Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on twister.

Hauskanpito jatkui taas ! =)

Juu eli just kun olin ehtinyt palutua Tukholman risteilystä, niin mua pyydettiin eilen perjantaina vähän juhlimaan lisää ! =) Tällä kertaa aivan erilaisella porukalla.. nyt oli tyttövoittoittoinen ryhmä aloittaessa, mutta myöhemmin tutustuin myös yhteen uuteen urokseenkin. Eli täysin päinvastaiset kuviot kuin laivalla ! =D Eli kivaa vaihtelua siis kuiteskin.

Uskalsin vaihteeksi päästää kämpille yhen tytön joka ei ollut aiemmin täällä käynytkään. Uskaltaa tarkoittaa tässä, että kämppä oli edes siinä kunnossa että kehtasi sisälle päästää.. kun tahtoo yleensä olla niin että kun keskittyy niin kovasti joihinkin tiettyihin asioihin niin jää se suurin osa kämpästä välillä täysin huolehtimatta..

No mutta aloteltiin täällä kupinottoa & siirryttiin sitten sinne ennestään mulle tuntemattoman kaverin luo ja jatkettiin siellä. Tulipa sitten munkin pelattua ensi kertaa Twisteriä kun porukan tytöillä oli se mukana :) No tietty se meni sit siihen, että lopuksi oli jo kaksintaisteluja siinä pelissä että kumpi voittaa niin sille tarjotaan sitten paukku ! =D

Juu sitten päädyttiin pubiin yhdellä kyydillä & kun mulle ei tarjoiltu liikaa raakaa viinaa, en myöskään oksennellut tällä kertaa.. :P Ja liikunnasta sen verran että olihan se perjantaina ensin treenattava kun tiesi että tänään ei taas pysty kun on krapulapäivä enkä ollutkaan risteilyn jälkeen vielä harjoitellutkaan. Joten liikunta & alkoholin nauttiminen pysyy tasapainossa vaikka pieni juhlintakausi onkin meneillään :)