enemmänkin, mutta ei niistä sen enempää =P Seuraavaksi illasta blogi Tuskasta & uusista lukuisista ystävistä ! =) Tai ehkä sittenkin ensin blogi hotellista miinus mokat poistettuina ja sensuroituna-versio !?

W.e A.re S.exual P.erverts toisesta kulmasta..
W.e A.re S.exual P.erverts toisesta kulmasta..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus